Çok Sevince Neden Olmuyor ?

Cihay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
80
25
31
Arkadaşlar merhaba. Benim mükemmel bir ilişkim var, kavgasız tartışmasız. Tek kelimeyle mükemmel. O kadar çok hayallerimiz vardı ki, birbirimizi o kadar çok sevip sahipleniyoruz ki... hatta hayallerimizin yarısını gerçekleştirdik bile. Ama aramıza bir engel girdi işte. Bir kara kedi girdi :KK43:. Ayrılmak zorundayım ondan. Ama ondan ayrı kalıp yaşayamam da... herneyse... :KK43:((( benim asıl sorum şu ; Çok sevince neden olmuyor ? Ve şunu da ekliyim hele ki neden ilk aşklar olmuyor ? hemde birbirinizi deli gibi severkenn ? :KK43:(

Son düzenleme:
Üzülme,bazen sen daha çok seversin bazen sen daha az seversin ama illa senkronize aşkların da olacak; çok sevip çok da sevileceksin. Buyuyorsun yavaş yavaş. Hayat böyle

Ablam olacak adi şerefsiz. kusura bakmayın bu ağır hakaretim için lütfen.
Ben anlayamadım pek bu durumu
Ablanız neticede sizin canınız ciğeriniz
Neden sizi ayırmaya çalıştı
Acaba siz ablanızın onu tanımadığını düşünürken yanılıyor olabilir misiniz ?
Yani ablanız aslında sevgilinizi tanıyor ve size göre olmadığını düşünüyor olabilir mi ?

Konu devami niteliginde oldugu icin konun kapanir. Neden tekrar konu actin? Ablalar her seyi bilir emin ol. Benim ablalarimin yanildigi hicbir sey olmadi. Ablana da kufur etme cok ayip.
Canım o küfür ona az bile. Mümkün olsa da ağzıma geleni saysam.. ama burası uygun yer değil.

Ben anlayamadım pek bu durumu
Ablanız neticede sizin canınız ciğeriniz
Neden sizi ayırmaya çalıştı
Acaba siz ablanızın onu tanımadığını düşünürken yanılıyor olabilir misiniz ?
Yani ablanız aslında sevgilinizi tanıyor ve size göre olmadığını düşünüyor olabilir mi ?
Onu tanımasının imkanı yok canım. kesinlikle. bir dk hayır o artık benim canım ciğerim değil. katilim o benim. düşmanım. !

nasıl yani biraz anlatsan?

Ablan durup dururken ayirmadi ya. Elbet bir sebebi var. Bize o sebebi soyle..
Bakın ben gizli bir ilişki yaşıyordum yani kimsenin haberi yoktu. sonra geçende ablama gittim, ablam birden telefonumu eline geçirdi ve bir bir herşeyi gördü. fotoğraflarımızı, whatsapp konuşmalarımızı falan.ve bana dediği şey ne :KK43: neymiş efendim bu çocuğun tipi sapıkmış !! daha tanışmadığı insana sapık dedi. derken bu uzadı uzadı derken. bu çocuktan ayrılacaksın yoksa seni herkese söylerim. bir daha sokağa dahi çıkmazsın diye tehtitler. ha bide iftiralar da atabilirim demek istedi. şimdi bu anlattığım komik ve saçma şey yüzünden herşey. tanışmıyor da onunla olmuyor yalvardım yakardım. birde utamadan hergün beni arayıp halır hatır soruyor

gerçekten seviyorsanız her türlü engeli aşarsanzı size o kadar söyleyim. nelere göğüs gerip nerede pes edeceğiniz size bağlı.

X