Çok mu hızlıyım?

yalanyarim7557

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2015
28
4
34
Arkadaşlar merhaba
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama şimdi üyelik aldım çünkü çok büyük yanlışlar yaptığımın farkındayım ve benim sizin önerilerinize ihityacım var.
Ben 27 yaşında bir bayanım eşimden 8 ay önce ayrıldım..
ayrıldıktan sonra hayatım da hiç yapmadığım şeyler yapmaya başladım..
mesela asla yapmam dediğim şeylerden birisi olan alkol !
İçki içiyorum içtiğim zaman kendimi daha iyi hissediyorum,uyuyabiliyorum beni sakinleştiriyor gibi hissediyorum.Oysa ki muhafazakar bir ailenin kızı ve de türbanlıyım..
ayrıldıktan sonra bütün hassasiyetlerimi kaybettim..
ikincisi hayatıma devam ederken karşıma çıkan bir çok kişiyle görüşüyorum yakınlık kuruyorum hatta bir tanesiyle beraber oldum.O beraberlikten sonra bir daha o kişiyle görüşmedik..
şimdi hayatım da yine birisi var konuşup görüşüyoruz ama diğerleri gibi rahatsız etmedi en azından tek derdinin cinsellik olmadığını farkettim ve bu beni mutlu etti.
ben böyle bir hayat sürmek istemiyorum çünkü sonu yok..
Rahat bir ailede yetişen yada bunları yargılamayacak bir çevreye de sahip değilim.
ama herşeyi korkusuzca yapar oldum..
psikolojik destek aldım ama kendi içimde bunu aşamadığım için faydalı olmadı sanırım.
Bazen kendimi koca bir boşlukta hissediyorum,yaşamak çok saçma ve anlamsız geliyor.
Eski eşimle alakalı değil bu ondan ayrılmayı ben istedim ve tek bir gün dahi pişmanlık duymadım.
Evet burada uzun uzun yazamadığım şeylerde var tabi..
kendimi toparlamam,önüme bakmam gerekiyor ama dik durmak yerine dibe vurmayı tercih ediyorum sanki..

Arkadaşlar merhaba
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama şimdi üyelik aldım çünkü çok büyük yanlışlar yaptığımın farkındayım ve benim sizin önerilerinize ihityacım var.
Ben 27 yaşında bir bayanım eşimden 8 ay önce ayrıldım..
ayrıldıktan sonra hayatım da hiç yapmadığım şeyler yapmaya başladım..
mesela asla yapmam dediğim şeylerden birisi olan alkol !
İçki içiyorum içtiğim zaman kendimi daha iyi hissediyorum,uyuyabiliyorum beni sakinleştiriyor gibi hissediyorum.Oysa ki muhafazakar bir ailenin kızı ve de türbanlıyım..
ayrıldıktan sonra bütün hassasiyetlerimi kaybettim..
ikincisi hayatıma devam ederken karşıma çıkan bir çok kişiyle görüşüyorum yakınlık kuruyorum hatta bir tanesiyle beraber oldum.O beraberlikten sonra bir daha o kişiyle görüşmedik..
şimdi hayatım da yine birisi var konuşup görüşüyoruz ama diğerleri gibi rahatsız etmedi en azından tek derdinin cinsellik olmadığını farkettim ve bu beni mutlu etti.
ben böyle bir hayat sürmek istemiyorum çünkü sonu yok..
Rahat bir ailede yetişen yada bunları yargılamayacak bir çevreye de sahip değilim.
ama herşeyi korkusuzca yapar oldum..
psikolojik destek aldım ama kendi içimde bunu aşamadığım için faydalı olmadı sanırım.
Bazen kendimi koca bir boşlukta hissediyorum,yaşamak çok saçma ve anlamsız geliyor.
Eski eşimle alakalı değil bu ondan ayrılmayı ben istedim ve tek bir gün dahi pişmanlık duymadım.
Evet burada uzun uzun yazamadığım şeylerde var tabi..
kendimi toparlamam,önüme bakmam gerekiyor ama dik durmak yerine dibe vurmayı tercih ediyorum sanki..
hayata karşı duruşunuzu bozmuşsunuz bunu toparlamak sizin elinizde değer yargılarını kaybederse insan benliğini kaybetmiş demektir toparlanın bir işe girin boşluğa düşmüşsünüz sanırım oyalanacak şeyler bulun bence

Yani arkadaşlar konuda da yazdım ya hassasiyetlerimi kaybettim diye
nasıl toparlanabilirim onu bilmiyorum..kendimi engelleyemiyorum sanki
değişen çevrem de etkili oldu bunda
ben zaten çalışan bir bayanım iyi bir işim kariyerim var..
Ayrıldıktan sonra işimle alakalı eğitim almaya başladım yüksek lisans yapıyorum.
aslında çok sosyalim ama sanki bastırılmış duygularım ayyuka çıkmış gibi
içmek,eğlenmek gece dışarı çıkmak normalleşti gözümde :KK43:

Yani arkadaşlar konuda da yazdım ya hassasiyetlerimi kaybettim diye
nasıl toparlanabilirim onu bilmiyorum..kendimi engelleyemiyorum sanki
değişen çevrem de etkili oldu bunda
ben zaten çalışan bir bayanım iyi bir işim kariyerim var..
Ayrıldıktan sonra işimle alakalı eğitim almaya başladım yüksek lisans yapıyorum.
aslında çok sosyalim ama sanki bastırılmış duygularım ayyuka çıkmış gibi
içmek,eğlenmek gece dışarı çıkmak normalleşti gözümde :KK43:
rahata alışmışsın karışanın görüşenim yok havalarına girmişsin ondan bu kadar dağıtmışsın bu çeki düzeni vermen gerekir kendine şekerim yalnız mı yaşıyorsun ?

Kusura bakma sadece düşüncelerimi yaziyorum. Muhafazakar insanlar bekarete çok fazla önem verir malumunuz. Boşandıktan sonra salmissiniz kendinizi sanki olan oldu der gibi ..ilk gorustugunuz kişilerle yakinlik kurma ilişki yasama vs. Bence bir an önce kendinize gelin bu sizin elinizde yüzeye cikip bu buhrandan kurtulmak ya da dünyanın sonu gelmiş her şey yasanmis, yaşanacak bir şey kalmamis gibi kendinizi salmak oradan oraya savrulmakta.Secim sizin hayat sizin ..

Bayan bunca zaman muhafazakar devre baskisinda yasamissiniz , ondan bunalmissinizdir. Ozgur kalinca dagitmissiniz, belki de gercekten yapmak isteyip yapamadiklarinizi yaptiniz. Belki karakteriniz cidden cilgin ama mahalle baskisi yuzunden yasayamadiniz. Belki kafesten cikinca saga sola saldiran kus psikolojisindesiniz bilmiyorum.

Sonuca geleyim ben yaptiklarinizda yanlis bir sey goremedim. Cinsel acidan verimli yastasiniz, farkli insanlari deneyimlemek istediyseniz eyvallah. Bunda yanlis bir sey yok.

Icki seviyorsaniz icin lakin yalniz basina icmek saglikli degil tehlikeli. alkolizmle sonuclanabilir dikkat. Ben disari ciktigimda arkadaslarim da iciyorsa sarap icmeyi severim ama evime almam mesela.

Bir de bence siz turbani da kendi istediginile giymiyorsunuz, cevre baskisi diye dusundum.

Sonuca geleyim gunubirlik yasamak isteyip bir muddet yasamissiniz, caniniza degsin. Tozuyup bunu butun hayat boyu surdurmediginiz surece problem yok bence. Kendinize cok yuklenmeyin derim.

Duzgun biriyle de tanismissiniz, onunla mutlu olmaya bakin derim.

Bir de ufak bir tavsiyem var, cevrenizi degistirin. Siz muhafazakar cevreden bunalmissiniz. Sizjn yerinizde olsam baska bir sehre tasinirdim, turban da giymezdim.

Son düzenleme:
Bayan bunca zaman muhafazakar devre baskisinda yasamissiniz , ondan bunalmissinizdir. Ozgur kalinca dagitmissiniz, belki de gercekten yapmak isteyip yapamadiklarinizi yaptiniz. Belki karakteriniz cidden cilgin ama mahalle baskisi yuzunden yasayamadiniz. Belki kafesten cikinca saga sola saldiran kus psikolojisindesiniz bilmiyorum.

Sonuca geleyim ben yaptiklarinizda yanlis bir sey goremedim. Cinsel acidan verimli yastasiniz, farkli insanlari deneyimlemek istediyseniz eyvallah. Bunda yanlis bir sey yok.

Icipki seviyorsaniz icin lakin yalniz basina icmek saglikli degil tehlikelu, alkolizmle sonuclanabilir dikkat. Ben disari ciktigimda arkadaslarim da iciyorsa sarap icmeyi severim ama evime almam mesela.

Bir de bence siz turbani da kebdi istediginile giymiyorsunuz, cevre baskisi diye dusundum.

Sonuca geleyim gunubirlik yasamak isteyip bir muddet yasamissiniz, caniniza degsin. Tozuyup bunu butun hayat boyu surdurmediginiz surece problem yok bence. Kendinize cok yuklenmeyin derim.
Eşimden önce beraberliğim olmamıştı
yani imkanım olmasına rağmen hep irademi kordum bu bana çok yanlış gelirdi ama artık sıradan geliyor.Sadece zaman zaman
'ben ne yapıyorum 'diye soruyorum kendime..
ama ayrıldıktan sonra farklı bir psikolojiye büründüm.Şimdi tanışıp elektirik aldığım birisiyle hemen samimiyet kurabiliyorum..
alkol olayına gelirsek ayrıldıktan sonra evimde arkadaşlarımla beraber içtik ilk kez o zaman başladım..
dışarı da çok içtiğimi söyleyemem,arabada sakin yerlerde falan içiyorum.. türbanlı olmam buna engel nazarım da ama gel gelelim bu ne perhiz bu ne lahana turşusu misali..kimi zaman ayakta duramayacak kadar içiyorum ve bunu anneme nasıl farkettirmem çabasına düşüyorum.

Bakin , o arabada icme sarhos olma vs yi ben univesitede yaptim. Gezme tozna flort etmeyi de univesitede yaptim. Ama siz cevre baskisi yuzunden yapamamissiniz. Yapsaydiniz, bunlar zaten icinizde kalmazdi. Icinizde kalan cilgin hayat istegi ozgur kalinca ortaya cikmis. Benim 20 yasimda yasadiklarimi siz simdi yasiyorsunuz.

Zil zurna sarhos olmayi ergenken yasadim, simdi oyle bir istegim yok. Yani gozum kalmadi. Lakin sizin gozunuz kaldiysa bu sizin sucunuz degil.Yasayin hevesinizi alin.

Herkesin hizli yasayip duruldugu bir donem oluyor. Siz daha once bu donemi yasamadiysaniz simdi yasamaniz normal, kendinize cok yuklenmeyin derim.

Bana kalırsa yeni eşinden ayrılan kisiler ilerisi ici yanlış karar almamak adına biraz özel hayatında yanlız zaman grcirmeli...

X