- 21 Haziran 2015
- 219
- 141
- Konu Sahibi Yarali1987
Kızlar çok mutsuzum karmakarışığım bilmiyorum ya kısaca anlatayım. Eşimin iş yerinde Sorumluluğu arttığı için bu aralar çok çalışıyo zaten 1saatlik uzaklıkta yani 2saati yolda geçiyo sabah 8-9gibi gidiyor akşam 23gibi geliyo,2çocugumuz var bende yoruluyorum gün içinde akşam çocuklar Yattımı yatıyorum eşim gelene kadar haliyle geldimi yarı uykulu yorgunum. Sorunum eşimle vakit geçirememem onu çok özlüyorum gün içerisinde msjlaşırdık ama artık ne arıyo ne msj atıyo akşam gelince bende surat Astım hiç aramıyon diye sen beni bi görsen orda nasıl Çalışıyoz işler sıkı yemek bile yemeye vakit olmuyo ayaküstü atıştırıyoz dedi ama ben gerçekten çok üzülmüştüm sonra baktım hiç umursamıyor beni bende gittim yattım uyumuşum sabahta uyandırdım işe gidecekti kalktı giyindi bişey demeden gitti çok zoruma gitti oturdum Ağladım msj attım sevmiyon özlemiyon sen beni diye bıktım trip atmandan huzurlu bi yuva istiyorum ben artık dedi bidahada yazmadı aramadı akşam eve geldi baktım gülücek gibi öptü beni sarıldık ama sonra hiçbisey yokmuş gibi oturdu pc başına müzik indirdi konuşmadık pek Kalktım yattım bende cok üzüldüm sabah gitmiş uyandırmadan şimdi içim gidiyo msj atmak aramak istiyorum ama atmıycam o Atsın bide o arasın. Kızlar sizce benmi abartıyorum yoksa normalmi bu durum