- 26 Temmuz 2016
- 2.432
- 3.044
- 133
- Konu Sahibi Minikanne34
-
Bnde kavga çıkarıyorum BN seni daha çok özlüyorum diye sen özlemiyorsun diyorum hemen peşimde dolanıyo
Cilve çok güzel oluyo valla bide kedi gibi oluyolar öyle durumlardaBnde kavga çıkarıyorum BN seni daha çok özlüyorum diye sen özlemiyorsun diyorum hemen peşimde dolanıyo
28Esini yas kac
AynenCilve çok güzel oluyo valla bide kedi gibi oluyolar öyle durumlarda
Aman kafa dinliyorum dizimi izliyorum :))Canım niye iyi geliyor hayırdır daha yeni evlisin:)
Aileler yüzünden bi ara baya tartismistik çok yanyana durunca aileden konu açılıyo tartisiyoz arada daha alisamadik sanırım ondanCanım niye iyi geliyor hayırdır daha yeni evlisin:)
Cilve olmasa kendimizi nasıl göstereceğiz.o konuda maharetli olmak isterdim yaaCilve çok güzel oluyo valla bide kedi gibi oluyolar öyle durumlarda
Evt cnm ama çok şükür iyi anlaşiyoruz bi dedigimi iki etmiyo çok şükür anlayişli ve olgunKiz bayada yas farki varmis masallah
ama gerçekten ben yapamıyorum onsuzAman kafa dinliyorum dizimi izliyorum :))
Merhameti hiç tavsiye etmiyorum :)Cilve olmasa kendimizi nasıl göstereceğiz.o konuda maharetli olmak isterdim yaa
Cilve olmasa kendimizi nasıl göstereceğiz.o konuda maharetli olmak isterdim yaa
ne güzel canım bir ömür öyle olun cilveli ve bakımlı olunEvt cnm ama çok şükür iyi anlaşiyoruz bi dedigimi iki etmiyo çok şükür anlayişli ve olgun
Bende bazen kaçiriyorumBenim wifi iyi cekmiyor yaa bi bakiyorum gecmis yazilar göremeyebilirim :)
Ben cok maharetliyimCilve olmasa kendimizi nasıl göstereceğiz.o konuda maharetli olmak isterdim yaa
Ne kadarlik evlisin:))ama gerçekten ben yapamıyorum onsuz
Niye canımMerhameti hiç tavsiye etmiyorum :)
Amin cnm cümlemizinne güzel canım bir ömür öyle olun cilveli ve bakımlı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?