Çok mutsuzum

Yarali1987

Şu koca dünyada yalnızlığımda boğuldum...
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
219
141
Kızlar çok mutsuzum karmakarışığım bilmiyorum ya kısaca anlatayım. Eşimin iş yerinde Sorumluluğu arttığı için bu aralar çok çalışıyo zaten 1saatlik uzaklıkta yani 2saati yolda geçiyo sabah 8-9gibi gidiyor akşam 23gibi geliyo,2çocugumuz var bende yoruluyorum gün içinde akşam çocuklar Yattımı yatıyorum eşim gelene kadar haliyle geldimi yarı uykulu yorgunum. Sorunum eşimle vakit geçirememem onu çok özlüyorum gün içerisinde msjlaşırdık ama artık ne arıyo ne msj atıyo akşam gelince bende surat Astım hiç aramıyon diye sen beni bi görsen orda nasıl Çalışıyoz işler sıkı yemek bile yemeye vakit olmuyo ayaküstü atıştırıyoz dedi ama ben gerçekten çok üzülmüştüm sonra baktım hiç umursamıyor beni bende gittim yattım uyumuşum sabahta uyandırdım işe gidecekti kalktı giyindi bişey demeden gitti çok zoruma gitti oturdum Ağladım msj attım sevmiyon özlemiyon sen beni diye bıktım trip atmandan huzurlu bi yuva istiyorum ben artık dedi bidahada yazmadı aramadı akşam eve geldi baktım gülücek gibi öptü beni sarıldık ama sonra hiçbisey yokmuş gibi oturdu pc başına müzik indirdi konuşmadık pek Kalktım yattım bende cok üzüldüm sabah gitmiş uyandırmadan :KK43: şimdi içim gidiyo msj atmak aramak istiyorum ama atmıycam o Atsın bide o arasın. Kızlar sizce benmi abartıyorum yoksa normalmi bu durum

Yok sen abartmiyosun , isi ne kadar yogun olursa olsun , insan 30 saniye bulir bi mesaj atar...

Altan al. eminim eşin bukadar çalışmak yerine seninle ve çocuklarla zaman geçirmek isterdi. Ama iyiliğiniz için çalışıyor işte.. sen msj at trip yapma. Bak ne güzel mutlu huzurlu bi yuva diliyoreşin. Akşam eve geldi mi sen ona pcyi aç güler yüz göster ..

abartıyorsun bence sonuçta karşındaki bir erkek. onların beynı bizim gibi değil bazı işleri aynı anda götüremiyorlar. ve duyarlılıkları bizden daha az. bence adamın evinde gecen kısa vaktını de kendine de ona da zehir etme. onu anladığını belli et.

sadece 1 haftadır esımle dogru duzgun vakıt gecıremıyorum dıye mutsuzum
4 gun bugun bu hafta evde oldugu gun sayısı , 1 gun ben ıftara cagırdım akrabaları, 1 gun aılem , 1 gun onun aılesı bugunde onun aılesı. her aksam eve 12 gıbı geldık ve ben hep uyuya kaldım.
sız nasıl dayanıyorsunuz, bendede ıstemsız bır trıp atma susma ıstegı var ıcımde suanda . kı benım esım her aksam evde degıl bu sekıdle calısıyor gıdıyor gelıyor yanı. zor

sorumluluğu artmış..sonuçta keyfinden eve gelmemezlik yapmıyor...abartmışsın biraz...

Bu şekilde çok yıpranırsınız,normal saatleri olan bir iş baksın bence ya da durumunu anlatsın o kadar geç vakitte gelmesin.1-2 kere olsa neyse ama her gün çok zor

Bu şekilde çok yıpranırsınız,normal saatleri olan bir iş baksın bence ya da durumunu anlatsın o kadar geç vakitte gelmesin.1-2 kere olsa neyse ama her gün çok zor
Hergün böyle üstelik izinde kullanmıyor mevkisini yükseltti çok şükür maddi Sıkıntımız yok kendi kredi kartını bana verdi aylardır ben kullanıyorum o işyerimden nakit alıyo Lazım oldukça ya bilmiyorum işte onada hak veriyorum dıskoda barda gezmiyo ama bende arkadaşları Eşleriyle alışverişte iftarda gördükçe içim gidiyo

Hergün böyle üstelik izinde kullanmıyor mevkisini yükseltti çok şükür maddi Sıkıntımız yok kendi kredi kartını bana verdi aylardır ben kullanıyorum o işyerimden nakit alıyo Lazım oldukça ya bilmiyorum işte onada hak veriyorum dıskoda barda gezmiyo ama bende arkadaşları Eşleriyle alışverişte iftarda gördükçe içim gidiyo
O halde anlayış göstermelisin,eve geldiğinde huzursuz bir ortam olursa senden uzaklaşır,tatlı dille konuş bence.
Bazen vakit yaratabilir,erken çıkabilir

Bebek küçük bunalmışsın o da yoğun bunalmış

Arasa be diyecek bebek kaka yaptı mı diye mi soracak erkekler böyle düşünüyor onlar için uzaktan destek olmak vs gibi kavram yok

Sen bebek bugün bir türlü uyumadı vs diye anlatsan 5 dakika rahatlarsın ama adam ne yani ben eve gelip bebeği mi emziretlerin ne yapayım şimdi diye düşünür

Işi de yoğunmuş hislerinizi sakince anlatın ama çocuklar ile ilişkiye de zamanı az

Büyük çocuk için daha zor olur bebek geldi anne bebek ile ilgileniyor baba eve geç geliyor vsvs

Bebek küçük bunalmışsın o da yoğun bunalmış

Arasa be diyecek bebek kaka yaptı mı diye mi soracak erkekler böyle düşünüyor onlar için uzaktan destek olmak vs gibi kavram yok

Sen bebek bugün bir türlü uyumadı vs diye anlatsan 5 dakika rahatlarsın ama adam ne yani ben eve gelip bebeği mi emziretlerin ne yapayım şimdi diye düşünür

Işi de yoğunmuş hislerinizi sakince anlatın ama çocuklar ile ilişkiye de zamanı az

Büyük çocuk için daha zor olur bebek geldi anne bebek ile ilgileniyor baba eve geç geliyor vsvs
Gerçekten bunaldım bebek olalı,lohusalığımda zor geçti zaten o piskolojiden daha kurtulamadım sanırım onunda etkisi var hala. Büyük oğlum 3yaşında onun için zor geçiyo tabi babasıyla vakit geçirmeyi çok seviyo bende Küçükle yoruluyorum kolik var onunla ilgilenmeye vakit olmuyo bazen sinirimi ona kızarak çıkartıyorum sonrada cok üzülüyorum :KK43:

Kızlar çok mutsuzum karmakarışığım bilmiyorum ya kısaca anlatayım. Eşimin iş yerinde Sorumluluğu arttığı için bu aralar çok çalışıyo zaten 1saatlik uzaklıkta yani 2saati yolda geçiyo sabah 8-9gibi gidiyor akşam 23gibi geliyo,2çocugumuz var bende yoruluyorum gün içinde akşam çocuklar Yattımı yatıyorum eşim gelene kadar haliyle geldimi yarı uykulu yorgunum. Sorunum eşimle vakit geçirememem onu çok özlüyorum gün içerisinde msjlaşırdık ama artık ne arıyo ne msj atıyo akşam gelince bende surat Astım hiç aramıyon diye sen beni bi görsen orda nasıl Çalışıyoz işler sıkı yemek bile yemeye vakit olmuyo ayaküstü atıştırıyoz dedi ama ben gerçekten çok üzülmüştüm sonra baktım hiç umursamıyor beni bende gittim yattım uyumuşum sabahta uyandırdım işe gidecekti kalktı giyindi bişey demeden gitti çok zoruma gitti oturdum Ağladım msj attım sevmiyon özlemiyon sen beni diye bıktım trip atmandan huzurlu bi yuva istiyorum ben artık dedi bidahada yazmadı aramadı akşam eve geldi baktım gülücek gibi öptü beni sarıldık ama sonra hiçbisey yokmuş gibi oturdu pc başına müzik indirdi konuşmadık pek Kalktım yattım bende cok üzüldüm sabah gitmiş uyandırmadan :KK43: şimdi içim gidiyo msj atmak aramak istiyorum ama atmıycam o Atsın bide o arasın. Kızlar sizce benmi abartıyorum yoksa normalmi bu durum

Bence abartiyorsun Kimse cok calisip ailesinden uzak kalmak istemez. Hem bazi insanlar (benim gibi) isleri yogunlasinca mesaj atmak falan istemez zaman bulamaz. Ustune gidersen senden daha cok uzaklasir adam. O eve geldiginde sen ona elinden geldigince yoruldugunu ve onu ozledigini lanse edersen o da sana iyi davranir. Demem o ki bence adam isteyken baskilama onu. Birak calissin. Eve gelince bir saat de olsa birlikte zaman gecirin hem yorgunlugunuzu atmis olursunuz. Yani koyacagin tepkiyi isten geldikten sonra koyman daha mantikli olur bence

Az önce geldi 1saat kadar uyudu gitti :KK43: sarılamadım bile ona kendime cok kızıyorum gurur Yaptım .
adam sormuyo bile neyin var niye yüzün asık konuşmuyosun diye :KK43::KK43::KK43: offf bunaldım artık ya başka bişeymi var bilmediğim niye ilgisiz bu adam

sadece 1 haftadır esımle dogru duzgun vakıt gecıremıyorum dıye mutsuzum
4 gun bugun bu hafta evde oldugu gun sayısı , 1 gun ben ıftara cagırdım akrabaları, 1 gun aılem , 1 gun onun aılesı bugunde onun aılesı. her aksam eve 12 gıbı geldık ve ben hep uyuya kaldım.
sız nasıl dayanıyorsunuz, bendede ıstemsız bır trıp atma susma ıstegı var ıcımde suanda . kı benım esım her aksam evde degıl bu sekıdle calısıyor gıdıyor gelıyor yanı. zor
Dayanamıyorum işte bende artık kimseye iftara gidemedik davet edemedik çok üzülüyorum kıskanıyorum resmen arkadaşlarımı görünce sonuçta genciz 5senelil evliyiz hakkım dimi eşimle bişeyler yapmak istemek :KK43: bende istemiyorum surat asmak ama olmuyo işte elinde değil

ondan bekleyecegine sen yap bu saydıklarını. mesela erotic bir mesaj at şimdi nasıl cevap verecek akşam nasıl davranacak bir gör. abartma. erkekler bizim gibi değiller. onların tek nefsi var. oturup sana anne şefkati mi gösterecek. annen baban ne kadar ilig gösteriyor. onlarda gün içinde hiç mesaj atmadı aramadı diye küsüp ağlıyor musun?

X