• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm

Yurt dışında tanıdığın varsa git yurt dışına Türkiye de kalırsan da hastaneye filan gitme böyleleri çabuk bulur insanı .....kaydın olmasın hastanede veya herhangi bir kurumda ki bulamasınlar seniAllah yardımcın olsun

Arkadaşlar kaçtım ama çok zorluklarla kaçtım çok şükür Ankara'ya gittim ailem beni İzmir'e gönderdi onlarda kadın sığınma evinde dediler tabi kiyameti koparttilar 65 yaşında anneme o...tarzında küfürler etmişler karektarsizlar asacaz kesecez gelin bitti bizim için çocuğu alacaz tarzında kudurdular benden zaten hbr alamadilar tlf kullanmadim internete girmedim bu sebeple sizede yeni yazabiliyorum hala izmirdeyim yeni hat aldım bı muddet daha burada kalicam dün kayinbaba sahisi dayımı arayıp bayrama kadar kafasını dinlesin bayramdan sonra gelelim bu işi düzeltelim bilmemne demiş sanki o küfürleri eden onlar değilmiş gibi gorumcelerim kactigimin ertesi günü çingene gibi evime girmişler(komsumdan öğrendim)cocugumun oyuncaklarini balkon masasini ve sandalyeleri almislar kendi evlerine götürmüşler sanki çocuğu alabileceklerya yani sonuç itibariyle bizimkiler bayramdan sonra tekrar beni biyere yollayacaklar ve asla beni tekrar vermiceklerini cocugumuda asla vermicekelrini soyleyip yollayacaklar bu iş kesinlikle bizim acimizdan bitti ailem ben istesemde istemiyorlar bu arada beni kadın sığınma evinde biliyorlar ailem kesinlikle sahipsiz gibi gondermeyiz biz gerekirse seni şehir şehir kaciririz diyorlar durum bu arkadaşlar
İyi olmana çok sevindim . Dikkat et kendine ve bebeğine. Kimselere güvenme ve bizleri haberdar et mutlaka merak ediyoruz seni ama yer mekan belirtmezsen daha iyi olur sanki ne olur olmaz .
Allah yardımcınız olsun .

Yurt dışında tanıdığın varsa git yurt dışına Türkiye de kalırsan da hastaneye filan gitme böyleleri çabuk bulur insanı .....kaydın olmasın hastanede veya herhangi bir kurumda ki bulamasınlar seniAllah yardımcın olsun
Canım zaten durumumdan dolayı adres ve kimlik bilgileri gizliliği talep edildi dava açılırken Allah'ın izniyle hicbisi olmayacak insallah yurtdisindada tanıdığım var ama faydaları yok

Böyle bir adamsa keşke onu delirtecek kadar tepki vermeseydiniz..siz haklısınız tamam ama köprüyü geçene kadar ayıya dayı olayını uygulamak lazım bu tip kocalara..görmezden gelip gezmeye gider gibi evden çıksaydınız şuan herşey daha kolay olacaktı..inşallah herşey isteğiniz gibi olur..iyi haberlerinizi bekliyorum.

Güncelleme: Tüm sayfaları okumadan yazmıştım iyi olduğunuza çok sevindim şükürler olsun.

Yeni numarayı bulmuş arkadaşlar nasıl bulmuş bilmiyorum senin şuan nerede oldugunuda biliyorum ama zorbalık yapmak istemiyorum artık yalvarıyo yakariyo seni asla bırakmam derdim çocuk değil çocuk olmadan önce sen vardın ben seni ölüm olursa bosarim bin yıl geçsede sendende cocugumdanda vazgeçmem siz benimsiniz benim olanı kimseye vermem diyo şimdi ben diken ustundeyim gerçekten bulunduğum yeri biliyormu peki numaramı nasıl bulmuş bu nasıl olur ya

Kendi adınıza mi almıştınız hattı. Başkasının üstüne mi. Kendi adınıza ise e devlet şifrenizi biliyorsa ordan bakmış olabilir.

Kendi adınıza mi almıştınız hattı. Başkasının üstüne mi. Kendi adınıza ise e devlet şifrenizi biliyorsa ordan bakmış olabilir.
Yok ya baskasinin adına aldım nasıl ulaşır nasıl olur anlamadım şimdi numarayı engelledim bulundugum yerin kapisini kilitledimm oyle diken üstünde oturuyorum

Yok ya baskasinin adına aldım nasıl ulaşır nasıl olur anlamadım şimdi numarayı engelledim bulundugum yerin kapisini kilitledimm oyle diken üstünde oturuyorum
Akrabalardan barışmanızı isteyen biri ya da gsm operatöründe tanidigi yetkili konumda biri var mi ? Aklıma başka ihtimal gelmiyor . Son ihtimal bir süre kadın sığınma evine gidin .

Offff nu nasıl bi konungece gece altüst oldum o_O allahım yardımcın olsun canım seni bu düştüğün bataktan kurtarsın inşallah o kocan olacak insan müsveddesini de ıslah etsin inşallah o_O

Yeni numarayı bulmuş arkadaşlar nasıl bulmuş bilmiyorum senin şuan nerede oldugunuda biliyorum ama zorbalık yapmak istemiyorum artık yalvarıyo yakariyo seni asla bırakmam derdim çocuk değil çocuk olmadan önce sen vardın ben seni ölüm olursa bosarim bin yıl geçsede sendende cocugumdanda vazgeçmem siz benimsiniz benim olanı kimseye vermem diyo şimdi ben diken ustundeyim gerçekten bulunduğum yeri biliyormu peki numaramı nasıl bulmuş bu nasıl olur ya
Anne ya da babanizdan bir sekilde özur dileyerek kandirip numaranizi istemis olabilir mi?Adresinizi bilmiyor belki blöf yapiyordur.Nasil olsa nerde oldugunu biliyorum hani beni uğraştırma da kendin gel gibisinden pes ettirmek icin.
Allah korusun sizi.

Anne ya da babanizdan bir sekilde özur dileyerek kandirip numaranizi istemis olabilir mi?Adresinizi bilmiyor belki blöf yapiyordur.Nasil olsa nerde oldugunu biliyorum hani beni uğraştırma da kendin gel gibisinden pes ettirmek icin.
Allah korusun sizi.
Babam yok cnm annemde asla vermez öğrendim bu tlflar akıllı telefon olduğu için hat taktigimda Whatsapp durumdan öğrenmiş bide eski resmim kayıtlı olunca emin olmuş sonuç itibariyle kadın sığınma evinde olduguma ikna ettim bu hattinda ordan bı kadına ait olduğunu cikicagi için hattını ona verdiklerini onun hattını telefonuma taktigimi söyledim ilk başta zorladı inanmadi ama sonrasında onun hiç tanımadığı birinin resmini koydum ve her aradiginda burdan birine actirdim hep aynı kişiye en sonunda ikna oldu ama tekrar ailemi aramaya başladı çok pişmanım yalvarırım karımı çocuğumu istiyorum ben onlarsiz olurum kendimi oldurucem sebebim olacaksiniz ben karimsiz hiç yasamadimki cocuklugumdan beridir karım benim hayatımda ben onsuz nefes alamam bianlik ofkeme yenik düştüm canını yaktım ama Kur'an üstüne yemin ederimki bidaha olmayacak ben ne karimdan vazgecerim nede oglumdan onlar benim vermem kimseye onların yani benim yanimdir ben bosanmam beni öldürün yine bosanmam tarzında konuşmuş dayimda ben artık karışmıyorum karın seni affetmiyo çok geç demiş oda ben asla vazgecmicem bunu ona şöyle demiş bunlar dün olmuş bugün bu saate kadar hbr yok henuz

Back
X