- 4 Mayıs 2015
- 133
- 56
- Konu Sahibi Kelebek8989
Slm kızlar belki daha önce açtığım konuşardan hatırlarsınız 6 senelik evliyim bi oğlum var 11 aylık yurtdışında yaşıyorum oğlum doğduğundan beri gece uykularımız çok sorunlu artık ağlıyorum biraz uyku diye salak gibi oluyorum saat başı hatta yarım saat yada 10 dk da bi kalkıyorum kafamı duvarlara vurasım geliyo bazen gündüze o uyudumu evin işi yemek bide sahura kalkıyorum şimdi hazırlamak için nerdeyse hiç uyumuyorum az kaldı hastanelik olucam galiba psikolojim bozuldu iyice bunaldım hep kucak isteyen bi çocuk yemeği zor yapıyorum eşim de pek ilgilenmiyo kaynanamlar var ama onlarda şimdi türkiyede bide doğum sonrası kilolar kaldı onuda çok kafama takıyorum aynaya bakasım yok aslında güzel bi kadınım ama kilo insanı çok değiştiriyo bu halde olunca ne makyaj yapasım var ne süslenesim zayıflamam gerek nerden baksan bi 15-20 kilo vermem gerek belki o zaman özgüvenim geri gelir ama ben kendimi çok kötü hissediyorum bekarlık günlerimi arıyorum süslen püslen gez ne ev işi ne yemek ne çocuk ne koca kocamıda çocuğumuda çok seviyorum ama ben ben değilim artık sanki başka biriyim kendimi sevmiyorum artık nasıl çıkcam bu durumdan