Çok kararsızım :(

Gmze8383

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
11
4
31
Arkadaşlar durum şu ;

Benim aklımda evlilik düşüncesi yoktu bir tanıdık vesilesiyle biriyle tanıştım daha doğrusu ailem bi görüş tanış anlaşırsın belki dedi. Bende iyi tamam dedim başta her şey olumlu gidiyordu iki defa görüştük hemen aileler devreye girdi o kadar hızlı gelişti ki her şey benim kafam karışmaya başladı. kardeşim de askerde kardeşim gelmeden yazın düğün olacak diye tutturdular.

Tamam iyi hoş çocuk çok efendi falan ama sadece kendini evliliğe odaklamış , sosyal hayatı da yok , hiç sinemaya gitmemiş kesinlikle küçümsemiyorum bu durumu olabilir ortamı farklı olduğundan gitmemiş olabilir .ilk defa benimle gitti ve ücretleri verirken demesin mi öğrenci olduğunu söyle diye belki normal bir durum ama bana ters geldi.

Ben istiyorum ki birlikte bir şeyler paylaşabilelim kitap okuyalım mesela birlikte, her konu da bilgisi olsun konuşacak çok konumuz olsun mesela . Yaşlarımız da aynı 22 yaşındayız. Aileler de araya girince çok kararsız kaldım söz falan olmadan vazgeçsem çok da umutlu bakıyordu kırmak da istemiyorum uygun bir yolla nasıl çıkarım işin içinden . Lütfen bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım :KK43:

22 yaşında ne evliliği yahu bi durun bu ne acele aileler evlendikten sonra ortadan kaybolacaklar başbaşa kalacaksınız acele karar vermeyin

ben de kaçmayı düşünüyorum yoksa kendimi de onu da mutsuz edicem sadece onu da ailesini de üzmeden işin içinden çıkmak istiyorum. tşk ederim yardımınz için :)
yaşlar çok küçük evlilik için ...

eğitimleriniz bitti mi , is var mi ?
Ben açık öğretimden 4 yıllığa tamamlıyorum çalışıyorum ayriyeten. O da liseyi bitirmiş çalışıyor.

Yol yakınken dön çocuk için demiyorum kendin için çok gençsin daha yapma kendini bunu lütfen genceciksin hayatını yaşa evlenince hiç te sandığın gibi olmuyor bu işler emin ol:KK52:

Arkadaşlar durum şu ;

Benim aklımda evlilik düşüncesi yoktu bir tanıdık vesilesiyle biriyle tanıştım daha doğrusu ailem bi görüş tanış anlaşırsın belki dedi. Bende iyi tamam dedim başta her şey olumlu gidiyordu iki defa görüştük hemen aileler devreye girdi o kadar hızlı gelişti ki her şey benim kafam karışmaya başladı. kardeşim de askerde kardeşim gelmeden yazın düğün olacak diye tutturdular.

Tamam iyi hoş çocuk çok efendi falan ama sadece kendini evliliğe odaklamış , sosyal hayatı da yok , hiç sinemaya gitmemiş kesinlikle küçümsemiyorum bu durumu olabilir ortamı farklı olduğundan gitmemiş olabilir .ilk defa benimle gitti ve ücretleri verirken demesin mi öğrenci olduğunu söyle diye belki normal bir durum ama bana ters geldi.

Ben istiyorum ki birlikte bir şeyler paylaşabilelim kitap okuyalım mesela birlikte, her konu da bilgisi olsun konuşacak çok konumuz olsun mesela . Yaşlarımız da aynı 22 yaşındayız. Aileler de araya girince çok kararsız kaldım söz falan olmadan vazgeçsem çok da umutlu bakıyordu kırmak da istemiyorum uygun bir yolla nasıl çıkarım işin içinden . Lütfen bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım :KK43:

Cok sacma. Asla yapma

İstediğin şeyleri bulamıyorsan hayatını karartma boşuna üzülme çok fedakarlık yapmak zorunda kalırsın bir bakmışsın ki hayat çoktan akıp gitmiş hem nerden biliyorlar ki daha iyisinin bulunmayacağını. annenle konuş ısınamadım görüşlerimiz farklı istediğimiz şeyler farklı de beklentilerini karşılamıyorsa ne diye evlenesin ki

Bu ne acele arkadasim,ailelerde tanisin diye israr etti diyince basta,heralde otuza merdiven dayamistir ikiside diye dusundum.daha kucukmusunuz halbuki..
Bu karsina cikan kismetin ilk olmadigi gibi son da olmayacaktir eminim..huyu huyuna denk,sostal yasantilariniz benzer birisi illa ki cikar karsina..ne sen sosyal hayatindan bir anda kopabilirsin ne de es adayini zorla kolundan surükleyerek sinemaya tiyatroya göturebilirsin...hersey tabiki sinema tiyatro,gezme tozma degil ama,daha cok yasinin erken olmasindan dolayi bu kadar emin evlenme diyebiliyorum,karsina illa ki benzer yasantiya sahip birileri cikacaktir.

Yasinin kucuk oldugunu soylemis bazi arkadaslar burada, kendini hazir ve yeterince olgunlukta hissediyorsan yas problem degil bence.

Bu anlattiklarinda asil problem kendini hic ama hic gelistirmemis bir insanla karsi karsiya olman. Dunyanin en temiz, en durust, en saf insanida olsa, zamana ve caga ayak uydurmadigi surece senin istek ve arzularini anlamaz, anlayamaz.
Insan gezmek ister, gezdirsin tozdursun ister. Bu sinema kapisindan gecmemis insan seni nasil gezdirecek tozduracak? Devam edeceksen o kisiyle, onu degistirebilecegin umidine sakin kapilma, asla mumkun degil bu. Kendin degiseceksin, tek yol o. Kucuk seylerle mutlu olacaksin, onun kucuk dunyasinda yasayacaksin. Fazla birsey beklemeyeceksin. Tamam, dunya insani olmasinida beklemiyorum. Ama en azindan biraz gormus gecirmis olsun.
Ailen bugun baski yapar, yarin vah tuh der, yarin ise unutur. Yani sen kararini acik acik, hicbir acik kapi birakmadan ailene anlat.
O kisiyede acik acik anlat derdini. Belki kafasina dank ederde biraz gelistirmeye calisir kendini ve caga ayak uydurmaya calisir.

Ben kesinlikle erkeğinde kanınında küçük yaşta evlenmesine karşıyım.22 çok çok küçük bir yeş.Bu çocuk ne iş yapıyor ?Eğitimi ne? Ailen kendilerininin sağladığı imkandan daha iyisini verebiliceğinimi düşünüyor? Erken yaşta evlenmiş erkekler beim gözümün önünde hiç iyi örnekler olmadığı için evlendikten sonra gözleri dışarda olması daha muhtamel.Bu genelleme tabi ki benim çevreme göre.Bence ailen ile konuş eğer kırmak istemiyorsan deneme aşamasındayız de.

şimdi çocuğu kırmadan analttım durumu tamam mutluluklar dedi saedece ve anında herkes aramaya başladı annem, vesile olan kişi . henüz kimseye bi açıklama yapamadım ama üzerimden büyük bi yük kalkmış oldu.

şimdi çocuğu kırmadan analttım durumu tamam mutluluklar dedi saedece ve anında herkes aramaya başladı annem, vesile olan kişi . henüz kimseye bi açıklama yapamadım ama üzerimden büyük bi yük kalkmış oldu.

Olmayacak birşeyle kandırmadın en azından en güzelini yaptın

Olmaz en azından bir konuda bari anlaşın..böyle geçmez ömür acele etme

X