• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kıskanç!!!!

joyist

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
159
0
316
arkadaşlar ekim ayında Allah nasip ederse evleniyorum onu çok seviyorum ama şundan çok korkuyorum beni çok kıskanıyor ne yapçağımı bilmiyorum. elinden gelse bir odaya kitleyecek bidaha ordan çıkartmıcak bunu kendisi de söyledi. Allahtan çalışmaya başladım da o da biraz daha anlayışlı olmaya başladı. biliyourm seven insan kıskanır ben de kıskanıyorum ama bir yere kadar, tadımızı bozmanın bir anlamı yok dimi? psikopat aşkıma nasıl bir çözüm bulurum sizce? (ayrılmak dışında!!) :1shok:

Canım benim ki de öyleydi ama daha sonra düzeldi eskiye nazaran daha az kıskanıyo dozunda yani düzelir heralde ya al karşına konuş bana güven de

arkadaşlar ekim ayında Allah nasip ederse evleniyorum onu çok seviyorum ama şundan çok korkuyorum beni çok kıskanıyor ne yapçağımı bilmiyorum. elinden gelse bir odaya kitleyecek bidaha ordan çıkartmıcak bunu kendisi de söyledi. Allahtan çalışmaya başladım da o da biraz daha anlayışlı olmaya başladı. biliyourm seven insan kıskanır ben de kıskanıyorum ama bir yere kadar, tadımızı bozmanın bir anlamı yok dimi? psikopat aşkıma nasıl bir çözüm bulurum sizce? (ayrılmak dışında!!) :1shok:

cnm bence evlendiğinizde kıskançlığında azalma olur.çünkü demişsin çalışmaya başladıktan sonra daha anlayışlı olmaya başladı.evlenince tamamen onun olduğunu düşünüceği için azalır.zaten genelde böyle olmuyor biizm tipik türk erkeklerinde.birde bakmışsın evlenince sen onu kıskanmaya başlamışsın

olabilir yalnız şu var ya evlenince daha çok sahiplenirse ne yapcam? kusura bakmayın sizi baymak istemiyorum ama endişelendiğim için içimi döküyorum :utangac:

canım iş yerinde senin gibi bir arkadaşım var
o da benim gibi çok sosyalmiş sonradan
eşi baya baya ortamını engellemiş
ama şimdi daha rahat
evlenince düzelmiş çünkü
birde zaten düzelir bence
bakıcak gece yanındasın , sabah yanındasın , ilgin onda
bence çok zıtlaşmadan ve çok hakkını yedirmeden
yumuşak yumuşak zamanla alıştırr

Sana tek lazım olan zaman ve sabır..Allah kolaylık versin..

Malesef yaşayıp göreceksin canım . evet bir çoğumuzun ve benimde eşimde hastalık derecesinde kıskançtı ancak zamanla düzeldi. ama olabilir sabır gösteremeyebilirsin yada kıskançlık artabilir. bunu sabırla yaşayarak göreceksin malesef

yaa bende aynı durumdayım benimki kıskançlıktan güvensizliğe bağladı artık olayı napcam yaa konu sahibi arkadaşım allah ikimizinde yardımcısı olsun.

Seven insan kıskanır mı ,kıskanmaz mı orası tartışılır .Hastalık derecesinde kıskanç olanlar karşısındakinin yaşamsal tüm faaliyetlerini kısıtlarlar.Bu mu şimdi sevmek ?Böyle sevgi olmaz.
Seven kıskanır tezi insanların kenidini avutmasından öteye geçemez.Sakın ola taviz vermeyin ,yoksa odaya da kilitlenirsiniz nişanlınızın dediği gibi.Taviz tavizi getirir ve evliliğiniz kabusa döner.:delphin:

ya uzun zamandır bırlıkte olunca aslında bıraz gecıyo dıye dusunuyorum ben kıskanclık ... sız uzun zaman flort ettiyseniz ve gecmedıyse bence evlenıncede cok farklı olmıcaktır.. ama zamanla azalıyosa telas edıcek bısey yok evlılık daha da azaltır.. tabı bu benım kanaatım evlı ablalarım daha ıyı bılırŞeniz

Ben çıktığım kişilerin hepsiye sırf kıskançlık yüzünden ayrıldım
Çünkü senelerce uğraştım hiç biri bir gram değişmedi :delphin:
Bende gereksiz psikopatça kıskançlıklara katlanamadığım için ayrıldım,zaman boşa gitti :gitme:

benm sevgilim de çoook kıskanç..ama bana hiç bi zaman elimde olsa seni odaya

kilitlerim gibi cümleler kullanmadı..beni hiç bi zaman kısıtlamadı..en son

malum siteye sadece 1 tane foto ekledim diye
kıskançlık krizine girdi -tatlicadiarzu-bana

güvenmiyomusun dediğimde güvenmesem 1 dk yanında durmam..ben başkasının sana

başka gözle bakmasına,seni beğenmesine bile tahammül edemiyorum..acı

çekiyorum..keşke bi kerecik dünya tersine dönse de benm hissettiklerimi hissetsen

dedi kaydirigubbakcemile3bazen ben de çok zor durumda kalıyorum gerçekten..ama

napıyım ben böyleyim bu huyumu değiştirmek için çok uğraştım ama olmuyo diyo. ben de

onun kıskanacağı şeyleri yapmamaya özen gösteriyorum(kendimden taviz vermeden)

başka yapacak bişey yok sanırım:icecream::asigim:

arkadaşlar cevaplarınızı okudum da bunca yıl verilen emekten sonra çok kıskanıyor diye bir çırpıda ilişkimi bitiremem ancak kendimdende taviz veremem şimdi farkına varıyorumda ben aslında çözümünü farkına varmadan bulmuşum... seni kıskandığı zaman sende onu ince noktasından vuracaksın ki ağzı kapansın!!!! onu çok seviyorum bırakamam opuyorumnanaktan

keşke beni de (çok) kıskansa, valla bence bütün bayanlar kıskanılmak ister. Kıskanıldıklarında çekemeyenler, kıskanılmamanın ne demek olduğunu bilmeyenlerdir.

Hastalık derecesindeyse Al karşına ciddi ciddi konuş.
Zira evliliğin zindan olabilir.
Benim eşimd eçok kıskançtı..
Çok bunalmıştım artık,sağlıksız gitmeye başlayınca ilşkimiz
alıp karşıma konuştum
ciddiye almasını sağladım

Evlendik Eskisi gibi değil
Ama bu sabah,Giydiğim elbisenin dar olduğundan şikayetçiydi.ama esnedi en azından:)

hayır benmkde cok kıskanc !! asırı hastalık derecesinde fakat ben hic bi zaman ayrlmayı düsnmedm ! hem sende alısıosn biyerden sonra ewlenince biraz düzelr yannda olcan cnqü zemuszemus smdi sadece sabret !!!!!:1hug:

Back
X