Çok korkuyorum :(((((

AdasuU-

Şükür olsun seni görmeden sevdirene..
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
1.949
1.006
29
Kızlarrr benimde kendimce bir derdim var ve bunu paylaşmak istiyorum... Ben yemek yapmayı bilmiyorum yapmaya çalışsamda tutmuyo sabah kalkıyorum kahvaltımı yapıyorum 10 da sonra başlıyorum düşünmeye öğlen ne yesem akşam ne yesem diye... Sonra hep patates kızartması sigara böreği domatesli biber pişiriyorum vs... Sonra oturup ağlıyorum bunlarla bebeğim besleniyor mu acaba diye çünkü okuyorum burda hamileler neler yiyor sağlıklı sağlıklı :KK61: mesela bugun sabah güzelce kahvaltımı yaptımbaşladım düşünmeye öğlen sigara böreği patates kızartması az öncede hamburger yedim şimdi ise ağlıyorum bebeğime bişey olur mı diye :KK61: bebeğim besleniyor mudur çok üzülüyorum kırk yılda bir kaynanam çağırır yemeğe yada annem oralarda bitek biraz besleniyorum yani... Ama hergün aynı sorun aynı stres her doktor kontrolunde korkuyla giriyorum:KK17: bu düşüncelerden kurtulmak için napmam gerek kızlar bebeğim besleniyormudur :KK61: sizler ne yediniz nasıl beslendiniz kendimi bi türlü rahatlatamıyorum parası olmayan hamileler napıyor beslenemiyor diye düşünüp busefer onlara ağlıyorum en azından ben abur cubur buluyorm ordan burdan sokakta kalanlar yiyemiyor diye kendime kızıyorum hiç bi türlü rahatlatamıyo içim:KK61:

Çorba falan yemeden olmaz ki öyle. En kotu internetten bak yapılışlarına videolu anlatımları bile var.
Ben daha evli bile değilim ama çok meraklıyım yemek yapmaya, herşeyi yapıyorum.
Tutmuyor tekrar yapıyorum yapa yapa öğreniyorum.
İnternetten bak araştır yorumları oku beğenen çok ise yap o tarifi.
Nefis yemek tarifleri diye bir site var orayı takip et en iyi sitelerden.
Sağlıklı beslenmen lazım :KK43:

Tavuk, et, balık, sebze vs...
İnternette her tarif var, deneye deneye öğrenirsiniz. Hergün abur cubur yenmezki. Çocuğunuz yeme yaşına geldiğinde de hamburger patates veremezsiniz sürekli.

Tebessüm ettim
Hormonlariniz alt üst olmus sanirim :KK48:
Yemek yapmak okadarda zor degil.
Internette birsürü videolar var onlari izleyin..
Birkere baslayin gözünüzde büyütmeyin okadar

tencere yemeği yapmayı sevmiyorsan, sütünü balını yumurtanı kahvaltıda eksik etme, mevsim sebzesi meyvesi tüket. ayva armut elma. salatanı mutlaka öğlen ve akşam tüket. bol limon sık. turp ye. balık şuan bol balık ye çok faydalı. abur cubur yememeye çalış, asitli içecekler içme. zaten farkındasın çabuk düzene koyarsın.

Kızlar bakıyorum bakıyorumda hiç tutturamıyorum çok sinirlerim bozuluyor tek tutturduğum şehriye çorbası oldu şimdiye kadar:KK42:

Kızlarrr benimde kendimce bir derdim var ve bunu paylaşmak istiyorum... Ben yemek yapmayı bilmiyorum yapmaya çalışsamda tutmuyo sabah kalkıyorum kahvaltımı yapıyorum 10 da sonra başlıyorum düşünmeye öğlen ne yesem akşam ne yesem diye... Sonra hep patates kızartması sigara böreği domatesli biber pişiriyorum vs... Sonra oturup ağlıyorum bunlarla bebeğim besleniyor mu acaba diye çünkü okuyorum burda hamileler neler yiyor sağlıklı sağlıklı :KK61: mesela bugun sabah güzelce kahvaltımı yaptımbaşladım düşünmeye öğlen sigara böreği patates kızartması az öncede hamburger yedim şimdi ise ağlıyorum bebeğime bişey olur mı diye :KK61: bebeğim besleniyor mudur çok üzülüyorum kırk yılda bir kaynanam çağırır yemeğe yada annem oralarda bitek biraz besleniyorum yani... Ama hergün aynı sorun aynı stres her doktor kontrolunde korkuyla giriyorum:KK17: bu düşüncelerden kurtulmak için napmam gerek kızlar bebeğim besleniyormudur :KK61: sizler ne yediniz nasıl beslendiniz kendimi bi türlü rahatlatamıyorum parası olmayan hamileler napıyor beslenemiyor diye düşünüp busefer onlara ağlıyorum en azından ben abur cubur buluyorm ordan burdan sokakta kalanlar yiyemiyor diye kendime kızıyorum hiç bi türlü rahatlatamıyo içim:KK61:
Tavuk,et,balık,çorba,sebze,süt ve yoğurt bunlarıda yemeniz gerek,internette hepsinin ölçüleriyle tarifi var birisi tutmazsa 2. Tutar mutlaka deneye deneye öğreneceksiniz.

Tebessüm ettim
Hormonlariniz alt üst olmus sanirim :KK48:
Yemek yapmak okadarda zor degil.
Internette birsürü videolar var onlari izleyin..
Birkere baslayin gözünüzde büyütmeyin okadar
Çook yaptım çok denedim ama hiç tutturamadım tek tutturduğum şehriye çorbası olsu neden tutmuyo anlamıyorum oturup ağlıyorum sinirden annemde çalışıyor onada gidemiyorum böyle abur cubur yiye yiye 14 kilo aldım bebeğime yarıyormu bi fikrim yok şuan çarşamba günü kontrolüm var yine korkuyla bekliyorum:KK61:

tencere yemeği yapmayı sevmiyorsan, sütünü balını yumurtanı kahvaltıda eksik etme, mevsim sebzesi meyvesi tüket. ayva armut elma. salatanı mutlaka öğlen ve akşam tüket. bol limon sık. turp ye. balık şuan bol balık ye çok faydalı. abur cubur yememeye çalış, asitli içecekler içme. zaten farkındasın çabuk düzene koyarsın.
Haftada bir balık yiyorum bide meyve olarak muz yiyorum her sabah 2 kaşık bal kaşarlı tost bir yumurta akşam süt içiyorum yatarken pekmez yiyorum yarıyordur dimi bunlar:KK61:

Tavuk,et,balık,çorba,sebze,süt ve yoğurt bunlarıda yemeniz gerek,internette hepsinin ölçüleriyle tarifi var birisi tutmazsa 2. Tutar mutlaka deneye deneye öğreneceksiniz.
Ben her tutturamadığımda ağlaya ağlaya yoğurt yiyorum bi kase :KK17:

Yumurta peynir tavuk et balık sebze süt.. iştahın açıksa bunları ye :KK51:
Ama gel gelelim bendede mide bulantısından sürekli çıkarıyorum herşey burnuma kokuyor yeni yeni kendimi topluyorum bir bulantılarım bitsede güzel güzel beslensem :KK61:

:KK68:
yapmayın böyle. yemek yapmak o kadar zor değil. hiçbirimiz annemizin karnından yemek yapmayı bilerek doğmadık.
sebzeleri doğrayın tencerenin içine biraz yağda çevirin renkleri ölünce koyun içine suyu pişer o. bir kere dibi tutar 2 kere çiğ kalır sonunda öğrenirsiniz.
marketlerde rendelenmiş şişe domatesler var, koyun suyun içine azıcık tuz koyun, biraz unla kıvamlandırın olsun size domates çorbası.
alın balığı koyun fırına pişirin. alın tavuğu koyun seramik tavaya pişene kadar içine az az su ekleyin hem yağsız olur, hem kızarmış gibi olur.
zor değil bunlar. biraz merak, biraz özgüven, biraz da sabır ister.
kolay gelsin :kk77:

Haftada bir balık yiyorum bide meyve olarak muz yiyorum her sabah 2 kaşık bal kaşarlı tost bir yumurta akşam süt içiyorum yatarken pekmez yiyorum yarıyordur dimi bunlar:KK61:

Güzel işte yumurtanı sütünü alıyormuşsun yoğurdunuda ağlama yemeklerde deneye deneye olur herkes yemek yapmayı bilerek doğmuyor

Yumurta peynir tavuk et balık sebze süt.. iştahın açıksa bunları ye :KK51:
Ama gel gelelim bendede mide bulantısından sürekli çıkarıyorum herşey burnuma kokuyor yeni yeni kendimi topluyorum bir bulantılarım bitsede güzel güzel beslensem :KK61:
Sebze hiç yok her gün haşlanmış yumurta yiyorum meyve olarak muz ve kivi sadece haftada bir balık sütüde içiyorum çikolatı süt ama ben sebze yemekleri yemediğim için beslenemiyo gibi hissediyorum:KK1:

Et, balık, baklagil olmadan olmaz ki be güzelim. Nasıl gelişecek o bebek? Özellikle balık çok çok önemli.
Yemek yapamıyorum diye bir şey yok, yapmak zorundasın. Yarın öbür gün bebeğin doğacak büyüyecek ona da patates mi yedireceksin. Patates kafalı olur mazallah :KK66:
Pratik yemek tarifleri diye bir site vardı yanılmıyorsam. Bir araştır bakalım.

X