çok korkuyorumm

tüm samimiyetimle söylüyorum ben çektirmeye gittiğimde doktor bana ''tamam bitti'' dedi, ben de ''nasıl çektiniz mi'' dedim. yani hiç bir şey anladım bile.

.

Son düzenleme:
canim özel doktora gideceksen bence fark etmez kime gidersen git acimaz. bende en sondaki kök disimi cektirmistim, disimin kökleri cok ince ve narin oldugu icin :1: baya ugrasti kök kalmasin diye . cok uzun sürmüstü ama buna ragmen hic acimadi :34: konu komsu akrabalarina filan sor onlar kimi tavsiye edicek :31:

canim özel doktora gideceksen bence fark etmez kime gidersen git acimaz. bende en sondaki kök disimi cektirmistim, disimin kökleri cok ince ve narin oldugu icin :1: baya ugrasti kök kalmasin diye . cok uzun sürmüstü ama buna ragmen hic acimadi :34: konu komsu akrabalarina filan sor onlar kimi tavsiye edicek :31:

bilmiyorum yaa sanırım birileri emin oldugunu söyleyerek önerince daha raht gidebiliorm.. çorluya gideydim eyiydi ama malesef :( işte yeni başlık açtım mennun kaldıkları doktorları önersinler die ama sesleri çıkmıoyr..

Bende de tam tersi o iğneden ömrü billah korkmam.
Dişi çekeceği andan korkuyorum.
En son gittiğimde 3 tane vurmuştu hiç hissetmedim ama uyuşmadı, aldıramadım.
Eğer iğneden sende korkmuyorsan gerisinde bir şey yok diyorlar :1:

Son düzenleme:
Bende de tam tersi o iğneden ömrü billah korkmam.
Dişi çekeceği andan korkuyorum.
En son gittiğimde 3 tane vurmuştu hiç hissetmedim ama uyuşmadı, aldıramadım.
Eğer iğneden sende korkmuyorsan gerisinde bir şey yok diyorlar :1:

yok ya iğneden korkmuorum.. zaten ban 5 tane vrması lazım yaa sadece dudağm botokslu gibii oluor gerisinde hiçbişy yok :D uyuşmuor gibi gelior

mesajım ulaşacağı yere ulaştığı için sildim:)))))

Son düzenleme:
Sakın korkma cnm korkulcak bişey yok,oturuyosun koltuğa uyuşturmak için iğne yapıyolar ve kalkıyosun hepsi bu kadar.sen bitti mi diye sorana kadar diş çoktan çekilmiş oluyo:)

hangi dişini çektirdiğine ve dişin sağlamlığına da bağlı bir konu...

önce damağın iki üç yerine iğne, sonrasında hissetmiyorsun, en azından benimkiler öyle oldu..

iki diş çektirdim, ama artık bir hayırları kalmadığı için hiç bir şey hissetmedim... dolgu da öyle, kanal tedavisinde biraz birşey hissediyorsun o kadar...

hangi dişini çektirdiğine ve dişin sağlamlığına da bağlı bir konu...

önce damağın iki üç yerine iğne, sonrasında hissetmiyorsun, en azından benimkiler öyle oldu..

iki diş çektirdim, ama artık bir hayırları kalmadığı için hiç bir şey hissetmedim... dolgu da öyle, kanal tedavisinde biraz birşey hissediyorsun o kadar...

ben geçen sene 3 tane yirmilik dişimi çektirdim.diş doktorum teyzem olduğu için korku falan yok tabi.iğne yapıyor önce iğne yapmadan önce iğne yapacağı yeri spreyle uyuşturuyor zaten yirmilik diş çok köklü olduğu için baya uğraştı çekerken ama acı falan olmadı.korkulacak bir şey yok günlerce aylarca o dişin ağrısını çekmektense dişçi koltuğunda 5 dakika ağrı çekmek çok daha iyidir.

ben 4 ay önce iki diş çektirdim biri normal dişlerimin üstünde olan fazlalık 1 dişim diğeri ise kök dişim doktor kontrol yaparken çoktan iğneyi vurmuş bile hiç hissetmedim ikisini de üstelik benim dişçim teknolojik aletler olan bir muayenesi de yoktu eski dişçilerden eski aletlerle çekti ki sen çok daha şanslısındır :)

Back
X