Çok mu şey istiyorummm :(:(

tekduzehayat

YEPYENİ BİR HAYAT!!!!!
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2008
3.901
5
38
merhaba kk sakineleri
ben düğünden uzak hiç bir zaman gelinlik hayali kurmamış bir turk kızıyım.Şimdi aşk kapıyı çaldı Allah nasip ederse 30.08.2015 te evleniyoruz.
kişiliğimi karakteri,mi yansıtan bizden izler taşıyan bi düğün olsun istedik çıktık yola
koskoca bursada bir mekan bulamadık.

500 kişilik bir yer arıyorz restorantta olabilir.misafirlerimizi kapıda biz karsılayalım sonra biyerlerde biseyler patlamadan sevdiğim adamın elini tutup nikah kursusune yuruyelim.uzerimde gelinlik degil beyaz dantel bi elbise.. elimde kendim derlediğim çiçekler ayagımda babetlerim makyajımı kendım yapayım..duvak falan istemiyorum.. evt dediğimde şahit olsun sevdiklerimiz bu ana. 1500 kişiden 500 e indirdik sayımızı sırf bu sukutu yasayabılelım dıye yabancı filmlerde olur ya dugun yemeği aıleler kaynassın huzurlu bı aksam olsun.alttan cok hafif bır müzik çalsın.canlı degil ama fon muziği seklinde..

çokmu sey ıstıyorum ya ne uzun takı kuyrugu ne gelin alıcı ne kına gecesı sadece evt dedıgımızde bızımle olacak dostlarımızı ev sıcaklıgında agırlamak:KK43:

merkeze yakın yerler arıyorum.ama baktıgım konustugum oteller lüks denilecek mekanlara bıle anlatamadım derdımı.bugun merinosa gittim.tamam dedim sakın huzurlu ben burda super bı davet veririm.burdada dısardan fotocu yasak organızson sırketıyle calısmak yasak.lütfen yardım edin çok bunaldım.....

suan okadar canım sıkkınkı sadece nikah salonunda nikah dusunuyorum okadar sacma buldugum yıllarca alay ettıgım seylerın ıcınde olmak ıstemıyorum.ustelik paranla rezıl olmak resmen

Bunlar olabilecek şeyler , çok şey değil bence sonuçta ilk defa olucak herşey istediğin gibi olmalı bence o günde :)

Bunlar olabilecek şeyler , çok şey değil bence sonuçta ilk defa olucak herşey istediğin gibi olmalı bence o günde :)
ohhh birinden bunu duymaya oyle ıhtıyacım vardıkı
anlayamadıgım su bı nısan bı kına bol senlıklı bır dugun daha fazla organızsyon ısterken nbenım sadecık ıstedıgım bısey neden uzaylı muamelesı goruyo
dırenıcem sonuna kadarEn Büyük KKEn Büyük KK

500 kişilik bir yer arıyorz restorantta olabilir.
misafirlerimizi kapıda biz karsılayalım
sonra biyerlerde biseyler patlamadan sevdiğim adamın elini tutup nikah kursusune yuruyelim.
uzerimde gelinlik degil beyaz dantel bi elbise..
elimde kendim derlediğim çiçekler
ayagımda babetlerim
makyajımı kendım yapay
ım..
duvak falan istemiyorum..
evt dediğimde şahit olsun sevdiklerimiz bu ana.
1500 kişiden 500 e indirdik sayımızı sırf bu sukutu yasayabılelım dıye yabancı filmlerde olur ya dugun yemeği aıleler kaynassın huzurlu bı aksam olsun.
alttan cok hafif bır müzik çalsın.canlı degil ama fon muziği seklinde..

isteklerin Sadece bunlar Bence bunda hiç abartıcak bi mesele yok :)
yap kız boşver bii daa mı evleniceen sanki :KK31:En Büyük KK
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK53::KK53:

500 kişilik bir yer arıyorz restorantta olabilir.
misafirlerimizi kapıda biz karsılayalım
sonra biyerlerde biseyler patlamadan sevdiğim adamın elini tutup nikah kursusune yuruyelim.
uzerimde gelinlik degil beyaz dantel bi elbise..
elimde kendim derlediğim çiçekler
ayagımda babetlerim
makyajımı kendım yapay
ım..
duvak falan istemiyorum..
evt dediğimde şahit olsun sevdiklerimiz bu ana.
1500 kişiden 500 e indirdik sayımızı sırf bu sukutu yasayabılelım dıye yabancı filmlerde olur ya dugun yemeği aıleler kaynassın huzurlu bı aksam olsun.
alttan cok hafif bır müzik çalsın.canlı degil ama fon muziği seklinde..

isteklerin Sadece bunlar Bence bunda hiç abartıcak bi mesele yok :)

yap kız boşver bii daa mı evleniceen sanki :KK31:En Büyük KK
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK53::KK53:

ailelerde karışmıyo sevgilimde tamam diyo ama yok işte böyle bi mekan yok.dugun salonu modundalar heryer parlak disko ısıklı otellerle gorustum onlarda fazla şaşalı dekorasyonları
biçok mekan organızasyon sırketıne karsı ben gırıcem bu ıse galba:)

Bu anlattıklarınızın hepsini esime okudum. Ne isterse o olur. Tabiki yapılır seyler bunlar dedi. Ama bizim salonda da o tarih doluymus.

Not:kazen yada Mune ablam beni reklamdan enselemeden kaçıyorum ben :)

Tam kır düğününe uygun bence hayalleriniz en guzel atmosferi deni kenarinda veya kırlık bi mekanda yaşarsınız bemce ve çokta guzel olur çünkü ne istediğinizi niliyorsunuz bu çok onemli bizde allahın izniyle ağustos ayında kır düğünü yapacağız umarım herşey dilediginiz hayal ettiğiniz gibi olur :) kına bende istemiyorum hiç sevmem kınaları bide biraz sulu gözüm sanırım o durumdan kaçıyorum ama ailenin tek kızı olduğum icin kirmim annemi dedim fakat sizi çok iyi anlıyorum ailenizde zaten bişey demiyorsa boşverin yapmayın Kınayı :) herşey gönlünüzce olsun

Aaaa nerden bildiniz :) ay başka topikte söylemiştim dimi. Evet Tacmahal. Giderseniz selamımı söyleyin :)
taçmahal yeni ve çok emek verilerek yapılmış biryer olduğundan sanırım insanların bana ilk önerdiği yer oluyo
evt cok guzel ama ben salon düğünü istemiyorum.daha sade daha soft bişeyler istiyorum..
ilginiz için çok teşekkur ederim..

Tam kır düğününe uygun bence hayalleriniz en guzel atmosferi deni kenarinda veya kırlık bi mekanda yaşarsınız bemce ve çokta guzel olur çünkü ne istediğinizi niliyorsunuz bu çok onemli bizde allahın izniyle ağustos ayında kır düğünü yapacağız umarım herşey dilediginiz hayal ettiğiniz gibi olur :) kına bende istemiyorum hiç sevmem kınaları bide biraz sulu gözüm sanırım o durumdan kaçıyorum ama ailenin tek kızı olduğum icin kirmim annemi dedim fakat sizi çok iyi anlıyorum ailenizde zaten bişey demiyorsa boşverin yapmayın Kınayı :) herşey gönlünüzce olsun

cvp verdiğiniz için cok tesekkur ederim öncelikle..
annem evlenicek olmama okadar sevindiki yurtdışında evlenıp gelsem kadın ona bile bişey demiycek:)
nişanlımın aileside Allah razı olsun anlayışllar siz nasıl isterseniz diyorlar.. ben hiç biyer bulamayınca aile arasında nikah kıyalım dediğimde sadece biraz üzülmüş annesi:KK43: bende kıyamadım tekrar kolları sıvadım arastırmaya..

kır düğünü mekanı için şehirdısı olması gerekiyor razı oluyorum ama bukezde çay bahçesi tadında yerler..

bu arada sizede hayırlı olsun.sizin yeriniz tutuldumu peki?

cvp verdiğiniz için cok tesekkur ederim öncelikle..
annem evlenicek olmama okadar sevindiki yurtdışında evlenıp gelsem kadın ona bile bişey demiycek:)
nişanlımın aileside Allah razı olsun anlayışllar siz nasıl isterseniz diyorlar.. ben hiç biyer bulamayınca aile arasında nikah kıyalım dediğimde sadece biraz üzülmüş annesi:KK43: bende kıyamadım tekrar kolları sıvadım arastırmaya..

kır düğünü mekanı için şehirdısı olması gerekiyor razı oluyorum ama bukezde çay bahçesi tadında yerler..

bu arada sizede hayırlı olsun.sizin yeriniz tutuldumu peki?

Ben sizi çoooook net anlıyorum. Çünkü benim de hayalim bu. Sanırım biz çok fazla yabancı düğünlere baktık. www.rockmywedding.co.uk adresini biliyor musunuz? Tam hayalimdeki düğünler. Gerçek aile sıcaklığı. Akraba fesatlığı değil. Aptal takı köleliği değil yemek eleştirmek için değil. Bu gidişle ben de bulamayacağım öyle bir yer. Takipteyim sizi...

Sorduğunuz sorulara cevap veremeyeceğim zira Ankara'da yaşıyorum.Lakin yazdıklarınız bana kardeşimin karısının kız kardeşiyle,kuzenimi hatırlattı.Sizin istediğiniz gibi yaptılar her şeyi.Şimdi bin pişmanlar :) Bu ihtimali de bir düşünün derim.

Nilüferde bi yere gitmiştim olimpik havuzu olan
orası olmaz mı acaba?

merhaba kk sakineleri
ben düğünden uzak hiç bir zaman gelinlik hayali kurmamış bir turk kızıyım.Şimdi aşk kapıyı çaldı Allah nasip ederse 30.08.2015 te evleniyoruz.
kişiliğimi karakteri,mi yansıtan bizden izler taşıyan bi düğün olsun istedik çıktık yola
koskoca bursada bir mekan bulamadık.

500 kişilik bir yer arıyorz restorantta olabilir.misafirlerimizi kapıda biz karsılayalım sonra biyerlerde biseyler patlamadan sevdiğim adamın elini tutup nikah kursusune yuruyelim.uzerimde gelinlik degil beyaz dantel bi elbise.. elimde kendim derlediğim çiçekler ayagımda babetlerim makyajımı kendım yapayım..duvak falan istemiyorum.. evt dediğimde şahit olsun sevdiklerimiz bu ana. 1500 kişiden 500 e indirdik sayımızı sırf bu sukutu yasayabılelım dıye yabancı filmlerde olur ya dugun yemeği aıleler kaynassın huzurlu bı aksam olsun.alttan cok hafif bır müzik çalsın.canlı degil ama fon muziği seklinde..

çokmu sey ıstıyorum ya ne uzun takı kuyrugu ne gelin alıcı ne kına gecesı sadece evt dedıgımızde bızımle olacak dostlarımızı ev sıcaklıgında agırlamak:KK43:

merkeze yakın yerler arıyorum.ama baktıgım konustugum oteller lüks denilecek mekanlara bıle anlatamadım derdımı.bugun merinosa gittim.tamam dedim sakın huzurlu ben burda super bı davet veririm.burdada dısardan fotocu yasak organızson sırketıyle calısmak yasak.lütfen yardım edin çok bunaldım.....
Ne kadar güzel düşünmüşsünüz .. çok güzel bir fikir. kutlarım sizi

X