cok korkuyorum agrılarım var neden !!!!

anka_06

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
479
246
18
kızlar dun doktara cıktm doktorun dedgne göre ıkı haftalık felan hamıleyım ama kasıklarıma cok kısa aralıklarla agrı gırıyor neden ?? olabılır

kızlar dun doktara cıktm doktorun dedgne göre ıkı haftalık felan hamıleyım ama kasıklarıma cok kısa aralıklarla agrı gırıyor neden ?? olabılır
bhcg değerin kaç? hamileliğin ilk haftalarında regl olacakmış gibi ağrısı olan ve hamileliğinde sorun olmayan bir çok arkadaşımız var. ilerleyen haftalarda bu ağrı birden kesilebilir yada hafif hafif devam edebilir tam yerleşme 4.5. ayda tamamlanıyor o zaman ağrı bir süre kesilebiliyor.

702.7 cıktı hcg degerim ?? sanırım yerleşmeye calısıyo bı an panık oldum bosuna arastrdm tutunmaya calısıyormuş sanrım suan 702.7 degerim ıntarnetten baktıgımda 5 haftalıga takabul edıyor ama doktor 2 haftalık felan dedi anlamadm bırsey ??

2 haftalık saçma bir cümle olmuş. açıkcası hamileliğin başlangıcı bir önceki regl tarihimizdir. regl tarihi geçtiği zaman 4 haftayı zaten geçmiş oluyor. ağrılara o kadar da takılı kalmamak gerekiyor önemli olan bu aşamada kanama lekelenme olmaması bu tür durumla karşılaşırsanız hemen doktora gitmenizde fayda var. yerleşme kanaması olabileceği gibi düşük tehlikeside olabilir. sağlıklı hamilelik dilerim.

Ablacim bende 6haftalik bebeğim bnim de sancim oluyor arada bi girip çıkıyor o yerlestigi içinmiş bi kaç ay devam eder dikkat et ağır iş yapma yorulma ondan olabilir

Ablacim bende 6haftalik bebeğim bnim de sancim oluyor arada bi girip çıkıyor o yerlestigi içinmiş bi kaç ay devam eder dikkat et ağır iş yapma yorulma ondan olabilir
abla wallaha normal rutın temızlık felan agır kaldırmıyorum gectı 2 gundur felan yok aaa 6 haftalıkk :) abla kalp atısını duydun mu

2 haftalık gebeliğin tespit edilmesi imkansız canım neden öyle demiş ki doktor en az 5 haftalıktır o ayrıca ağrılar 3 ay boyunca normal kan olmadığı sürece korkma

2 haftalık gebeliğin tespit edilmesi imkansız canım neden öyle demiş ki doktor en az 5 haftalıktır o ayrıca ağrılar 3 ay boyunca normal kan olmadığı sürece korkma
hamıleyım ama henuz ne kadarlık bılmıyorum hcg 702.7 cıkmstı ayın 15nde yaptırdm son adet tarıhımı sordu bende o zamanları coook cook asırı sorunlarım vardı cidden son adet tarıhımı bıle hatırlamadım kı saten duzensız oluyordum ben adeti doktor en son ne zman hasta oldun dedı bende attm kafadan 4 yda 5dye daha cok yenı bebek 2 haftalık felan gec döllenme dedi :) sanırım tarıhı kafadan salladıgım ıcın öyle demıs olabılır :) ama kan tahlılım cok yuksek cıktı bakacak olursak her neyse ayın 8 yda 9nda hastaneye gıtcez bakalm keseyıde görcez kalp atısınıda duyacaz ınsllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…