Çok özeniyorum:(

Bence çok komikler ya yok bana kalabalık geliyor bu tarz, arkadaki ev görüntüsü de öyle süslü püslü. Ben yapamam valla beceremem, olmaz, bünyeme ters.
Bi de bunların mutfak tezgahının tavana kadar ıvır zıvır dolu olanı var ben de onu nasıl temizlediklerini düşünüyorum.
Bi de bi ara temizlik sonrası halıya vanilya dökenler vardı

Aman kalsin fenomenligi:)
O minik minik alışveriş sepetleri sandalye kova nedir yaa:)
Valla coşmuş insanlar. Hele bazılar yok mu benim canım takipçilerim beni nasılda bulmuş falan filan sanırsın ünlü olmuş ınstagramda herkes ünlü artık

Bi de bunların mutfak tezgahının tavana kadar ıvır zıvır dolu olanı var ben de onu nasıl temizlediklerini düşünüyorum.
Bi de bi ara temizlik sonrası halıya vanilya dökenler vardı
  • Bunu bende düşünüyorum sade mutfak değil evin yeri ıvır zıvır dolu. Benim mutfak tezgahimda Birtane birsey bile yok diğer türlü kafayı yerdim heralde

Valla coşmuş insanlar. Hele bazılar yok mu benim canım takipçilerim beni nasılda bulmuş falan filan sanırsın ünlü olmuş ınstagramda herkes ünlü artık
Beyin lazim valla:))

yuh gerçekten mi?
Yaa görmemiş olmaniz gerçekten cok iyi yaa

En az 15-20 kişi oldu çevremde paylasan
Bi de yorum yazmamisim diye küsüyolar
Neyine ne yazayim allah aşkına

Çok seviyorum o kızı

O kiz saf ama :)

Şöyle diyeyim ben eğer gerçekten mutluysam telefon hiç elime gelmiyor ondandır ki en sevdiğim arkadaşlarımla çok fotoğrafım yoktur mesela yada eşimle dışarı çıktığımız da unutuyorum resmen foto çekilmeyi eve gelince aklıma geliyor keşke çekseydik diye..

Ama mutsuzsam yada mutlu rolü yapıyorsam ortam sarmadıysa elimden telefon düşmez sürekli sosyal hesaplar da gezinirim fotoğraf paylaşırım bunların ki de o hesap..

Yani bacımmmm bunlar göstermelik mutluluklar bir nevi insanın kendini mutlu hissettirme sanatı.

• Bunu bende düşünüyorum sade mutfak değil evin yeri ıvır zıvır dolu. Benim mutfak tezgahimda Birtane birsey bile yok diğer türlü kafayı yerdim heralde
O kadar eşyanın içinde nasıl yemek yapıyorlar merak ediyorum. Evim gayet sade ama ona rağmen temizlik yapınca yerimden kalkamıyorum bu pembikler ya pis ya da ömrü o saçmalıkları temizlemekle geçiyor. Annem hep der ki eşyanın kölesi olma ev işi nankördür kendini yorma olduğu kadar. Konu sahibinin moplu pozlara özenmesine anlam veremedim

kımsenın evlılıgı mukemmel degıldır bu mumkun degıl
cunku bız ınsanlar yaradılısımız geregı karakterımızde kusurlarımız hatalarımız vardır bır kere ıkı ayrı cıns ıkı ayrı karakter ıkı ayrı hayat aynı evde catısmaması mumkun degıl

fakat bahsettıgın ıstedıklerı gıbı alısverıs yapıp evlerını hep temız tutmak ıse...
hergun yer sılerım 15-20 dk mı alır ev temız olunca yanı hergun sılınce zaten kırlenmıyor maksat tozunu almıs oluyorsun halıyle hep pırıl pırıl oluyor
aldıgını ısın bıtınce hemen gerı yerıne koyarsan ev kırlenmıyor
hıc bırseyı ertelemez zamanında yaparsan hersey kusursuz ılerlıyor

ıstedıklerı gıbı para harcama konusuda bıraz sans
evde herkes calısıyorsa
ev senınse
altında aracın varsa
bır yerden ek gelır varsa veya kayın valıde peder annen zengınse hedıyeler destek cıkıyorsa
o ısde yoluna gırıyor

tamamen sans

ama kımsenın kusursuz bır evlılıgı oldugunu sanmıyorum

en ıyı koca benım kocamdır su dunya da onu bıle bazen gırtlaklayasım gelıyor

Ne güzel 2 çocuğunuz varmış bence şükür edin.
Sağlığınız yerinde mi çocuklarınız yanınızda mı tamam gerisi yalan.
Zaman zaman benim de özendiğim hayatlar oluyo ama ne yapalım onlar hep var. Birileri sıcak yatağında uyurken birileri açlıktan ölüyor dünya çok adaletsiz.
O pembik gelinlere hiç özenmiyorum dekorasyon zevkleri sunum zevkleri son derece avam.
Takipçi kasıp reklam geliri derdinde bir çoğu.

Beyin lazim valla:))

Yaa görmemiş olmaniz gerçekten cok iyi yaa

En az 15-20 kişi oldu çevremde paylasan
Bi de yorum yazmamisim diye küsüyolar
Neyine ne yazayim allah aşkına
Yumurtanın sarısı gitti x' in çükünün yarısı deyip fazlalıkla pilav yapın diyiverin

İnstagram kullanma, hiç haberin bile olmazsa sıkıntı yok :)
Ben kullanmıyorum şahsen, sanırım birşeyde kaybetmiyorum. :)

Özenilcek ne var anlamiyorum ki. Yemek yapmak, temizlik yapmak cok mu matah birsey? Sunum dedikleride sacma sapan bambulu seyler. Sanki önemli icadlari olmus, yeni birsey kesfetmisler gibi. Alt tarafi bambu ya.

Sahsen benim kizimin pembik gelinlere özenmesini istemem. Ne bilim, doktor, bilim ile ograsanlar yada ciddi sekilde sanati ile ograsan insanlari örnek almasini isterim. Güclu bir kadin olmasini isterim. Kendi hayatini kuran bir kadin. Yani bir benligi olsun, sadece x'in esi, y'in annesi olmasin.

Aminnn.

Aynen bizim gelinin de var biliyorum 2 tane çocuk. Ne eşya kaldı ne hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…