- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
bundan tam 8 yıl önce bugün abimi,canımı,yoldaşımı,sırdaşımı herşeyimi kaybettim.Tam 20 yaşında gençliğinin baharında cenabı hak yanına aldı canımı genç ölüm meğer ne kadar zormuş o kadar çok özledim ki o kadar çok özledim ki tarifi yapılamaz artık...içimdeki özlem o kadar büyüdü artık sığmıyor yüreğime.Herkes '' zamanla unutulur acılar hafifler '' diye teselliler verirlerdi ama hiçte öyle değilmiş . Annemden gizli kekler yapardık pastalar yapardık ama artık keklerim bile eskisi kadr kabarıp lezetli olmuyo olmasını da geçtim yapmak dahi gelmiyor içimden.Evlenip yuva kurduğun zaman kızın olursa elinde tutup parka götüreceğim,markete götürüp çikolatalar alıp,omuzumda dolaştıracağım diye hayaller kuruyorduk.Beraber para harcayacaktık,gezmelere gidecektim ama hani nerde bak kızım oldu büyüdü nerde kızımın dayısı hani parklara,marketlere gidilecekti gezilip tozulanacaktı.Ama olmadı zamn ilerledikçe acılar daha çok arttı bende. Çünkü herşeye ait bir hayallerimiz vardı ama yapamadık rabbim bizden benden çok sevdi aldı çekti yanına ve ben bugün dostumun abimin yanına gidemedim ziyaretini edemedim SENİ ÖZLEDİMMMMMM ÖMERRRRR diyemedim diyemedim. Nur içinde uyu Ömer im.....
Benim dert değil kızlar sadece çok özledim abimi çok
Benim dert değil kızlar sadece çok özledim abimi çok