- 29 Kasım 2014
- 1.949
- 1.006
- 29
Kızlarrr benimde kendimce bir derdim var ve bunu paylaşmak istiyorum... Ben yemek yapmayı bilmiyorum yapmaya çalışsamda tutmuyo sabah kalkıyorum kahvaltımı yapıyorum 10 da sonra başlıyorum düşünmeye öğlen ne yesem akşam ne yesem diye... Sonra hep patates kızartması sigara böreği domatesli biber pişiriyorum vs... Sonra oturup ağlıyorum bunlarla bebeğim besleniyor mu acaba diye çünkü okuyorum burda hamileler neler yiyor sağlıklı sağlıklı mesela bugun sabah güzelce kahvaltımı yaptımbaşladım düşünmeye öğlen sigara böreği patates kızartması az öncede hamburger yedim şimdi ise ağlıyorum bebeğime bişey olur mı diye bebeğim besleniyor mudur çok üzülüyorum kırk yılda bir kaynanam çağırır yemeğe yada annem oralarda bitek biraz besleniyorum yani... Ama hergün aynı sorun aynı stres her doktor kontrolunde korkuyla giriyorum bu düşüncelerden kurtulmak için napmam gerek kızlar bebeğim besleniyormudur sizler ne yediniz nasıl beslendiniz kendimi bi türlü rahatlatamıyorum parası olmayan hamileler napıyor beslenemiyor diye düşünüp busefer onlara ağlıyorum en azından ben abur cubur buluyorm ordan burdan sokakta kalanlar yiyemiyor diye kendime kızıyorum hiç bi türlü rahatlatamıyo içim