çok korkuyorum

leli1212

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
14
2
28
Merhaba
Arkadaşlar ben lys 1 sınavında büyük bir hata yaptım :KK61: Sınav esnasında silgim yere düştü. Öndeki çocuğun masasının altına kaçtı. Bende bir anlık refleksle ayağa kalkıp silgiyi aldım .
sınavım iptal olurmu ?

sınavın iptal edileceği durumları oku iptali durumunda gözetmen neler yapmalı onlara bir bak .yani bi durum gelişmediyse iptal olmamıştır.sonuçta mahkemeye kadar gider bu işler ve mahkemede bi delil olmalı tutanaklar şahitler imzalar havada uçuşur bunlar yoksa sıkıntı yapma.birde o kadar kolaymı insan emeğini çöpe atmak yapmazlar böle bişi

Evet yaa gözetmenler bişey demediyse sıkıntı yapmayın kolaymı öyle çat diye iptal olması sınavın

Gözetmenler bişey demediler ama sınavın başında bizi uyarmışlardı ayağa kalkmayın diye. Gerçekten çok korkuyorum iptal olmasından çok emek verdim. İlk önce ayağımla kendime doğru çekmeye çalıştım ama olmadı silgi uzaktaydı .

sınavın iptal edileceği durumları oku iptali durumunda gözetmen neler yapmalı onlara bir bak .yani bi durum gelişmediyse iptal olmamıştır.sonuçta mahkemeye kadar gider bu işler ve mahkemede bi delil olmalı tutanaklar şahitler imzalar havada uçuşur bunlar yoksa sıkıntı yapma.birde o kadar kolaymı insan emeğini çöpe atmak yapmazlar böle bişi

Gözetmenler hiçbirşey demedi ama kameralardan korkuyorum.

Hic bisy olmaz.
O an bisy demedilerse strese girme.
Kameralarda hem seni gordu diyelim.
Ajan kameralari degilki senin ismini soyismini kimlik bilgilerini cikarip sinav kagidini bulup "iptal" damgasini bassin.

X