• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm

E bu adam bi öncekindede yalvarıp yakarıyordu durdumu sözünde hayır durmadı keza aileside öyle. Diğer konuyu tamamlamadınız nasıl döndünüz tavırları nasıldı size karşı?

Ben çok kötüyüm şeytan dürtü o karektarsiz kocamin telefonunu bı karistiyim dedim pokerde bı kadınla cıvık msjlasmasini gördüm kadın canimli cicimli konusuyodu banyo yapacakmis öpüyorum seni tarzında yazmış bu sohbet yaklaşık 1 ay içinde olmuş bu karektarsiz önce ben yazmadım dedi sonra senden önce oldu evlenmeden önce oldu falan dedi orda zaman yaziyo ben enayimiyim kıyameti kopardim ve aşırı derecede dayak yedim beni bilen bilir aşiret köpeği bu adam ve boşanma davamida acmistim şimdi burdan kurtulmaya çalışıyorum yarın polise gidicem ama çok korkuyorum yolda gitmeden çocuğumu elimden alırlar bı müşterim vardı onun eşi polis ne yazıkki tayinleri çıktı ama yarın bana yardımcı olacaklarını söylediler bı aklımda direk 183 ara diyo fakat gelip beni evin önünden alirlarmi yoksa ben elimi kolumu sallayan sallaya burdan cikisim mümkün değil çok kötüyüm bütün şartları zorlicam ama çok korkuyorum
bi msj icin mi bu hale geldiniz?sert kayaya carpitim sakin aşiretin içindeyse bu adamla uğraşma hiç bişey onların gücüne karşı gelemez çünkü bende ayniyim

ben de telefonum da kartı değiştirince watsapp aynı kalıyor. watsappı silin bence .hangi kartı takarsanız takın o siz telefonu açınca aktif olduğunuzu görecek

bi msj icin mi bu hale geldiniz?sert kayaya carpitim sakin aşiretin içindeyse bu adamla uğraşma hiç bişey onların gücüne karşı gelemez çünkü bende ayniyim
Hayır sadece msj deil şiddet ve davranislarindan bu hale geldik pardonda asiretse aşiret ne olmuş siz neden bu kadar korkuyosunuz onların gücü ne ki kimki onlar hasaa allahmi ben korkmuorum bence sizde bu kadar korkmayın

E bu adam bi öncekindede yalvarıp yakarıyordu durdumu sözünde hayır durmadı keza aileside öyle. Diğer konuyu tamamlamadınız nasıl döndünüz tavırları nasıldı size karşı?
Yalvarıp yakariyidu ama şimdi çok daha fazlasi var ben sözünde durmayacagini zaten biliyorum bir kere o hataya düşerim şimdi zaten değişen hiçbir şey yok benim içinde ailem içinde nasıl dondugume gelince pislik hastalanmisti çok üzülmüştü düzelir sandım gittim ilk bı kaç gün biraz tavirliydi sonra duzelmisti taaki bu olay olmadan bu iki hafta öncesine kadar hazmedemiyomus bırakıp gitmeme dayanamiyomus kendince bana ceza verdi ama cezasini kendine kesti

Hayır sadece msj deil şiddet ve davranislarindan bu hale geldik pardonda asiretse aşiret ne olmuş siz neden bu kadar korkuyosunuz onların gücü ne ki kimki onlar hasaa allahmi ben korkmuorum bence sizde bu kadar korkmayın
tmm korkmayın onlarla muhatap olduğunuzda ne demek istediğimi anlayacaksınız.doğu aşireti mi sizin kocaniz

Arkadaşlar biri bana anlatabirirmi. Whatsapp bir program ama numaraya tanımlı bir program. Yani telefonda whatsapp yüklü olsa dahi telefon numarası tanımlı değilse nasıl çalışıyor? hemde profil resim bilgilerine kadar aynı oluyor.
Whatsapp ayarlarında da numara değişikliği ile ilgili bir ayar bulunmuyormu?

Ben çok kötüyüm şeytan dürtü o karektarsiz kocamin telefonunu bı karistiyim dedim pokerde bı kadınla cıvık msjlasmasini gördüm kadın canimli cicimli konusuyodu banyo yapacakmis öpüyorum seni tarzında yazmış bu sohbet yaklaşık 1 ay içinde olmuş bu karektarsiz önce ben yazmadım dedi sonra senden önce oldu evlenmeden önce oldu falan dedi orda zaman yaziyo ben enayimiyim kıyameti kopardim ve aşırı derecede dayak yedim beni bilen bilir aşiret köpeği bu adam ve boşanma davamida acmistim şimdi burdan kurtulmaya çalışıyorum yarın polise gidicem ama çok korkuyorum yolda gitmeden çocuğumu elimden alırlar bı müşterim vardı onun eşi polis ne yazıkki tayinleri çıktı ama yarın bana yardımcı olacaklarını söylediler bı aklımda direk 183 ara diyo fakat gelip beni evin önünden alirlarmi yoksa ben elimi kolumu sallayan sallaya burdan cikisim mümkün değil çok kötüyüm bütün şartları zorlicam ama çok korkuyorum

Bekle bir kaç gün kocamla barış hiç beklemediği bir anda çık al çocuğumu gel.

İmkanları doğru kullanırsan kurtulursun. Her türlü tedbiri aldırabilirsin. Umarım yurt dışına gidip hem kendine hem çocuğuna tertemiz sayfa açarsın. En güzeli bu.

Oh be işte gururlu güçlü bir kadın!!
Yemin ediyorum burdaki ezik büzük kadınlardan gına gelmişti.
Helal olsun ya sana!!!!
Tek isteğim sağ sağlim kaçman.
183'ü aradın mı nasıl çıkacaksın ordan izini nasıl kaybettireceksin...
Bizi habersiz bırakma.
Gerekirse karakolda yat kalk.
Pes etme! Derneklerden yardım mı istesen acaba?

Helal olsun ya sana!!!!
Bizi habersiz bırakma.
cikti gitti zaten siginma evinde bir sehirde ama kocasi olacak adam akrabalara yalvariyormus donsun diye.

Helal olsun ya sana!!!!
Bizi habersiz bırakma.
Karşı komsumdan parduse eşarp aldım oğlumada kız elbisesi giydirdim ailem mardinden taksici buldu o bölgeyi tanimayan sonra o şekil sabah erkenden çıktım uçak biletimde alınmıştı bindim geldim kurtuldum artık çok sukur

bu adama tabiki inanilmaz adam sinir hastasi soz verse bile sinirlendiginde yine yapacaktir hicbir sozune inanma
Yok canım yapar onun şimdi elinden oyuncağı alındı onun derdine düştü en fazla bir ay ondan sonra en ufak bir kavgada alirlar elimden çocuğumu onsuz gidemeyecegimide biliyo koz olarak kullanır artık mümkün değil ya gelir Ankara'ya anneme yakın bı ev tutarım bı kere daha deneriz yok ben gelemem derse dönüş yok artık

İmkanları doğru kullanırsan kurtulursun. Her türlü tedbiri aldırabilirsin. Umarım yurt dışına gidip hem kendine hem çocuğuna tertemiz sayfa açarsın. En güzeli bu.
Yurt dışı ilk tercihimdi ama maalesef gidebilcek imkanim yok aslında İsviçre'de dayım var Amerika'da teyzem var hepside olmaz diyor olsa bile bir yıl çocuğunu birakip gelmen lazım diyor ben cocugumu değil bir yıl bir gün birakamam

Back
X