Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne gibi sorunlar yaşadığınızı bilmiyorum.ama anlattığınız derece kötüyse,siz gitmeyin ,olmazsa bir geçmiş olsun dersiniz telefonla..eşinizin gitmesini istememeniz yanlış olmuş.kardeşi ameliyat geçirmiş.gidecek tabiiki.kızlar öyle şeyler yaşadımki kv kp görümcelerim öyle şeyler yaşattılarki bir deri bir kemik kaldım geçen sene yaşadım en ağırıydı aslında evlendiyim günden beri vardı sorunlar ama geçen sene yaşadıklarım en ağırıydı..açmak istemiyorum açtığım zaman biliyorum yine fenalaşıcam ,neyse şuan onlardan nefret ediyorum yüzlerini bile görmeye tahammülüm yok.. hele o kv allahından bulsun diyorum ..bu bir sene zarfında eşimin hatrı için bir iki defa telefonda bir defada yüz yüze görüştüm ..aslında okadar safımki hiç görüşmemem gerekiyor bu insanlarla ama her görüştükten sonra sinir krizi geçiriyorum bu yüzden ...neyse asıl konum şuan 33 haftalık gebeyim ve bu insanlar birkere bile beni arayıp sormadılar tehlikeli bir hamileliyim var... çocuğum şuan doğum kanalına girmiş durumda ve ben kalkıp bir iş dahi yapamıyorum...ne varsa eşim yapıyor işimi, annemlerde uzakta şehir dışında kv yakın ne aradılar ne sordular ne yardıma ihtiyacın varsa gelelim dediler ...ben onca yaşadığım şeylere rağmen yine onlarla konuştum görüştüm ama onlar yine yaptılar yapacaklarını ...benim asıl zoruma giden eşimin bunları görmemesi ve en ufak bir bahanede hadi gidelim gitmemeiz gerekiyor annem babam diyor gidicem diyor... ben gelmiyorum deyince tamam sen gelme ben giderim diyor ve gidiyor ..görmüyor hiçbirşeyi görmüyor okadar safki ondanda nefret ediyorum bu yüzden, deliricem çıldırmak üzereyim neden kimse beni düşünmüyor, birde eşim onların yanındayken çok farklı biri oluyor gidip geldiyi zaman da çok değişiyor ...en son yaşadığımız şey ise kimse beni arayıp sormadığı için kaynım küçük bir operasyon geçirmiş bende aramadım ,ve eşimin gitmesinide istemedim bu yüzden büyük bir tartışma yaşadık şuanda konuşmuyoruz sizce kızlar eşim gidip gelsinmi birde benim gitmemem doğru değilmi ..yani eşimi tek yollamam doğrumu bunu öğrenmek istiyorum
Yaşadıklarını anlatmadığın için hiçbir yorum faydalı olmayacak.
Çünkü herkes bir bilimeze yorum yapacak anlat diye demiyorum belli ki gebeliğin sonuna yaklaşmışsınız.
Bunu riske atmaya değmez ama sana yapılan yorumlar hep taraflı olacaktır.Şimdi sana kötülük yapan kv seni hamile iken neden hoş tutsun ?
Bunu beklemen bana ilginç geldi.
Annen isterse başka memlekette olsun isterse atlar gelir annen gelmiyorsa kötü kv'den iş beklemek ilgi beklemek büyük hata değil mi?
Kayınvaliden diyelim ki hayat kadını olsun abartıyorum elbette yaşadıklarını anlatmadığın için abartıyorum eşin onun evladı yani o kadın nasıl bir kadın olursa olsun eşin anne diyerek derdine düşecek.
Mesela senin karnındaki çocuk da böyle bir evlat olacak inşallah.
Aslında bu kötü birşey değil.
O yüzden eşine gitme demek yanlış bir adam olmuş sen gitme yapma dedikçe annesine koşacak.
Hatta baba olunca daha da bir coşacak bu işler gebe gebe kendine bir sürü yük bindirmişsin.
Unutmak senin için ödül olacaktır,unutmayı dene biriktirip kendini doldurmayı deneme.
Eşin hür bir adam seninle evli diye anasını görmesin mi? Senin annen eşini sevmese saymaya sen anneni red mi edecektin?
dediğinize göre eşinin ailesi büyük sorunlar yaşatmış,sen de uzak durmuşsun.tamam bir çok ailede yaşanıyor.kötü dediğiniz insandan beklentiniz yanlış değil mi
ayrıca düşün eşinle senin ailenin arası aynen senin anlattığın gibi kötü olsa ve eşin annenlere gitmene engel olsa ne hissedersin![]()
tamam haklısın ama ,....onlar eşimi arayıp karın bizi aramıyor sormuyor yaşananların üzerine sünger çeksin kinli falan dedikleri için... ben yaşadıklarıma rağmen hem telefonda görüştüm hemde yüzyüzede görüştüm ...yani aslında benim onlardan beklentim yok ama eşime göstermek için söylüyorum bak onlar böyle diyorsa buda böyledir diye...yoksa evime gelmelerini istemiyorum gitmekte istemiyoyorum ...anneme gelince kızkardeşim işini bırakıp yanıma gelicek haftaya.. annem gelemiyor çünkü yatalak bir babaannem var okula giden kardeşlerim var ..maddi olarak hiç iyi durumda değiller ama yinede kızkardesim gelecek
Bana anlattıklarınız oldukça çelişkili geliyor
Hem neden beni arayıp sormuyorlar diyorsunuz hemde zaten kötü insanlar diyorsunuz.. Ben bu tür durumların tek taraflı olmadığına inanmıyorum.. Muhakkak onlarında size kızdığı alındığı noktalar var ki torunları için bile olsa sizinle muhatap olmuyorlar.. Belki eşinize soruyorlardır..
Ancak hem kalkamıyorum bütün işi eşim yapıyo , onlar yardım etmiyo sormuyo diyorsunuz da kimse sizin ev işlerinizi yapmak zorunda değil.. Hele de böyle selam sabahınız bile olmayacak kadar kötü şeyler yaşanmışken.. Dengeli olmalıyız değil mi ? Konuşmuyorsak konuşmuyoruzdur, konuşmasınlar ama hamileyim diye evimin işini görsünler diye bi beklenti olabilir mi hiç ?
Bir de yerinden kalkamayan zor bir hamilelik geçiren bir kadına, eşi nasıl hadi gel annemlere gidelim diyebiliyo ? Dese bile gitme takatini birden bu kadın nasıl buluyo ben anlamadım :44:
bakın siz beni yanlışmı anladınız yada tam okumadınız yazdıklarımı ...benim beklentim yok...ky eşime onca yaşadıklarımıza rağmen senin eşin kinci gelmiyor gitmiyor sünger çekmiyor hiçbirşeyin üzerine dediği için ben herşeye rağmen gidip geldim şuana kdarda konuşuyordum ...ama ben geçen ay çok fenelaştım kyler ne arayıp nede sordular beni nede yardımları oldu ..aslında ben bunları eşime göstermek için söylüyorum...çelişen biri varsa oda ky değilmidir şimdi burda ...