- 1 Mart 2015
- 28
- 3
- 31
- Konu Sahibi NESLIHAN9393
Üniversiteye ilk başladığım sene bir çocuk benden çok hoşlandı (Bundan sonra ona x dicem). Peşimde bayağı koştu ikinci dönem denemeye karar verdim ve ilişkiye başladık ama sürekli kavga ediyorduk çok ergendi ben 18 x 19 yaşındaydı. O sene okullar tatil oldu ve biz bir süre sonra ayrıldık. 2. sınıfa başladığımda tekrar peşimi bırakmadı ve denmek istedi ben de değiştiğini düşündüm ve tekrar denedim ama değişen pek birşey olmadığını gördüm. Yargılamak istemiyorum ama ben İstanbul da yetiştim o Sivasın bir köyünde yetişmiş. Çoğu şeyi görmemiş ama çok saygılı ve efendi biriydi. Benim üstüme çok düşüyordu bu biraz da beni bunaltıyordu ve çok kıskançtı. Sonra okulun ilk dönemi bittik ayrılalı 2.5 sene oldu ve hala beni seviyor mezuniyette gözlerini bir dakika ayırmadı hep çevremde dolaştı. Ortak arkadaşlarımız çok değiştiğini söylüyor ve benimle yeniden başlamak istiyor. Ben ise kararsızım beni böyle çok seven ve değer veren bir daha belki bulamam ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan da korkuyorum.
Şimdi tekrar bir şans vermelimiyim.
Yoksa hayallerime ve yoluma devam mı etmeliyim.
Bu ikilemdeyim
Şimdi tekrar bir şans vermelimiyim.
Yoksa hayallerime ve yoluma devam mı etmeliyim.
Bu ikilemdeyim