çok kötüyümmm çççook

meralkks

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2025
120
33
13
32
kızlar 29 ekımde transferım yapıldı bugune kafar hersey nırmaldı ama bugun adet kanaması gordum ve pıhtı dustu benden hemen acıle gıttım de ıkı kesen gorunuyor ama kalp atısı henuz yok dedı 6 haftalık gorunuyor dedı haftaya kalp atıslsrı bellı olur dusuk tehlıken var dedı dınlen dedı ben mersınde yasıyorum tup bebek doktorum adanada aradım yarın gel dedı doktor bey baksın dedı yarın kontrol olcagım dua edın bebeklerım dusmesın dua edın boyle yasayan ve saglıklı gebelıge donen varmı test sonucumda asagıda

Eklentiler

• IMG_3480.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 222
Öncelikle geçmiş olsun içinizi ferah tutun forumlarda çok okudum bu şekilde olup bebeğini kucağına alanları sadece daha dikkat etmelisiniz sakın strese girmeyin Rabbim yazdıysa zaten doğacaklar sağlıkla inşallah bende Mersinde yaşıyorum bu arada. Progestan fitil ya da iğne günde kaç doz alıyorsunuz? Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz?

Benimde aynı şekilde olmuştu doktoruma gittiğimde dıs gebelik dedi ben lütfen bir hafta daha bekleyrlim dedim sonra gittiğimde kese oluştu ama kalp atıso yoktu dıs gebeliğin var dedi ben kabullenemedim 2 hafta bekledım ve kontrole gittiğimde umutsuz gittim sonra kızımin kalp atışlarını duydum her şey olacağına varır sabredin dua edin İnşallah bir şey olmaz saglıklı olsunlar...

fıtıller progestan sabah 2 aksam 2 estrofem sabah 1 aksam 1 sekılde fıtıl olarak kullanıyorum ıgneler aksam bırer tane hangı doktora gıdıyorsunhz

bende dıs gebelıge daır bısı demedıler keseler gorundu hatta bırı 18 bırı 16 dedıler yanlıs dunıymasıydam o an cok kotuydum tam hatırlamıuorum
ınsalllah saglıkla gelır cok uzuluyorum boyle bır kanama yasamadım ben bacaklarımdan aktı rabbım neylerse guzel eyler ınsallah dua edın bana

fıtıller progestan sabah 2 aksam 2 estrofem sabah 1 aksam 1 sekılde fıtıl olarak kullanıyorum ıgneler aksam bırer tane hangı doktora gıdıyorsunhz
Progestanı arttırmanızı söylemedi mi doktor? Belli ki yeterli gelmiyor şuan ben günde 6 fitil 50ml iğne vuruyordum göbekten doğal transfer olmasına rağmen böyleydi
Adanada Erhan Şimşek sonrasında Bülent Haydardedeoğluna gitmiştim olumsuz oldu. İstanbulda Bülent Tıraş şuan ki doktorum

bende erhan beye gıdıyorum suan aradım yarın gel dedı skreterı ve ılaclara aynen devam et dedı ılaclarım ekte suan kac haftalıksınız erhan beyde nede olumsuz oldu

Eklentiler

• 3B81C349-FEE7-45BD-A762-E483A052DFDA.webp
    63,3 KB · Görüntüleme: 184
bende erhan beye gıdıyorum suan aradım yarın gel dedı skreterı ve ılaclara aynen devam et dedı ılaclarım ekte suan kac haftalıksınız erhan beyde nede olumsuz oldu
Sizin olumlu olmuş hikayeniz boşuna anlatıp canınızı hiç sıkmayayım ama şöyle söyleyeyim kafanız karışmasın bizim boşa zamanımızı aldı yanlış işlemler yaparak tüpte sıvı birikimi felan varmış teşhis edemedi bunun gibi benzer şeyler. ecopirini kesmeniz lazım mesela bunu size söylemesi gerekiyordu ama diyorum ya durum hassas ben sizi yanlış yönlendirmek istemiyorum kendisine sorun bırakayım mı diye. Şuan yola çıkmanız bile tehlikeli zaten kontrol doktorunuz vardır şuan benim tecrübelerime dayanarak fitili arttırıp ecopirini bırakmanız bol su içip dinlenmeniz gerekiyor. Mersinde kontrol doktorunuz kim? Ahmet Kaan Koca çok iyi ben ona gidiyorum ayrıca kendiside tüp bebek doktoru bir araştırın isterseniz

ben henuz doktora gıtmedım 29 ekımde tranfed oldum o zamandır dr gıtmedım testım olımlı olunca 26 kasıma gun verdıler kalp atısı ve kese ıcın
bugune kadar hersey gayet guzel ılerledı bugun yogun kanama oldum sehr hast guttım onlsrda keseler var ama kalp atısı ıcın haftaya bellı olır dedıler ve dusuk tehlıken var deıdler bende hemen erhan beyın sekreterını aradım durumu ıza ettım hatta sehır hast dr dedıkı yolculuk yaparsan dusurursun dedı bende soyledım skreteere ılaclra oldugu gıbı devam edın dedı yarın erhan bey detaylı baksın dedı gelmenız lazım dedı deıdm ama boyle bıyle yok dedı gelmenız lazım dedı bu sekılde yanı testım olumlu cıktıktan sonra bana baska dr onermedıler bızzat kendılerı muayne edıp oyle yonlendırcekler bence

ben ahmet beyde 7 sene once asılama yapmıstım galıba o zaman aksdemı hastanesındeydı kendısı ve cokte ılgılıydu gercekten ama negatıf olunca erhan beyı arastırdım gayette sıcak kanlı geldı bana ama sızde olumsuz etkı yaratmıslar galıba vallahı ne dıycegım bılmıyorum nasıl olcak onuda bılmıyorum cok tedırgın ve uzgunum mersınden gıt gel yaptom aylarca cok yıprandım en son bu dondurulmus emrıyoları trabsfer ettık sonuc olumlu cok sukur ama buyunkı kanama benı mafettı yıkıldım

Herkesin başına gelebilir kendinizi yıpratmayın minikleriniz şuan sizinle elinizi karnınıza koyun bol dua edin ısrarla gel dedilerse içinizden ne geliyorsa onu yapın eğer gitmek istemiyorsanız da kaan hocaya bir gösterin kendinizi. Kan sulandırıcı konusunuda iyi araştırın sakin kalın lütfen bebekleriniz şuan sizinle

Yapay zekaya sordum sizin tahlilleri korkulacak bir durum yok en önemli bulgu ultrason görüntüsüdür dedi.

mecburen gıdecegım cunku esımde olumlu etkı yarrattı erhan bey acıkcası buze ıyı heldı belkıde tedavı uygulaması kısıden kısıye degısıyordur ınsallah sızın dedıyınız gıbı olur ya gercekten guzel sonuc almaya cok ıhtıyacm var guzel mesajlarınız ıcın cok tesekkur ederım sız ıyısınız degılmı suanda bır sorununuz yook eger olumlu gecerce sonucum kaaan beye gorunmek ve devam etmek ısterım bugun anladım kı sehır hastanesı bombos bır hastane acılde asla ılgılenmedıler lak lak edıyorlar anca ben orda aglamaktan konusamadım bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…