Cok kotu huylandim

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
Ay sinirlerim alt ust oldu tam daldim dedim gozumu bi actim esimin kafasinda kocanan bi örümcek kalk orumcek var dedim kalktik yatağı alt ust ettik yok bocek falan cok kotu huylanirim ben her tarafim kasiniyor suan kizimda uyumuda uykusuzum uyayamiyorum

Ruya filan gormus olmayasiniz uykuya dalma sırasında ? Bana çok olur. Genelde oglum yanimda yatiyormusta yataktan düşüyormuş gibi gelip kaç kere sağdan sola donen esimi tutmuslugum var :-)

Ruya filan gormus olmayasiniz uykuya dalma sırasında ? Bana çok olur. Genelde oglum yanimda yatiyormusta yataktan düşüyormuş gibi gelip kaç kere sağdan sola donen esimi tutmuslugum var :-)
Ay esimdede olur o ben yanina uzansam kizim dustu diye ziplar yatakda bilmiyorum gercek gibiydi simsiyah di yuruyordu

Ya gece gece evi bi alt üst etmeden olmayacak galiba..
Ben olsam elimde süpürge dip köşe başlamıştım çoktan..
Umarım bulursunuz..

Ya gece gece evi bi alt üst etmeden olmayacak galiba..
Ben olsam elimde süpürge dip köşe başlamıştım çoktan..
Umarım bulursunuz..
Simdi esim valla mışıl mışıl uyuyor baska odada yatiyim diyorum kizimin besigi yatak odasinda ne yapacam bilemedim

Simdi esim valla mışıl mışıl uyuyor baska odada yatiyim diyorum kizimin besigi yatak odasinda ne yapacam bilemedim

Olsun sen kızının beşiği üzerine tentesini geçir yeterli.. biseycik olmaz.. örümcek zaten ya cam kenarindadir ya dolap arkasında.. ben böyle bir durumda ortam aydınlık bile olsa elimde isildak ile bakiyorum her köşeye.. meretler isildak ile daha net görünüyor nedense.. sivriler bile :-)

Olsun sen kızının beşiği üzerine tentesini geçir yeterli.. biseycik olmaz.. örümcek zaten ya cam kenarindadir ya dolap arkasında.. ben böyle bir durumda ortam aydınlık bile olsa elimde isildak ile bakiyorum her köşeye.. meretler isildak ile daha net görünüyor nedense.. sivriler bile :-)
Belki hayaldi cunku kocamandi esimin kafasinda yuruyordu sanki ay hala dusundukce kotu oluyorum

X