Çok sıkıldım sohbet mi etsek acaba ? :)

Ay gaddarlar bu ne ya doguma giden kadına öyle şey söylenir mi hangi zihniyetteler acaba

Ay inanmiyorum buda onlara kapak olsun .. Bebeklerine uzun ömürler versin Rabbim

Son bir haftaya kadar ozele gittim . Cok ilgililer hersey guzel ama surekli sezeryen dedi ona da tamam dedi gunum dolmadam olur sezeryan olsun yarin dedi . Baska doktora gittim normal doğum yaptim cok korktum

Tedaviyle mi oldu kendiliğinden mi oldu canım?
Tedavi cnm pco hastasıyım çatlama iğnesi tedavisi gördüm ilk iğnemde hamile kaldım ama düşük yaşadım beşinci ignemi olucaktım temmuzda kendi kendine çatladı yumurtam geri bnde igne vurulmadım ama klomen benzeri bir hap kullanmiştim

Bicak saplanir gbi mi oluyor kuzumm bu arada merhaba :)
Merhaba canim:)
Oylede oluyor ama bebegin oldugu tarafta oturup kalkarken donerken oyle oluyor. Karnimin tam altinda adet sancisina benzer oluyor... Bende dusuk riski var ilac aliyorum dikkat etmeye calisiyorum. Ama bunlar normalmis rahim buyuyor fln ya... Dinlenince gecmeyen agrin olursa o zmn endise et..

Ay benim daha cok yeni adet gunum pazartesi :) ben test yaptim bi kac tane pozitif cikti:) Allah bagislasin yavrunu yavrumuu :)

Son bir haftaya kadar ozele gittim . Cok ilgililer hersey guzel ama surekli sezeryen dedi ona da tamam dedi gunum dolmadam olur sezeryan olsun yarin dedi . Baska doktora gittim normal doğum yaptim cok korktum

Canim ikizlerde normal doğum yapmiyor genelde dr lar. Özellikle ilk gebelik ikiz ise sezeryanla alıyorlar... Allah evlatlarına sağlıklı uzun ömür versin

Amin cnm saol rabbim herkese nasip etsin sende varmı bişeyler
Amin canım inşallah ben nisanda klomen kullandım mayısın 3 nde cat.ignesi oldum tutmadi 19 mayista adet oldum ondan sonra ramazanda hamile oldugumu ögrendim cok sükür esimde sayı dusuklugu var ben cift rahimliyim tek tupüm kapalı rabbim nasip edince engel olmuyor yeter ki ol desin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…