- 19 Kasım 2014
- 1.680
- 766
Iyi hafta sonları hepinize kızlar ;
Daha sekiz aylık Evliyim ama resmen kendimi kırk yıllık evli Herşeyden soğumuş gibi hissediyorum
Eşimle asırı olmasa da farklı düşünce yapılarımız var
Ben Eğlenmeyi farklı seyler denemeyi hayattan zevk almayı seven biriyim
Ama esimin eğlenmek icin belli yaptığı seyler var futbol vs gibi birlikte eğlenmek pek mümkün olmuyor bu yuzden
Genelde ayni seyleri yapıyoruz ve sıkılıyorum haliyle
Uç hafta olacak annesi bizimle bir hafta kalacaktı sözde ama uzadı da uzadı o varken zaten az olan aktiviteler sıfıra indi su güzelim Güneşli bahar havasında Arkadaşlarım gezerken ben Kös kös ev bekliyorum
O kadar özeniyorum ki bekarlara
Keske evlenmeseydim diyorum isim var param var ama mutlu Değilim çünkü Hayatım benim ellerimde değil
Kayınvalidem istisnasız herseye karışıyor iyice bunalttı beni
Ooof of ne yapacagım ben
Şimdi Bide hamileyim hep Boşanma fikri var kafamda
Ama boşanmak istesem aileme kocamın hangi kötü tarafinı şikayet edeceğim ki elle tutulur hiçbir şey yok
Sorumluluk sahibi çalışkan hiçbir kötü alışkanlığı yok ama mutlu Değilim iste
Acaba kaynana gidince düzelir mi bu düşüncelerim ?
Cinsel hayat desen yok gibi şimdi Bide hamileyim bir aydır yaklaştığı yok ki ben cok düşkündüm önce şimdi beni de kendine çevirdi
Size soruyorum bu evlilikte bir son görebiliyor musunuz ? Çok bunaldım içimi Döktüm biraz uzun oldu kusura bakmayın
Daha sekiz aylık Evliyim ama resmen kendimi kırk yıllık evli Herşeyden soğumuş gibi hissediyorum
Eşimle asırı olmasa da farklı düşünce yapılarımız var
Ben Eğlenmeyi farklı seyler denemeyi hayattan zevk almayı seven biriyim
Ama esimin eğlenmek icin belli yaptığı seyler var futbol vs gibi birlikte eğlenmek pek mümkün olmuyor bu yuzden
Genelde ayni seyleri yapıyoruz ve sıkılıyorum haliyle
Uç hafta olacak annesi bizimle bir hafta kalacaktı sözde ama uzadı da uzadı o varken zaten az olan aktiviteler sıfıra indi su güzelim Güneşli bahar havasında Arkadaşlarım gezerken ben Kös kös ev bekliyorum
O kadar özeniyorum ki bekarlara
Keske evlenmeseydim diyorum isim var param var ama mutlu Değilim çünkü Hayatım benim ellerimde değil
Kayınvalidem istisnasız herseye karışıyor iyice bunalttı beni
Ooof of ne yapacagım ben
Şimdi Bide hamileyim hep Boşanma fikri var kafamda
Ama boşanmak istesem aileme kocamın hangi kötü tarafinı şikayet edeceğim ki elle tutulur hiçbir şey yok
Sorumluluk sahibi çalışkan hiçbir kötü alışkanlığı yok ama mutlu Değilim iste
Acaba kaynana gidince düzelir mi bu düşüncelerim ?
Cinsel hayat desen yok gibi şimdi Bide hamileyim bir aydır yaklaştığı yok ki ben cok düşkündüm önce şimdi beni de kendine çevirdi
Size soruyorum bu evlilikte bir son görebiliyor musunuz ? Çok bunaldım içimi Döktüm biraz uzun oldu kusura bakmayın