Cok kötüyüm! Hamilemiyim?

Kadro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
202
1
68
Diğer
Arkadaslar ben delirmek uzereyim, ne yapacagimi bilmiyorum kacacak yer ariyorum ben NE YAPTIM!? Iki hafta önce cok karin agrisindan dolayi sipralimi cikarttim ve kanamam vardi bir hafta boyunca. Dogru duzgun iliskiye bile girmezken bulanti adet gecikmesi felan fistan derken bugun bir test alayim dedim ve sonuc pozitif cizgisi cok hafif cikti yani cift cizgi fakat test sonucu cizgisi cok hafif pembe..... SONUC! Aldircam, yapamam niye böyle olduki? Diger hamileliklerimdede bir kazayla hep hamile kalmistim. Belki cogunuz inanmayacaksiniz ama inanin ne yapacagimi bilmiyorum.

Arkadaslar ben delirmek uzereyim, ne yapacagimi bilmiyorum kacacak yer ariyorum ben NE YAPTIM!? Iki hafta önce cok karin agrisindan dolayi sipralimi cikarttim ve kanamam vardi bir hafta boyunca. Dogru duzgun iliskiye bile girmezken bulanti adet gecikmesi felan fistan derken bugun bir test alayim dedim ve sonuc pozitif cizgisi cok hafif cikti yani cift cizgi fakat test sonucu cizgisi cok hafif pembe..... SONUC! Aldircam, yapamam niye böyle olduki? Diger hamileliklerimdede bir kazayla hep hamile kalmistim. Belki cogunuz inanmayacaksiniz ama inanin ne yapacagimi bilmiyorum.

Kararınızı vermişsiniz ne söylememizi bekliyorsunuz? Bir kez daha ebeveynlerin sorumsuzluğunu minik bir bebek çekecek! Kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değildir.

hayırlısı olsun canım kan tahlili yaptırmanda yarar var.eğer hamileysende gönül aldırmamandan yana fakat kendi durumunu sen daha iyi bilirsin...dediğim gibi hakkında hayırlısı....

eğer test sonucu doğruysa kaçıncı çocuğunuz olucak neden bu kdr allak bullak oldunuz

bir sorun problem mi var yani yoksa beklenmedik bi gebelikğin sonucu gebeliği sonlandırmak olmamalııı

anlayamadım ki,hamilesiniz galiba ve nasıl bir yardım bekliyorsunuz??neden istemiyorsunuz...

Yarin doktora gidecegim, kan tahlili icin. Ama olamaz diyorum yani Inanin hamile kalacak bir durumda bulunmadim cok dikkat ettim, ve dogum kontrol habina baslamistim. Kurtaji bir korunma yontemi olarak dusunmuyorum. Bu kadar sorunun icinde bogulurken bir cocuk dusunmedim, ve aldirmak hicmi bir care degildir benim icin ama bu kadar sorumsuz bir es, uc tane cocuk bu cocogu bir nevi aci cekmek icin dunyaya getirmek gibi birsey olur heralde. Ve iki hafta öncesine kadar sipralliydim.

Kimseye birsey anlatamadigimdan ilk buraya kosup yazmak geldi aklima. Icimde buruk bir sevinc var, bir can bir bebek ama bu kadar acinin icine onuda getirmek sorumzluk olur diye dusunuyorum bir tarafimda annesin onuda buyutursun diyor ama bilmiyorum...... Sadece sizlerden bir manevi destek istiyorum bir kac akil ne bileyim beni bu cikmazdan cikaracak birseyler. Yalniz karar verip sonra pisman olmaktansa......

Kararınızı vermişsiniz ne söylememizi bekliyorsunuz? Bir kez daha ebeveynlerin sorumsuzluğunu minik bir bebek çekecek! Kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değildir.

Haklisin canim, iki hafta öncesine kadar sipralim vardi fakat siddetli karin agrisindan dolayi cikarttim ve inann korundumda ama ne oldu nasil oldu bilemiyorum. Kürtaji bir dogum kontrol yontemi olarakta dusunmed hic bir zamanki uc tane cocugum var benim. Sakin yanlis anlamayin. Buaraya yazmak ve sizlerdende akil almak istedim. Icinden cikamiyorum. Yarin kesin bir sonuc icin kan testi yaptiracagim Insaallah.

Anlamadığım, sorunlarınız var çocuk düşünmüyorsunuz da neden spirali çıkarttırıyorsunuz??Ya da korunsaydınız.. Eğer hamilyseniz aldırmamaya çalışın derim..

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla ikinci çizgi silik bile olsa gebeliğe işaret ediyor. Yine de umarım değilsinizdir diyorum. Sizin için sadece bunu dileyebiliriz sanırım.

Diğer taraftan da, gebelikten korunmaya çalışan, halihazırda üç tane çocuğu ve sorunlu bir evliliği olan bir kadının kürtaj kararını kınamamalıyız diye düşünüyorum.

Bildiğim kadarıyla ikinci çizgi silik bile olsa gebeliğe işaret ediyor. Yine de umarım değilsinizdir diyorum. Sizin için sadece bunu dileyebiliriz sanırım.

Diğer taraftan da, gebelikten korunmaya çalışan, halihazırda üç tane çocuğu ve sorunlu bir evliliği olan bir kadının kürtaj kararını kınamamalıyız diye düşünüyorum.

Anlayisin icin cok sagol canim. Dua et benim icin

Anlamadığım, sorunlarınız var çocuk düşünmüyorsunuz da neden spirali çıkarttırıyorsunuz??Ya da korunsaydınız.. Eğer hamilyseniz aldırmamaya çalışın derim..

Spirali cikarttirmamdaki sebep bir senedir cektigim siddetli karin agrilariydi, ve spirali cikarttirir cikarttirmaz doktorum diane dogum kontrol habi yazdi. Ve butun bunlar iki hafta önce oldu. Ve esimle iki defa bir birlikteligimiz oldu ama korunuyordum oda dikkat ediyordu. Ya anlamiyorum bu kadar yeni spirali cikartmisken ve o kadar dikkat etmisken anlamadim yarin Insaallah doktorum birsey yok der ve ben bu caresizlikten kurtulurum.

Kimseye birsey anlatamadigimdan ilk buraya kosup yazmak geldi aklima. Icimde buruk bir sevinc var, bir can bir bebek ama bu kadar acinin icine onuda getirmek sorumzluk olur diye dusunuyorum bir tarafimda annesin onuda buyutursun diyor ama bilmiyorum...... Sadece sizlerden bir manevi destek istiyorum bir kac akil ne bileyim beni bu cikmazdan cikaracak birseyler. Yalniz karar verip sonra pisman olmaktansa......

yooo en büyük sorumsuzluk madem spıralı çıkartıyorsunuz
doğum kontrol hapı ılk etapda etkılı değıl
bunu bılmıyor musunuz
asıl sorumsuzluk madem böyle bırşey oluyor ve kesınlıkle çocuk ıstemıyorsunuz
eşınızde korunsun

spirali cikarttiktan sonra verilen dogum kontrol hapi hemen hemen korumaz vucudun once alismasi gerekiyor 1 ay sonra korumaya basliyor keske yaninda ek korumaya gecseydiniz kondom vs...size doktorunuz bunu soylemedimi?

Back
X