çok kötüyüm kendimi aptal gibi hissediyorum

gokcenlife

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
94
31
33
çok kötüyüm ya hoşlandığını zannettiğim erkeğin meğer sevgilisi varmış. hemde bugün işyerindeki kız arkadaşımla konuşurken ben ondan hoşlandığımı söyledim oda onun sevgilisi var dedi. dumur oldum yani. kendimi çok aptal hissediyorum. yani sevgilisi olan insan öyle yakın davranırmı

çok kötüyüm ya hoşlandığını zannettiğim erkeğin meğer sevgilisi varmış. hemde bugün işyerindeki kız arkadaşımla konuşurken ben ondan hoşlandığımı söyledim oda onun sevgilisi var dedi. dumur oldum yani. kendimi çok aptal hissediyorum. yani sevgilisi olan insan öyle yakın davranırmı

Neler yaptı nasil davrandi bilemem, anlatmadin, belkide durum hicte sandigin gibi degildi
ama bahsettigin turden bir tur varlik var, oluyo yani yasiyolar bi sekilde, git iki rekat namaz kil sukret iyki duymussun.
ve her turlu hayatini cikar,cunku o kdr ileri gidebilirki kendinden supheye duser hayatinin şokunu yasarsin.

Keşke önce davranip ilani aşk ilan etseydin böyle hayal kırıklığına yasamazdin hic degilse :KK42::KK51:

söz konusu erkekse ben beklerim.. allahtan erken fark etmişsin

sana nasıl davrandı ki?
yani var tabii öyle bir cins. hem dişisi hem erkeği var üstelik

iyi geç olmadan öğrenmişsin ya seninle de sevgili olsaydı o zaman öğrenseydin

Neyi erken farketmiş bişey aciklamamiski o_O

Ucuz atlatmış derken ne olmuş biri aciklasin lütfen bi yerim şişeceeeek :mad:
:KK70:hoslandigi cocugun sevgilisi varmis onu erken fark etmis arkadas. Cocuk sevgilisi oldugu halde gokcenlife'a yaziyormus tabiri caizse :/

Sen de boşver canim takma bile boyle erkekler cok emin ol. Benim eski patronum 40 yasinda ve evliydi yuzuk takmazdi yemedigi halt yoktu bir de gelip anlatirdi cok iyi bir seymis gibi. Agzinin ortasina vuracaksın bunlarin!

Cok yakin davraniyodu ya agzimin icine düsecekti. Yani inanamiyorum resmen sevgilisi olan birinden hoslandim cok kötü. Simdi aklima geldi bide o kiz arkadasim gidip diyomus cocuga benim ondan hoslandigimi

Kizlar ordamisiniz? Böyle bisey olabilirmi ya yani gidip ispitlermi yoksa kafammi cok karisti ne düşünecegimi bilmiyorum

Cok yakin davraniyodu ya agzimin icine düsecekti. Yani inanamiyorum resmen sevgilisi olan birinden hoslandim cok kötü. Simdi aklima geldi bide o kiz arkadasim gidip diyomus cocuga benim ondan hoslandigimi
Arkadaşın niye böyle bişey yapmış hem seni küçük düşürmüş hemde geri cekilmeni söylemiş

X