- Konu Sahibi Minikanne34
-
Bicak saplanir gbi mi oluyor kuzumm bu arada merhaba :)Merhaba canim benim gobegimin altinda oluyor sanirim gazdan dolayi sormustum oyle dedi saglik ocagindaki dr.
Ay gaddarlar bu ne ya doguma giden kadına öyle şey söylenir mi hangi zihniyetteler acaba
Ay inanmiyorum buda onlara kapak olsun .. Bebeklerine uzun ömürler versin Rabbim
Sanada hayırlı akşamlar cnm Aminn rabbim herkese tatdırdın inşanlah bnmkide 2 buçuk yıl sonra olduMerhaba hayırlı akşamlar İstanbul da yaşıyorum iki yıllık evliyim 14+2 haftalık hamileyim iki yılda oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah .
Hosbuldum canım amin insallah hayırlı olsun yeni hamissiniz sanirim İstanbul un neresinden?Masallah Masallah hoş geldin canimm Allah bağışlasin :) bende merve istanbulda yaşıyorum
Tedaviyle mi oldu kendiliğinden mi oldu canım?Sanada hayırlı akşamlar cnm Aminn rabbim herkese tatdırdın inşanlah bnmkide 2 buçuk yıl sonra oldu
Evt var maalesef o niye öyle aglamiş manyakYa oda var ama eşimin yeğeni var yetim çok agladi uzuldu hamileyim diye şok oldum sonrada boyle oldu ama nazar diye bise var yani kuzum
Evet daha doktora bile gitmedim yaa pazartesi gidecem yeni:)ikitellideyim ben canim sen neresindensimHosbuldum canım amin insallah hayırlı olsun yeni hamissiniz sanirim İstanbul un neresinden?
Tedavi cnm pco hastasıyım çatlama iğnesi tedavisi gördüm ilk iğnemde hamile kaldım ama düşük yaşadım beşinci ignemi olucaktım temmuzda kendi kendine çatladı yumurtam geri bnde igne vurulmadım ama klomen benzeri bir hap kullanmiştimTedaviyle mi oldu kendiliğinden mi oldu canım?
Bağcılar canımEvet daha doktora bile gitmedim yaa pazartesi gidecem yeni:)ikitellideyim ben canim sen neresindensim
Kiz masallah iki taneyi nasil tasidin:)Son bir haftaya kadar ozele gittim . Cok ilgililer hersey guzel ama surekli sezeryen dedi ona da tamam dedi gunum dolmadam olur sezeryan olsun yarin dedi . Baska doktora gittim normal doğum yaptim cok korktum
Merhaba canim:)Bicak saplanir gbi mi oluyor kuzumm bu arada merhaba :)
Ay zor oldumu ikiz normal dogumSon bir haftaya kadar ozele gittim . Cok ilgililer hersey guzel ama surekli sezeryen dedi ona da tamam dedi gunum dolmadam olur sezeryan olsun yarin dedi . Baska doktora gittim normal doğum yaptim cok korktum
Anladım canım Allah bağışlasın.Tedavi cnm pco hastasıyım çatlama iğnesi tedavisi gördüm ilk iğnemde hamile kaldım ama düşük yaşadım beşinci ignemi olucaktım temmuzda kendi kendine çatladı yumurtam geri bnde igne vurulmadım ama klomen benzeri bir hap kullanmiştim
Bağcılar canım
Amin cnm saol rabbim herkese nasip etsin sende varmı bişeylerAnladım canım Allah bağışlasın.
Yakın sayılır canım başka şehirden mi geldin?Himm yakin galiba :) ben.pek bilmiyorum istanbulu
Ay benim daha cok yeni adet gunum pazartesi :) ben test yaptim bi kac tane pozitif cikti:) Allah bagislasin yavrunu yavrumuu :)Merhaba canim:)
Oylede oluyor ama bebegin oldugu tarafta oturup kalkarken donerken oyle oluyor. Karnimin tam altinda adet sancisina benzer oluyor... Bende dusuk riski var ilac aliyorum dikkat etmeye calisiyorum. Ama bunlar normalmis rahim buyuyor fln ya... Dinlenince gecmeyen agrin olursa o zmn endise et..
Son bir haftaya kadar ozele gittim . Cok ilgililer hersey guzel ama surekli sezeryen dedi ona da tamam dedi gunum dolmadam olur sezeryan olsun yarin dedi . Baska doktora gittim normal doğum yaptim cok korktum
Evet yeni evliyim bi yil olcak eylulde.. Esimin isinden oturu burdayiz:) sen hep buralimisinYakın sayılır canım başka şehirden mi geldin?
Amin canım inşallah ben nisanda klomen kullandım mayısın 3 nde cat.ignesi oldum tutmadi 19 mayista adet oldum ondan sonra ramazanda hamile oldugumu ögrendim cok sükür esimde sayı dusuklugu var ben cift rahimliyim tek tupüm kapalı rabbim nasip edince engel olmuyor yeter ki ol desin rabbimAmin cnm saol rabbim herkese nasip etsin sende varmı bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?