- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- Konu Sahibi yasmin1985
öncelikle iyiki bu site ve siz bayanlar iyiki varsınız gerçekten yorumlarınızla yol çiziyorum ve hiç bir zamanda pişmanlık duymadım sizleri dinlediğimde hepinize çok tşkler.bu seferki sorunum yıllardır olan komşum.bu 5 yıl içersinde iyi günde kötü günde beraber oldugum ikimizinde sıkıntısı olduğunda birbirimize yardım ettiğimiz akıl danıştığımız iyi anlaşan abla kardeş gibi gibiydik kendisi benden yaklaşık 20 yaş büyük olan bir bayan lafı uzatıp sizide sıkmak istemiyorum.ben bu eve yeni taşındığımda eylül ayıyıdı ve kış geldiğinde çatım akmaya başlamıştı bu arada kiracıyım.komşum ev sahibi.o dönem çatı aktığında dairemizde 6 aile var kim varsa gittik çatımız akıyor birlik olup yaptıralım dedik bu komşumda dahil kimse oralı olmadı.bende dönem yalan olmasın dolar mı bozdum altın mı bilmiyorum çatının tutar fiyatı 1 750 civarı tuttu ev sahibimiz siz ödeyin ben kiradan keserim dedi bu şekilde anlaştık ve çatı parasına kimse ortak olmadığı için dolarımızı bozdurup yaptırdık.ev sahibimizede kimsenin ortak olmadığını anlattık oda bir daha böyle birşey olduğunda bende ortak olamam dedi ve kendince haklıydı.şimdiki aklım olsa o dönem herkesin peşinden koşardım ama hem yeni evleydim hemde kavga olmasın mı istemedim bilemiyorum çok safmışım.gel gelelelim bugünkü döneme o samimi olduğum komşumun çatısı akmaya başladı ve ben yine aynı şekilde o dönem bize kimse yardımcı olmadı ama ben ev sahibimle görüşürüm yada siz görüşürsünüz ne der bilmiyorum dememle resmen üstüme saldırır gibi sen kim oluyorsanda karışıyorsun ev sahibi bile değilsin eğer çatım yapılmasın ben bu evden çıkarım burayada travesti koyarım uğraşırısınız aprtmanında elekrtrik faturasını da ödemem gibi laflar edince benim şalter attı ve dedimki ister hayat kadınına kiraya ver evini ister travestiye dedim benim gözümde herkes insan o insanlar emin olanki dedim senden daha edepli daha anlayışlı karşılarlar bana sarmak ve apartamanın tüm sakinlerine sarmak istediğin o kişileri ben sararım senin başına dedim.ben bunca yıl enayimiydim peki dedim benim çatı paramı kimse ortak olmadı ama ben ufak bişey olsun herşeye ortak oldum demekki sen beni aptal yerini koydum dedim bu hiç bunlara cevap veremedi sustu kaldı.ama öyle sinirlendimki dün gece hiç uyuyamadım en çok şaşırdığım ben hiç benim zamanımda çatı olayında kimseye surat asmadım herkesle bir merahabam gidip gelmişliğim oldu ki senle abla kardeş gibi olmuşuz bu kadar mı bir insan kendi çıkarını düşünebilir alt tarafı para yahu.şimdi hanımlar özür dilerim lafı çok uzattım ama gerçekten çok üzgnüm.ben bu kişiyle slm dışında birdaha hayatıma dahil etmem zaten yakın bir zamanda çıkıcam bu evden nasipse.ben şimdi o zaman ödediğim 1 750 lirayı şimdiki çatı yapılırken düşmelerini istesem bu miktarı saçma olur mu ve bundan sonra sadece kendisini ev sahibimle muhattap ettiricem sizcede böyle mi uygun olur?