Çok kızgınım

baybi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
289
1
33
Antalya
.........................................................

Son düzenleme:
Yaşadıklarını anlatmadığın için hiçbir yorum faydalı olmayacak.
Çünkü herkes bir bilimeze yorum yapacak anlat diye demiyorum belli ki gebeliğin sonuna yaklaşmışsınız.
Bunu riske atmaya değmez ama sana yapılan yorumlar hep taraflı olacaktır.
Şimdi sana kötülük yapan kv seni hamile iken neden hoş tutsun ?
Bunu beklemen bana ilginç geldi.
Annen isterse başka memlekette olsun isterse atlar gelir annen gelmiyorsa kötü kv'den iş beklemek ilgi beklemek büyük hata değil mi?
Kayınvaliden diyelim ki hayat kadını olsun abartıyorum elbette yaşadıklarını anlatmadığın için abartıyorum eşin onun evladı yani o kadın nasıl bir kadın olursa olsun eşin anne diyerek derdine düşecek.
Mesela senin karnındaki çocuk da böyle bir evlat olacak inşallah.
Aslında bu kötü birşey değil.
O yüzden eşine gitme demek yanlış bir adam olmuş sen gitme yapma dedikçe annesine koşacak.
Hatta baba olunca daha da bir coşacak bu işler gebe gebe kendine bir sürü yük bindirmişsin.
Unutmak senin için ödül olacaktır,unutmayı dene biriktirip kendini doldurmayı deneme.
Eşin hür bir adam seninle evli diye anasını görmesin mi? Senin annen eşini sevmese saymaya sen anneni red mi edecektin?

Son düzenleme:
kızlar öyle şeyler yaşadımki kv kp görümcelerim öyle şeyler yaşattılarki bir deri bir kemik kaldım geçen sene yaşadım en ağırıydı aslında evlendiyim günden beri vardı sorunlar ama geçen sene yaşadıklarım en ağırıydı..açmak istemiyorum açtığım zaman biliyorum yine fenalaşıcam ,neyse şuan onlardan nefret ediyorum yüzlerini bile görmeye tahammülüm yok.. hele o kv allahından bulsun diyorum ..bu bir sene zarfında eşimin hatrı için bir iki defa telefonda bir defada yüz yüze görüştüm ..aslında okadar safımki hiç görüşmemem gerekiyor bu insanlarla ama her görüştükten sonra sinir krizi geçiriyorum bu yüzden ...neyse asıl konum şuan 33 haftalık gebeyim ve bu insanlar birkere bile beni arayıp sormadılar tehlikeli bir hamileliyim var... çocuğum şuan doğum kanalına girmiş durumda ve ben kalkıp bir iş dahi yapamıyorum...ne varsa eşim yapıyor işimi, annemlerde uzakta şehir dışında kv yakın ne aradılar ne sordular ne yardıma ihtiyacın varsa gelelim dediler ...ben onca yaşadığım şeylere rağmen yine onlarla konuştum görüştüm ama onlar yine yaptılar yapacaklarını ...benim asıl zoruma giden eşimin bunları görmemesi ve en ufak bir bahanede hadi gidelim gitmemeiz gerekiyor annem babam diyor gidicem diyor... ben gelmiyorum deyince tamam sen gelme ben giderim diyor ve gidiyor ..görmüyor hiçbirşeyi görmüyor okadar safki ondanda nefret ediyorum bu yüzden, deliricem çıldırmak üzereyim neden kimse beni düşünmüyor, birde eşim onların yanındayken çok farklı biri oluyor gidip geldiyi zaman da çok değişiyor ...en son yaşadığımız şey ise kimse beni arayıp sormadığı için kaynım küçük bir operasyon geçirmiş bende aramadım ,ve eşimin gitmesinide istemedim bu yüzden büyük bir tartışma yaşadık şuanda konuşmuyoruz sizce kızlar eşim gidip gelsinmi birde benim gitmemem doğru değilmi ..yani eşimi tek yollamam doğrumu bunu öğrenmek istiyorum
ne gibi sorunlar yaşadığınızı bilmiyorum.ama anlattığınız derece kötüyse,siz gitmeyin ,olmazsa bir geçmiş olsun dersiniz telefonla..eşinizin gitmesini istememeniz yanlış olmuş.kardeşi ameliyat geçirmiş.gidecek tabiiki.

dediğinize göre eşinin ailesi büyük sorunlar yaşatmış,sen de uzak durmuşsun.tamam bir çok ailede yaşanıyor.kötü dediğiniz insandan beklentiniz yanlış değil mi:34:

ayrıca düşün eşinle senin ailenin arası aynen senin anlattığın gibi kötü olsa ve eşin annenlere gitmene engel olsa ne hissedersin:34:

Yaşadıklarını anlatmadığın için hiçbir yorum faydalı olmayacak.
Çünkü herkes bir bilimeze yorum yapacak anlat diye demiyorum belli ki gebeliğin sonuna yaklaşmışsınız.
Bunu riske atmaya değmez ama sana yapılan yorumlar hep taraflı olacaktır.
Şimdi sana kötülük yapan kv seni hamile iken neden hoş tutsun ?
Bunu beklemen bana ilginç geldi.
Annen isterse başka memlekette olsun isterse atlar gelir annen gelmiyorsa kötü kv'den iş beklemek ilgi beklemek büyük hata değil mi?
Kayınvaliden diyelim ki hayat kadını olsun abartıyorum elbette yaşadıklarını anlatmadığın için abartıyorum eşin onun evladı yani o kadın nasıl bir kadın olursa olsun eşin anne diyerek derdine düşecek.
Mesela senin karnındaki çocuk da böyle bir evlat olacak inşallah.
Aslında bu kötü birşey değil.
O yüzden eşine gitme demek yanlış bir adam olmuş sen gitme yapma dedikçe annesine koşacak.
Hatta baba olunca daha da bir coşacak bu işler gebe gebe kendine bir sürü yük bindirmişsin.
Unutmak senin için ödül olacaktır,unutmayı dene biriktirip kendini doldurmayı deneme.
Eşin hür bir adam seninle evli diye anasını görmesin mi? Senin annen eşini sevmese saymaya sen anneni red mi edecektin?

tamam haklısın ama ,....onlar eşimi arayıp karın bizi aramıyor sormuyor yaşananların üzerine sünger çeksin kinli falan dedikleri için... ben yaşadıklarıma rağmen hem telefonda görüştüm hemde yüzyüzede görüştüm ...yani aslında benim onlardan beklentim yok ama eşime göstermek için söylüyorum bak onlar böyle diyorsa buda böyledir diye...yoksa evime gelmelerini istemiyorum gitmekte istemiyoyorum ...anneme gelince kızkardeşim işini bırakıp yanıma gelicek haftaya.. annem gelemiyor çünkü yatalak bir babaannem var okula giden kardeşlerim var ..maddi olarak hiç iyi durumda değiller ama yinede kızkardesim gelecek

ne gibi sorunlar yasadiniz bilmeden yorum yapmak istemem
Ama her ne olursa olsun esinin ailesiyle gorusmesini kisitlama bence
Onlarin yeri ayri senin yerinayri
Arkadas ya da komsu degil ki koysun kenara gorusmesin merhaba merhaba desin gecsin
Iyisiyle de kotusuyle de AILE bu
Hamileymissin esinsana destek oluyorsa ille de gidelim diye zorlamiyorsa bence bebegine odaklan tadini cikar

dediğinize göre eşinin ailesi büyük sorunlar yaşatmış,sen de uzak durmuşsun.tamam bir çok ailede yaşanıyor.kötü dediğiniz insandan beklentiniz yanlış değil mi:34:

ayrıca düşün eşinle senin ailenin arası aynen senin anlattığın gibi kötü olsa ve eşin annenlere gitmene engel olsa ne hissedersin:34:

benim bir beklentim yok ama eşimin ve kv benden beklentisi olduğu için sinir oluyorum

hem diyorsunuz konuşunca görünce sinirlerim bozuluyor fenalaşıyorum hem diyorsunuz tehlikeli hamileliğim var hiç arayıp sormuyor gelmiyor
ben olsam o kadının yüzünü görmektense tutarım bi kadın ohh kafam rahat

hiç konusunu bile yapmam gelse ne olacak ki o çok kötü dediğin kadın birden değişecek mi huzur verecek mi sana
kadın da tutamıyorsan çağır anneni gelip o baksın sana

eşinle de inatlaşma ne kadar kötü de olsa annesi o et tırnaktan ayrılmaz sen gite görüşme ama aramasına gitmesine engel olma eşin belli ki gitmek istiyor zorla yollamazsan
annesine bigün Allah korusun bişey olur ömür boyunca konuşur eşin vicdan yaptırır huzur kalmaz evliliğinde

Bana anlattıklarınız oldukça çelişkili geliyor

Hem neden beni arayıp sormuyorlar diyorsunuz hemde zaten kötü insanlar diyorsunuz.. Ben bu tür durumların tek taraflı olmadığına inanmıyorum.. Muhakkak onlarında size kızdığı alındığı noktalar var ki torunları için bile olsa sizinle muhatap olmuyorlar.. Belki eşinize soruyorlardır..

Ancak hem kalkamıyorum bütün işi eşim yapıyo , onlar yardım etmiyo sormuyo diyorsunuz da kimse sizin ev işlerinizi yapmak zorunda değil.. Hele de böyle selam sabahınız bile olmayacak kadar kötü şeyler yaşanmışken.. Dengeli olmalıyız değil mi ? Konuşmuyorsak konuşmuyoruzdur, konuşmasınlar ama hamileyim diye evimin işini görsünler diye bi beklenti olabilir mi hiç ?

Bir de yerinden kalkamayan zor bir hamilelik geçiren bir kadına, eşi nasıl hadi gel annemlere gidelim diyebiliyo ? Dese bile gitme takatini birden bu kadın nasıl buluyo ben anlamadım :44:

Son düzenleme:
k.validenle ne sorun yaşamış olursan ol eşin onun evladı..gitmesine,gelmesine karışamazsın.evlenince anneler bir kenara atılmıyor,yok böyle birşey..

sen gitme çünkü kötü şeyler yaşamışsın,eşin de buna karışamaz.diyeceğin tek şey var; onlar ailen istediğin zaman git ama beni hiçbir şey için zorlama..ayrıca sakın ailesinin dedikodusunu yapma eşine,onları kötüleme.bu seni yüceltmez tam tersi daha da kötü gösterir.belli ki ne olursa olsun annesine toz kondurmuyor eşin.

ben yeni evliyim bu işleri çok bilmem ama sanırım öyle yapmamak gerek..
bende çok vıç vıç olmak istemem k.v'le ama senn durum farklıdır tabi yaşadıkların farklı..
eşin annesinden kopamaz ama bu bi kesin..sanırım bi orta yol bulman gerek..
bence sende eşinle git..evet çok sık gitmeyn ama yanlız gönderme bence eşini..suçlu seni görürler
kaç yıllık evlisniz Allah yardımcın olsun..

tamam haklısın ama ,....onlar eşimi arayıp karın bizi aramıyor sormuyor yaşananların üzerine sünger çeksin kinli falan dedikleri için... ben yaşadıklarıma rağmen hem telefonda görüştüm hemde yüzyüzede görüştüm ...yani aslında benim onlardan beklentim yok ama eşime göstermek için söylüyorum bak onlar böyle diyorsa buda böyledir diye...yoksa evime gelmelerini istemiyorum gitmekte istemiyoyorum ...anneme gelince kızkardeşim işini bırakıp yanıma gelicek haftaya.. annem gelemiyor çünkü yatalak bir babaannem var okula giden kardeşlerim var ..maddi olarak hiç iyi durumda değiller ama yinede kızkardesim gelecek

Baybi..
Kayınvaliden bence kafası çalışan bir kadın.
Eşini arayıp karın bizi arayıp sormuyor kin besliyor derken oğlum benden yana dertlenme ben karınla anlaşmak istiyorum ama kötü olan o diyor ?
Yani yine kötü olan sen oluyorsun.
Her şekilde kaybediyorsun eşinin gözünde bu gibi durumlarda kayınvaliden kötü bile olsa annem karıma yanaşıyor eşim tersliyor diyecek.
Üzgünüm çok üzgünüm ama annesine karşı hep pozitif ayrımcılık yapacak.Yaş,biraz rol kabiliyeti, biraz gereklilik ,biraz erkek evladın anneye bakışı yüzünden sen araya girip dur yapma dedikçe işler sarpa saracak.
Eşinle anne konusunda artık tartışma yani ne yaptılarsa sana en kötüleri geliyor aklıma Allah'a havale et.
Ve bu akşam eşine kardeşine git bak iyi olduğunu gör ama doğurabilirim beni de bekletme diye nazlan.
Madem mazlum olan kazanıyor mazlum ol,mazlum olmak zaten karşı tarafa nefret biriktirmemekle oluyor eee bunu yaparsan davranışlarına da yansır.
Kayınvaliden bunu hakediyor büyüğündür vs diye demiyorum kendi huzurun için diyorum.
Sen hayatın boyunca bu kadınla nasıl savaşacaksın o yaşlandıkça kıymetlenecek haklı olarak kaybeden hep sen olursun.

Kardeş kardeşi bıçaklamış, dönmüş yine kucaklamış derler, kardeşim olsun kanlım olsun derler. Yani eşinizin kardeşinin ameliyatı sonrası yanında olmasından doğal birşey olamaz. Çok yanlış düşünüyorsunuz.

Benim annemi hatirlartti yazdıklarınız bana, oda görümcesine kölelik etmiş adeta sonra br sınır birakinca araya sadece babam gidermiş tabiki onuda doldurup gönderirlermis al bizim evde kıyamet kopardı. Taa ki babama bir darbe vurdular ozaman Aklı basına geldi ve artık aramıyor sormuyor girmiyor yoksa nedemek istediğinizi cok iyi anlıyorum cok ama cok zor bir durum...utanmadan bebeğinizi brde görmeye gelirlerse vallahi sınır yaa

Son düzenleme:
Bana anlattıklarınız oldukça çelişkili geliyor

Hem neden beni arayıp sormuyorlar diyorsunuz hemde zaten kötü insanlar diyorsunuz.. Ben bu tür durumların tek taraflı olmadığına inanmıyorum.. Muhakkak onlarında size kızdığı alındığı noktalar var ki torunları için bile olsa sizinle muhatap olmuyorlar.. Belki eşinize soruyorlardır..

Ancak hem kalkamıyorum bütün işi eşim yapıyo , onlar yardım etmiyo sormuyo diyorsunuz da kimse sizin ev işlerinizi yapmak zorunda değil.. Hele de böyle selam sabahınız bile olmayacak kadar kötü şeyler yaşanmışken.. Dengeli olmalıyız değil mi ? Konuşmuyorsak konuşmuyoruzdur, konuşmasınlar ama hamileyim diye evimin işini görsünler diye bi beklenti olabilir mi hiç ?

Bir de yerinden kalkamayan zor bir hamilelik geçiren bir kadına, eşi nasıl hadi gel annemlere gidelim diyebiliyo ? Dese bile gitme takatini birden bu kadın nasıl buluyo ben anlamadım :44:

bakın siz beni yanlışmı anladınız yada tam okumadınız yazdıklarımı ...benim beklentim yok...ky eşime onca yaşadıklarımıza rağmen senin eşin kinci gelmiyor gitmiyor sünger çekmiyor hiçbirşeyin üzerine dediği için ben herşeye rağmen gidip geldim şuana kdarda konuşuyordum ...ama ben geçen ay çok fenelaştım kyler ne arayıp nede sordular beni nede yardımları oldu ..aslında ben bunları eşime göstermek için söylüyorum...çelişen biri varsa oda ky değilmidir şimdi burda ...

Neler yasadiniz seni cok germeyecekse anlatir misin biraz?

Sen mesafeni koruyarak esin istedigi zmn konus bence
Yaradilani sev yaradandan oturu
Ama icli disli olmaya hic gerek yok

Yasadiklariniz yuzyuze bakilamayacak seyler mi?

Esine bir gecmis olsun bekledim aramadilar cok uzuluyorum dediginde ne diyor?

Biz kadinlar genelde en kolay yolu yani cilveli konusmayi beceremeyiz hemen tartisiriz. Tatli tatli uzuldugunu anlatsan? Hoc arayip sormuyorlar bebegimin ailesi onlar cok uzuluyorum bebek de etkileniyor vs vs

burda sorun eşinde gerçekleri görmesi için seni öldürmelerimi gerekiyor
çok kızdım eşine her ne olursa olsun sen onun evladını taşıyorsun tabiki annesigili atamaz
ama onlara gidip gelip dolup sana çıkışmasın
bence bir süre hem kendi hem bebeğin için onları düşünme bu konuyuda açma ister gitsin ister ne yaparsa yapsın
gidip gelince ne yaptın falan diye sorma tepkisiz ol
eşin er geç anlar ama ............
kötü şeylerle kafanı doldurma sen şuanda bir mucize yaşıyorsun keyfini çıkar
eşinde annesine gider buna karışma anne sonuçta sende anne olucan bak az kaldı
böyle şeyler için huzurunuzu bozma eşin baba olunca değişir sabır sabret

Arkadaşım beni yanlış anlama ama eşininin kardeşine gitmesine engel olman çok çok yanlış,,
Sonuçta ,,Kan Kanı çeker,, demişler....

bakın siz beni yanlışmı anladınız yada tam okumadınız yazdıklarımı ...benim beklentim yok...ky eşime onca yaşadıklarımıza rağmen senin eşin kinci gelmiyor gitmiyor sünger çekmiyor hiçbirşeyin üzerine dediği için ben herşeye rağmen gidip geldim şuana kdarda konuşuyordum ...ama ben geçen ay çok fenelaştım kyler ne arayıp nede sordular beni nede yardımları oldu ..aslında ben bunları eşime göstermek için söylüyorum...çelişen biri varsa oda ky değilmidir şimdi burda ...

Ben yanlış anlamadım, siz konuyu eksik yazmışsınız veya yorumlarınızın hepsini takip etmemi bekliyorsunuz..

Kayınvalideniz öyle diyorsa bile siz dediği gibi değilsiniz madem eşiniz neden inanıyor ?

Bence çelişen kayınvalideniz değil , denge kuramayan her söylenilene kayıtsız şartsız inanan eşiniz.. Eşiniz bile böyleyken başkalarında suç aramayın..

Başlığa gelince de kesinlikle haksızsınız, ne olursa olsun o onun annesi.. İstediği zaman görüşür.. Sizin çocuğunuz değil eşiniz o, annesini görmek için sizden izin alacak değil.. Ancak dengeyi kurabilse bence bu durumda olmazdınız..

Her ne olursa olsun kardeşiyle ve annesiyle görüşüp görüşmeme kararını eşiniz kendi verir..
Siz istediğiniz kadar diretin ne yapmak istiyosa onu yapar
Gizli yapar yine yapar..

Ben görüşmüyorum ama eşime de müdahale etmiyorum keyfi bilir..
Evimizde adları anılmaz okadar..

Eşinin istemesi lazım görüşmeme olayını..

Back
X