Çok kızgınım

ben de kinciyimdir,yerinde olsam oğulları yoğun bakımdayken bana sarmalarını fırsat kolluyolarmış buldular olarak yorumlardım sanırım,herkes çok olumlu yorumlar yapmış git görüş vs diye, bu olumlu havayı herkes kendi ilişkisinde gösterse kayınvalide konusu açılmaz zaten burda, neyse,ben sadece eşini engelleme bişey görecekse kendi görsün diyorum, sen bişey dersen kıymete biner savunmaya geçer, oğlu ölümden dönen bi kadın oğluyla bayramda görüşmüyo ne kadar sevdiği ortada, kendini kasma bebeğine odaklan ne halleri varsa görsünler

öncelikle çok teşekkür ederim ..gerçekten kafam karıştı dediğiniz gibi herkes bukadar olumlu ise kv ilgili bukadar konu neden açılıyor.. neden bukadar sorunlar yaşanıyor ...dediyiniz gibi kv fırsat kolluyordu üzerime saldırmak için ..ha buarada oğlu görüşüyorsa görüşsün ama ben asla görüşmeyi düşünmüyorum

neler yaşadın bilmiyorum ama eşinin annesi sonuçta vazgeçmemesi normal
eşini ailene gitme gelme konuşma diye zorlama hatta onlar hakkında iyi kötü hiçbirşey söyleme ama seni görüşmeye zorlamasına da izin verme:50: senin ailen gidip gelebilirsin ama ben görüşmek istemiyorum diyebilirsin
umarım bu anlayışı gösterir eşin:31:

eşim ailesiyle görüşmememe sesini çıkarmasada evin içinde bir huzursuzluk oluyor sonuçta ..yani eşim anlayışla karşılasa tamam ama yok işte..anlayışla karşılamıyor adam.. davranışlarıyla belli ediyor .. onların etkisi altında bende buna dayanamıyorum

öncelikle çok teşekkür ederim ..gerçekten kafam karıştı dediğiniz gibi herkes bukadar olumlu ise kv ilgili bukadar konu neden açılıyor.. neden bukadar sorunlar yaşanıyor ...dediyiniz gibi kv fırsat kolluyordu üzerime saldırmak için ..ha buarada oğlu görüşüyorsa görüşsün ama ben asla görüşmeyi düşünmüyorum

çocuk istemeyen bi arkadaşın konusunda kıza bi dolu yorum gelmişti, vay nasıl anne olmak istemezsin şöyle güzel böyle güzel anne olmayan bilmez anlamaz hayatımı adadım vs...ben ordada sormuştum madem annelik bu kadar kutsal bunu biliyosunuzda kayınvalidem eşimi günde 10 kere arıyo bizi hergün çağırıyo diye sitemkar konular niye açılıyo?
başkasını eleştirirken çok acımasızız buna bazen ben de dahilim, ama gene diyorum eşine karışma sen görüşsün, konuşsun, sen surat astıkça müdehale ettikçe eşin erkeklik gösterileri yapcak karım gitmemi istemiyo ama ben gidiyorum alem erkek görsün havasına gircek

Baybi,öncelikle olaya senin yanında bakan arkadaş teşekkür edip sayfalarca yazan insanlara tek laf etmemen bana çok ayıp geldi.
Ben şahsen seni ezmek üzmek incitmek istemedim kaldı ki saldırgan hırçın bir tavrın var buna rağmen yine de yanlış yolda olduğunu anlatmak istedim.
Gaz verilmesini istiyorsan öyle bir gaz veririm ki gider kayınvalideyi zehirlersin :)
Ama gerçekçi olmak lazım.
Kriz anlarında hep birilerinin suçlarız sen meyve istemişsin onu alırken olmuş kayınvaliden de cehaletin de etkisiyle seni suçlamış.
Muhtemelen eşinin öleceğine inandırmıştı kendini kendisine bir kurban arıyordu ki seni sevmiyor da olabilir ?
Kadın melek değil ya oğlunun da acısıyla zaten sevmediği gelinine takmış.
Haklı mı kesinlikle haksız.
Sen bu mevzuyu hırslanıp lanet edip kinlenip gazlanıp çözebileceğini düşünüyorsan buyur çöz.
Buraya yazıyorum sen bu mantıktan kurtulmazsan kocanı kaybedersin.
Annesi b.k dese ak olur ki senin eşin çoktan aşmış yaşananları..
Biraz mantıklı ,gerçekçi olmak lazım.

Baybi,öncelikle olaya senin yanında bakan arkadaş teşekkür edip sayfalarca yazan insanlara tek laf etmemen bana çok ayıp geldi.
Ben şahsen seni ezmek üzmek incitmek istemedim kaldı ki saldırgan hırçın bir tavrın var buna rağmen yine de yanlış yolda olduğunu anlatmak istedim.
Gaz verilmesini istiyorsan öyle bir gaz veririm ki gider kayınvalideyi zehirlersin :)
Kriz anlarında hep birilerinin suçlarız sen meyve istemişsin onu alırken olmuş kayınvaliden de cehaletin de etkisiyle seni suçlamış.
Muhtemelen eşinin öleceğine inandırmıştı kendini kendisine bir kurban arıyordu ki seni sevmiyor da olabilir ?
Sen bu mevzuyu hırslanıp lanet edip kinlenip gazlanıp çözebileceğini düşünüyorsan buyur çöz.

aşkolsun ben gazmı vermiş oldum şimdi :(
bende diyorum eşi görüşsün ona yapacak bişey yok, hamilelik ve geçmişte yaşanan bi düşük konu sahibini hırçınlaştırmış olabilir ama ne yalan söyliyim bazı yorumlarıda abartı buldum be canım, herkes sevgi kelebeği gibi olmuş, bayram öncesi bi ton konu vardı vay gitmicem vay şu kadar gün kalmıcam bana şunu yaptılar bunu yaptılar vs diye, herkes kendi çektiğini çileden sayıyo, ama bu gibi durumlarda stratejik davranmak daha doğru tabi, ha bunu ben yapabiliyomuyum hayır

evet birazda benim yanımdan bakılmasını istiyorum çünkü .. kv tarfından ağırlıklı bakılıyor nedense ben neyim ya dış kapının mandalımı

bende diyorum eşi görüşsün ona yapacak bişey yok, hamilelik ve geçmişte yaşanan bi düşük konu sahibini hırçınlaştırmış olabilir ama ne yalan söyliyim bazı yorumlarıda abartı buldum be canım, herkes sevgi kelebeği gibi olmuş, bayram öncesi bi ton konu vardı vay gitmicem vay şu kadar gün kalmıcam bana şunu yaptılar bunu yaptılar vs diye, herkes kendi çektiğini çileden sayıyo, ama bu gibi durumlarda stratejik davranmak daha doğru tabi, ha bunu ben yapabiliyomuyum hayır

Nemesis mesajımı yazdım sonra dedim ki şimdi sanki yorum yazan arkadaşa laf sokmuş oldum :)
Hayır hayır lütfen ben sizin yorumunuza kesinlikle saygı duyuyorum pratikte katılmıyorum ama kesinlikle saygı duyuyorum.
Beni üzen konu sahibinin size teşekkürü oldu hani sanki biz hmm çirkin yanlış böyle onun sorununa yardımcı olmamışız gibi.
Desteklenmek istiyorsa sorununu çözmek istemiyorsa bilemem tabii hani bazıları poh poh seviyor sizde biliyorsunuz.
Ama ben şahsen yardımcı olmak istemiştim.
Size,yorumunuza,bakış açısınıza müdahale edecek bir haddim yok.
Bunu yapanlardan da nefret ediyorum bazen bana da yapılıyor çünkü.
Bir insana sen nasıl böyle düşünürsün demek kadar büyük bir cehalet yok.

evet birazda benim yanımdan bakılmasını istiyorum çünkü .. kv tarfından ağırlıklı bakılıyor nedense ben neyim ya dış kapının mandalımı

Tamamdır , pohpoh üyeliği diyorsun yani.
Çözüm değil sadece kayınvalideni çekiştirmek ,rahatlamak istiyorsun.
Yok , ben gün toplantılarında yapılan o türlü sohbeti yapamam amacım sana yardımcı olmaktı.
Ama görüyorum ki ortak amaçta değiliz.

Nemesis mesajımı yazdım sonra dedim ki şimdi sanki yorum yazan arkadaşa laf sokmuş oldum :)
Hayır hayır lütfen ben sizin yorumunuza kesinlikle saygı duyuyorum pratikte katılmıyorum ama kesinlikle saygı duyuyorum.
Beni üzen konu sahibinin size teşekkürü oldu hani sanki biz hmm çirkin yanlış böyle onun sorununa yardımcı olmamışız gibi.
Desteklenmek istiyorsa sorununu çözmek istemiyorsa bilemem tabii hani bazıları poh poh seviyor sizde biliyorsunuz.

yok canım gönül koymadım az çok tanıdım bende burdaki güzel insanları ki sende onlardan birisin [ birazda seni pohpohlayayım :1: ]
bebek sağlıkla doğsunda su akar yatağını bulur demişler

yok canım gönül koymadım az çok tanıdım bende burdaki güzel insanları ki sende onlardan birisin [ birazda seni pohpohlayayım :1: ]
bebek sağlıkla doğsunda su akar yatağını bulur demişler

Çok şekersin pohpoh üyesi olacağım bende artık :) ,teşekkür ederim :29:

bazıları poh poh seviyor... bir insana sen nasıl böyle düşünürsün demek kadar büyük bir cehalet yok demişsiniz ...yani ben cahilim oluyorum anladığım kadarıyla öylemi yani bu hakaret deyilmidir

bazıları poh poh seviyor... bir insana sen nasıl böyle düşünürsün demek kadar büyük bir cehalet yok demişsiniz ...yani ben cahilim oluyorum anladığım kadarıyla öylemi yani bu hakaret deyilmidir

hayır canım öyle demek istemedi ama sende şunu anla hayatını bir paragrafla çözemez insanlar, ben sana niye hak verdim çünkü benzer bişey yaşadım tepkimde senin gibi, hırsımı o an yeterince aldığım için şu an bir araya geldiğimizde konuşuyoruz kv ile o kadar, az önce beni aramış toplantıdaydık açamadım mesai bitince arıcam ama Allah biliyo içimden gelmiyo, eşim isterse günde 500 kez konuşsun umrumda olmaz ama

şimdi öncelikle şunu söylim arkadaşım BU BENİM DÖRDÜNCÜ HAMİLELİĞİM BEN ANNEYİM ZATEN BİR ÇOCUĞUMUDA KAYBETTİM EŞİMİDE KAYBETMEK ÜZEREYDİM OYÜZDEN KAYBETMENİN NE DEMEK OLDUĞUNU ÇOOOOOOOOOOOOOK İYİ BİLİYORUM..EVET ANNESİ ÜZÜLÜR AĞLARDI KARDEŞLERİ ÜZÜLÜR AĞLARDI BABASI ÜZÜLÜR AĞLARDI BELKİ AMA YA SONRA O KOCA ALANDA HERKESS EVİNE GİDER KAPINI KAPATIR AFEDERSİN AMA KY GÖRÜMCELER HEPSİ

KOCASINININ KOYNUNA GİRER UYURLARDI ...OLAN BANA OLURDU O KOCA MEYDANDA BİRTEK BEN VE ÇOCUKLARIM KALIRDIK ÇÜNKÜ KİMSE BİZE SAHİP ÇIKMADI DİYORUM YA ANLAMAK BUKADARMI ZOR SENİ MAHFEDİCEZ DEDİLER BANA KOCAM YAŞAMASAYDI ŞUAN KİMBİLİR BEN NE HALDEYDİM ..

benim teyzemin kızı 15 sene önce oğlunu kaybetti.yaşadığı acıyı anlatamam.bugün oldu hala oğlunun resmiyle konuşur,hergün ziyaretine gider.konuşurken gözyaşları kendiliğinden akar:14:

bir tanıdığın eşi kazada öldü.2 yıl sonra evlendi.kendine ait 3 katlı evi,kocasından da maaşı vardı.üstelik 2 de çocuğu vardı.evlenmese gayet güzel hayatını sürdürebilirdi ama evlenmek istedi evlendi.kimseye bir şey demek düşmez tabii ki.başka bir tanıdığımın da eşi öldü o 5 yıldır evlenmiyor.herkesin kendi tercihidir.:34:

bir anne olarak,diğer annenin acısını küçümsemenizse hiç hoş değil.benim eşim çocuklarımın tırnağına zarar verse,babalarıyken ona bile tepki gösterebilirim:50:

Nemesis senin birçok yorumunu beğenirim ancak bu konuda sana katılmıyorum..bunca yorum arasından söyler misin kim sevgi kelebekliği yaptı? dedik ki haklısın evet ama eşine karışmamalısın.bu mu sevgi kelebekliği?kim k.valideyi haklı görüp konu sahibine haksız dedi Allah aşkına? seninle aynı şeyi söyledik ama konu sahibi tartışmayı tercih etti.

Nemesis senin birçok yorumunu beğenirim ancak bu konuda sana katılmıyorum..bunca yorum arasından söyler misin kim sevgi kelebekliği yaptı? dedik ki haklısın evet ama eşine karışmamalısın.bu mu sevgi kelebekliği?kim k.valideyi haklı görüp konu sahibine haksız dedi Allah aşkına? seninle aynı şeyi söyledik ama konu sahibi tartışmayı tercih etti.

özür dilerim kırdıysam bende iş yerinde gergindim bugün, saçmalamış olabilirim :(

özür dilerim kırdıysam bende iş yerinde gergindim bugün, saçmalamış olabilirim :(

aşk olsun,saçmalamak ne demek,öyle demek istemedim ben...sende kendi fikrini yazdın :) ama gerçekten yorumlara bir bak ne dediğimi anlayacaksın..

hepimiz aynı şeyi söylüyoruz ama nedense anlaşılamıyoruz :)

Hepimiz gerek empati yaparak, gerek yaşadıklarımızdan yola çıkarak yorumlar
yapıyoruz.
Ama doğru tektir ve değişmez.
Eşinin ailesiyle sorun yaşıyorsan, mümkünse görüşmezsin,
ama eşini ailesinden koparamazsın.
Konularda beğendiklerine cevap verip, beğenmediklerini yok saymak yada hakarete varan cevaplar hoş değil.

aşk olsun,saçmalamak ne demek,öyle demek istemedim ben...sende kendi fikrini yazdın :) ama gerçekten yorumlara bir bak ne dediğimi anlayacaksın..

hepimiz aynı şeyi söylüyoruz ama nedense anlaşılamıyoruz :)

evet baştan beri aynı şeyler söyleniyor.sen istersen görüşmeyebilirsin.eşin istediği zaman görüşsün.sadece tu kaka kaynana demediğim için konu sahibinin saldırısına uğradım.hangi yorumum yanlıştı,söylermisiniz bana:50:

şimdi öncelikle şunu söylim arkadaşım BU BENİM DÖRDÜNCÜ HAMİLELİĞİM BEN ANNEYİM ZATEN BİR ÇOCUĞUMUDA KAYBETTİM EŞİMİDE KAYBETMEK ÜZEREYDİM OYÜZDEN KAYBETMENİN NE DEMEK OLDUĞUNU ÇOOOOOOOOOOOOOK İYİ BİLİYORUM..EVET ANNESİ ÜZÜLÜR AĞLARDI KARDEŞLERİ ÜZÜLÜR AĞLARDI BABASI ÜZÜLÜR AĞLARDI BELKİ AMA YA SONRA O KOCA ALANDA HERKESS EVİNE GİDER KAPINI KAPATIR AFEDERSİN AMA KY GÖRÜMCELER HEPSİ

KOCASINININ KOYNUNA GİRER UYURLARDI ...OLAN BANA OLURDU O KOCA MEYDANDA BİRTEK BEN VE ÇOCUKLARIM KALIRDIK ÇÜNKÜ KİMSE BİZE SAHİP ÇIKMADI DİYORUM YA ANLAMAK BUKADARMI ZOR SENİ MAHFEDİCEZ DEDİLER BANA KOCAM YAŞAMASAYDI ŞUAN KİMBİLİR BEN NE HALDEYDİM ..

Yapmayın,bu çok çirkin olmuş.:50::50::50:
Allah yaşatmasın hiçbirimize,evlat acısı ne anababa acısına,ne eş acısına benzemez.
Unutulamaz.
Eğer bu cümleyi kurabiliyorsanız ben sizin onlar için her konuda art niyetli olduğunuzu düşünürüm.Sebepleriniz kendinizce çok haklı olabilir,bize ıspatlamak zorunda da değilsiniz.Ama benim acım daha büyük olurdu diye bu konuda bari sidik yarıştırmayın.

Back
X