Çok sıkıldım sohbet mi etsek acaba ? :)

5 gün sonra kucağıma alacağım canım kızımı.
Kurban bayramı da zor geçiyor karnın burnunda ordan oraya gezmek, sürekli karnına sancı girmesi falan. Neyse ki gidecek yerler bitti şükür.

5 gün sonra kucağıma alacağım canım kızımı.
Kurban bayramı da zor geçiyor karnın burnunda ordan oraya gezmek, sürekli karnına sancı girmesi falan. Neyse ki gidecek yerler bitti şükür.
Size masallah benim gidecek yerim az olmasina ragmen zor geldi bana basagrisi mide bulantisi konusmaya kimseyi gorme ihtiyacim yok evde oturayim kendimi iyi hissedeyim.disarda gezmek de iyi gelmedi .ne guzel sonuna gelmissiniz saglikla.kucaginiza almayi nasip etsin

Amin, ilk aylarda zor olur o mide bulantıları falan. O bulantılar geçince hayat güzelleşiyor resmen. Siz de umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza evladınızı :')

Sanada iyi Bayram'lar tatlım bizde geziyoruz görümcemin kızıyla ve kocişlerle

Kızlar Koçişle bayram tatiline izmire kuşadasına gittik
geç oldu ama bayramınnız mübarek olsun sizi seviyorum

Kızlar herkeze slm hepınızın gecmıs bayramı mubarek olsun.sayfalarda gezerken denk geldım yazmak ıstedım.bu arada benım doguma tam 8 gun kaldı cok mesakatlı gectı hamılelık sıcaklarda cabasıydı.sukur sonuna geldık kaldı 8 gunum ınsallah sag saglım kurtuluruz bebegımı kucagma almak nasıp olur saglıkla ınsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…