Çok mutsuzum

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
Iyi hafta sonları hepinize kızlar ;
Daha sekiz aylık Evliyim ama resmen kendimi kırk yıllık evli Herşeyden soğumuş gibi hissediyorum
Eşimle asırı olmasa da farklı düşünce yapılarımız var
Ben Eğlenmeyi farklı seyler denemeyi hayattan zevk almayı seven biriyim
Ama esimin eğlenmek icin belli yaptığı seyler var futbol vs gibi birlikte eğlenmek pek mümkün olmuyor bu yuzden
Genelde ayni seyleri yapıyoruz ve sıkılıyorum haliyle

Uç hafta olacak annesi bizimle bir hafta kalacaktı sözde ama uzadı da uzadı o varken zaten az olan aktiviteler sıfıra indi su güzelim Güneşli bahar havasında Arkadaşlarım gezerken ben Kös kös ev bekliyorum
O kadar özeniyorum ki bekarlara
Keske evlenmeseydim diyorum isim var param var ama mutlu Değilim çünkü Hayatım benim ellerimde değil
Kayınvalidem istisnasız herseye karışıyor iyice bunalttı beni
Ooof of ne yapacagım ben
Şimdi Bide hamileyim hep Boşanma fikri var kafamda
Ama boşanmak istesem aileme kocamın hangi kötü tarafinı şikayet edeceğim ki elle tutulur hiçbir şey yok
Sorumluluk sahibi çalışkan hiçbir kötü alışkanlığı yok ama mutlu Değilim iste
Acaba kaynana gidince düzelir mi bu düşüncelerim ?
Cinsel hayat desen yok gibi şimdi Bide hamileyim bir aydır yaklaştığı yok ki ben cok düşkündüm önce şimdi beni de kendine çevirdi
Size soruyorum bu evlilikte bir son görebiliyor musunuz ? Çok bunaldım içimi Döktüm biraz uzun oldu kusura bakmayın

Eğlence alışkanlıklarınızı evlenmeden önce hiç konuşmamış mıydınız? Bence karar vermek için erken. Gebeliğin hormonal değişimleri de sizi etkiliyor olmalı. Eşinizi seviyorsanız aranızdaki duygusal bağın yıpranmasına izin vermeyin derim.

Canim bence sen çok bunalmişsin ondan bu boşanma düşüncesi. Kv gidince ve biraz çıkıp eğlenince gezince geçecek bu düşüncen. Haklisin bunalmakta

Kayınvalideniz evden gitsin, sizde ortak eğlenceler oluşturmaya çalışın.
Sinema olabilir,bu bahar havasında piknik olabilir vb...

Bir Sürü şey söyledim bi tek bu Kısmi mi aldınız

Alışkanlıklar, zevkler eğlence mantığı farklı olması problem gelmedi.
Bunlar zamanla aşılabilecek şeyler.
Çift arkadaşlarla görüşmeyi deneyin farklı planlar çıkacaktır.
Sırf eğlenemiyosunuz diye Boşanma fikri abes.
Gündüz maça gidiyosanız akşam sinemaya gidin hatta yaz geliyo açık hava sinemasına gidin.
Biraz ondan biraz sizden

Iyi hafta sonları hepinize kızlar ;
Daha sekiz aylık Evliyim ama resmen kendimi kırk yıllık evli Herşeyden soğumuş gibi hissediyorum
Eşimle asırı olmasa da farklı düşünce yapılarımız var
Ben Eğlenmeyi farklı seyler denemeyi hayattan zevk almayı seven biriyim
Ama esimin eğlenmek icin belli yaptığı seyler var futbol vs gibi birlikte eğlenmek pek mümkün olmuyor bu yuzden
Genelde ayni seyleri yapıyoruz ve sıkılıyorum haliyle

Uç hafta olacak annesi bizimle bir hafta kalacaktı sözde ama uzadı da uzadı o varken zaten az olan aktiviteler sıfıra indi su güzelim Güneşli bahar havasında Arkadaşlarım gezerken ben Kös kös ev bekliyorum
O kadar özeniyorum ki bekarlara
Keske evlenmeseydim diyorum isim var param var ama mutlu Değilim çünkü Hayatım benim ellerimde değil
Kayınvalidem istisnasız herseye karışıyor iyice bunalttı beni
Ooof of ne yapacagım ben
Şimdi Bide hamileyim hep Boşanma fikri var kafamda
Ama boşanmak istesem aileme kocamın hangi kötü tarafinı şikayet edeceğim ki elle tutulur hiçbir şey yok
Sorumluluk sahibi çalışkan hiçbir kötü alışkanlığı yok ama mutlu Değilim iste
Acaba kaynana gidince düzelir mi bu düşüncelerim ?
Cinsel hayat desen yok gibi şimdi Bide hamileyim bir aydır yaklaştığı yok ki ben cok düşkündüm önce şimdi beni de kendine çevirdi
Size soruyorum bu evlilikte bir son görebiliyor musunuz ? Çok bunaldım içimi Döktüm biraz uzun oldu kusura bakmayın
Kayınvalde gidince daha farklı olur hemen ayrılık getirmeyin aklınıza

biz insanlar bulunduğumuz şartlarda neden mutlu olamıyoruz. sırf sizin için değil kendim için de söylüyorum bunu. Şöyle olsaydı çok daha mutlu olurdum düşünceleri neden her daim geliyor aklımıza.

Ömrümüz hep başka şartlarda olmanın hayalini kurmakla geçmesin, bulunduğumuz şartlarda mutlu olmaya çalışalım eminim o zaman hayat daha güzel olur. Ben bu düşüncelerinizi hormonal değişikliklerinize veriyorum şahsen

kv de yeni evli insanların evinde 3 hafta kalınır mı hiç ? Akşama eşinizle sinemaya gidin sonra başka plan yaparsınız bu durumda gitmesi gerektiğini anlar o da. Ayrıca bunlar boşanmaya neden olacak sorunlar değil. Biraz içinde bulunduğunuz şaftları güzelleştirmeye çalışın. Gerisi hallolacaktır.

Eşinizi seviyorsanız ;
k.K.valide gidince dolaşın,eğlenin ..
Birbirinize zaman ayırın..
Gebelik duygusal olabilir. .

Cnm hamileliğin verdiği bir psikoloji de olabilir. Allah sağ salim bebeğini kucağına almayi nasip etsin .

kusurabakmayın ama siz işi biraz şımarıklığa vurmuşsunuz.
Dert yok, tasa yok, sorun yok ne yapsam da soğusam diye kendi kendinize bahaneler üretmeye çalışıyorsunuz.
Evliliği, sorumluluğunu, gerekliliklerini her bünye kaldıramaz.
Siz kaldıramayanlardansınız demek ki.

Hepinize çok teşekkür ederim
Söylediklerinizi düşünüyorum
Bende kv gidince düzeleceğini hissediyorum
Ama gitmiyor yaa
Gitse de doğumda yine gelecek ve bebeğime bakmak istiyor ben hic istemiyorum
Bunları düşündükçe daha kötü oluyorum

önce 1-2 sene yaşa sonra hamile kal..evliliğin temel şartı oldu artık...
Hamileligimle ilgili bir sorunum yok ki benim
Ben boşanmak istiyorum ama hamileyim ne yapacagım demedim
Biraz erken oldu ama onu Varlığı beni rahatsız etmiyor

8 ay çok uzun değil belki tam alışamadınız yeni düzene. Kv konusunda biraz fazla kalmış bunalmanız normal. O gidince vakit ayırın birbirinize gezin birlikte bir şeyler paylaşın.
Hamileliğinizin ilk aylarındaysanız zamanla özel hayatınızda düzene girecektir diye düşünüyorum.

Niye kaynana 3 hafta kalıyo sen hamilesin diye yemek temizlik amaçlı mı
ilk 12 hafta hamilelikte mutsuzluk yapıyo hele bulantın varsa..geçici bence ve boşancak sebep yok ayrıca cinsellik 12 hafta düşüğe sebep olabilir isteme bence..

X