- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
Benim evim sporBence çok komikler yayok bana kalabalık geliyor bu tarz, arkadaki ev görüntüsü de öyle süslü püslü. Ben yapamam valla beceremem, olmaz, bünyeme ters.
Bi de bunların mutfak tezgahının tavana kadar ıvır zıvır dolu olanı var ben de onu nasıl temizlediklerini düşünüyorum.Bence çok komikler yayok bana kalabalık geliyor bu tarz, arkadaki ev görüntüsü de öyle süslü püslü. Ben yapamam valla beceremem, olmaz, bünyeme ters.
Valla coşmuş insanlar. Hele bazılar yok mu benim canım takipçilerim beni nasılda bulmuş falan filan sanırsın ünlü olmuş ınstagramda herkes ünlü artıkAman kalsin fenomenligi:)
O minik minik alışveriş sepetleri sandalye kova nedir yaa:)
Daha oğlunu sünnet ettirince,kestirdigi pipisinin resmini koyanlar var
Bence çok komikler yayok bana kalabalık geliyor bu tarz, arkadaki ev görüntüsü de öyle süslü püslü. Ben yapamam valla beceremem, olmaz, bünyeme ters.
Bi de bunların mutfak tezgahının tavana kadar ıvır zıvır dolu olanı var ben de onu nasıl temizlediklerini düşünüyorum.
Bi de bi ara temizlik sonrası halıya vanilya dökenler vardı
Beyin lazim valla:))Valla coşmuş insanlar. Hele bazılar yok mu benim canım takipçilerim beni nasılda bulmuş falan filan sanırsın ünlü olmuş ınstagramda herkes ünlü artık
Yaa görmemiş olmaniz gerçekten cok iyi yaayuh gerçekten mi?
Çok seviyorum o kızıBanu diye bir kız vardı.
Ibretlik halleri var videolarda. Bi ara görmüştüm.
Şuan pikniğe gidiyorum, şuan su içiyoruz falan.
Özeniyorsanız onu izleyin efenim
Düşünsene sen şuan ağlıyorum, şuan gülüyorum diye resim atar misin?
O da aynı mantık
Aynen herkes unlu herkes manken herkes asci mukemmel anneee:))Valla coşmuş insanlar. Hele bazılar yok mu benim canım takipçilerim beni nasılda bulmuş falan filan sanırsın ünlü olmuş ınstagramda herkes ünlü artık
O kiz saf ama :)Banu diye bir kız vardı.
Ibretlik halleri var videolarda. Bi ara görmüştüm.
Şuan pikniğe gidiyorum, şuan su içiyoruz falan.
Özeniyorsanız onu izleyin efenim
Düşünsene sen şuan ağlıyorum, şuan gülüyorum diye resim atar misin?
O da aynı mantık
Beyin lazim valla:))
Yaa görmemiş olmaniz gerçekten cok iyi yaa
En az 15-20 kişi oldu çevremde paylasan
Bi de yorum yazmamisim diye küsüyolar
Neyine ne yazayim allah aşkına
O kadar eşyanın içinde nasıl yemek yapıyorlar merak ediyorum. Evim gayet sade ama ona rağmen temizlik yapınca yerimden kalkamıyorum bu pembikler ya pis ya da ömrü o saçmalıkları temizlemekle geçiyor. Annem hep der ki eşyanın kölesi olma ev işi nankördür kendini yorma olduğu kadar. Konu sahibinin moplu pozlara özenmesine anlam veremedim
- Bunu bende düşünüyorum sade mutfak değil evin yeri ıvır zıvır dolu. Benim mutfak tezgahimda Birtane birsey bile yok diğer türlü kafayı yerdim heralde
Kızlar aranızda instagram kullananlar çoktur o hayatlara çok imreniyorum parasal anlamda değil çok şükür eşimle iki kızımla çok mutluyum ama hayat gerçekten yorucu o mutlu gelinler pembiş gelinler nasıl da böyle hayatları bu kadar mükemmel mesela hep evleri temiz yemekleri sunum halinde hiç mi evleri kirlenmiyor hiç mi yemek yapamadıkları zaman olmuyor ben iki çocukla her şeye zor yetişiyorum sürekli elinde mopla poz veriyorlar her gün evi siliyorlar mesela bunların bebekleri ağlamıyor mu yemeği bazen yiyemem sofrayı acele kurarım bu kadar toz pembe mi hayat bunlar hiç ağlamıyor mu ben babamı ablamı kaybettim hayattan soğudum bunlar hiç hasta olmuyor nu hep mükemmel pozlar hep kocayla kahve sunumları bu pembik gelinler bizi kandırıyor ya da bizim hayatımız onlar kadar mükemmel değil
Yumurtanın sarısı gitti x' in çükünün yarısı deyip fazlalıkla pilav yapın diyiverinBeyin lazim valla:))
Yaa görmemiş olmaniz gerçekten cok iyi yaa
En az 15-20 kişi oldu çevremde paylasan
Bi de yorum yazmamisim diye küsüyolar
Neyine ne yazayim allah aşkına
Aminnn.Bi tane findik kurdum var ablasi, kim bilir belki senninkide kizdir :) saglikli olsunda Allah gonlune gore versin cnm :) valla bir iki cocuk olunca pembe ev filan kalmaz zaten. Cocuklar biraz buyusun mobilyalarimi degistrcem..cocuk yetistirirken gercekten onkdr onemsiz kaliyoki boyle seyler bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?