cok korkuyorum nolur

aleynaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
4
0
29
Arkadaslar nisanlim 25 nisanda göğsüme bosaldi ama hic bi iliski olmadi altimiz ciplak değildi zaten neyse onu silerken bi damla sperm elime bulaştı ama hemen peceteyle sildik ben kendi evime gittigimde de ellerimi yikadim hemen sabunla sperm kalmis midir adetim gecikti cunku cok korkuyorum psikolojim bozuldu

Arkadaslar nisanlim 25 nisanda göğsüme bosaldi ama hic bi iliski olmadi altimiz ciplak değildi zaten neyse onu silerken bi damla sperm elime bulaştı ama hemen peceteyle sildik ben kendi evime gittigimde de ellerimi yikadim hemen sabunla sperm kalmis midir adetim gecikti cunku cok korkuyorum psikolojim bozuldu

ya aslında hamile olabilirsin canım hemen test al ve kan testi yaptır, çünkü bu şekilde çok hamile kalan oldu genelde bekarlar kalıyor bu şekilde, evliler normal yolla bile zor hamile kalıyor

Ellerini yıkamak için neden kendi evine gitmeyi bekledin ki. Çok zaman kaybettin. Hamile kalmış olabilirsin

yıl 2015
gogse bosalmaktan ele bulasmaktan ikiz oluyor bilmiyormusun
teknolojı gelıstı kızım spermlerde gelıstı cabuk gıt hemen vucudunu camasır suyuna yatır
supersonık yaa
yas kac 11 falan mı ? ona gore cevap verseydım bosa gıtmesın ?

yıl 2015
gogse bosalmaktan ele bulasmaktan ikiz oluyor bilmiyormusun
teknolojı gelıstı kızım spermlerde gelıstı cabuk gıt hemen vucudunu camasır suyuna yatır
supersonık yaa
yas kac 11 falan mı ? ona gore cevap verseydım bosa gıtmesın ?

:-)

bizi bu hale hep tv getirdi. e ne yapsın insan tek gecede 12 den vuruş.biz hala yumurtlama takibidir ayaklar havada 1 saat yatmadır..............

:KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:

X