- Konu Sahibi Minikanne34
-
- #1.121
Masallahh masallah :) yok lekelenme olmadi doktor kesenin sekli ile ilgili olumsuz yorum yapti ondan actimİyi gidiyor cnm çok şükür 9+5 olduk çok şükür bir sorun yok baş Ağrı'larımdan başka
Seninki Nasıl gidiyo sen konumu açmişsin lekelenmemi oldu cnm hayırdır ?
Tabikide unutmam :))Sagolasin tatlim unutmamsin gene
Hmm ee nolucakmiş düzelirmiymişMasallahh masallah :) yok lekelenme olmadi doktor kesenin sekli ile ilgili olumsuz yorum yapti ondan actim
Masallahh masallah :) yok lekelenme olmadi doktor kesenin sekli ile ilgili olumsuz yorum yapti ondan actim
Normalmis yani acil doktorunun aptalligiHmm ee nolucakmiş düzelirmiymiş
İnsallah canim .. Duanda unutmaEvham yapma canm Allahyan hayirlisi olur insl
Aman bu doktorlarda hep korkutuyor bişey olmaz inşanlah cnm içini ferah tutNormalmis yani acil doktorunun aptalligi
Selam kızlar hepinize nice güzel bayramlar inşallah
Ayyy 2 haftadır kostur kostur halim kalmadı artık önce temizlik şimdi bayram ziyareti canım çıktı yani Hamiş olaydım gezmezdim tabi bu kadar
Sizlerden ne var ne yok
Size masallah benim gidecek yerim az olmasina ragmen zor geldi bana basagrisi mide bulantisi konusmaya kimseyi gorme ihtiyacim yok evde oturayim kendimi iyi hissedeyim.disarda gezmek de iyi gelmedi .ne guzel sonuna gelmissiniz saglikla.kucaginiza almayi nasip etsin5 gün sonra kucağıma alacağım canım kızımı.
Kurban bayramı da zor geçiyor karnın burnunda ordan oraya gezmek, sürekli karnına sancı girmesi falan. Neyse ki gidecek yerler bitti şükür.
Amin, ilk aylarda zor olur o mide bulantıları falan. O bulantılar geçince hayat güzelleşiyor resmen. Siz de umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza evladınızı :')Size masallah benim gidecek yerim az olmasina ragmen zor geldi bana basagrisi mide bulantisi konusmaya kimseyi gorme ihtiyacim yok evde oturayim kendimi iyi hissedeyim.disarda gezmek de iyi gelmedi .ne guzel sonuna gelmissiniz saglikla.kucaginiza almayi nasip etsin
Sanada iyi Bayram'lar tatlım bizde geziyoruz görümcemin kızıyla ve kocişlerleSelam kızlar hepinize nice güzel bayramlar inşallah
Ayyy 2 haftadır kostur kostur halim kalmadı artık önce temizlik şimdi bayram ziyareti canım çıktı yani Hamiş olaydım gezmezdim tabi bu kadar
Sizlerden ne var ne yok
Seninde Bayram'ın mübarek olsun cnm.Kızlar Koçişle bayram tatiline izmire kuşadasına gittik
geç oldu ama bayramınnız mübarek olsun sizi seviyorum
Saol cnm seninde Bayram'ın mübarek olsun.Kızlar gecms bayramnz mübarek olsun bende bebiş isteuenlerdenim inşş..
Kızlar herkeze slm hepınızın gecmıs bayramı mubarek olsun.sayfalarda gezerken denk geldım yazmak ıstedım.bu arada benım doguma tam 8 gun kaldı cok mesakatlı gectı hamılelık sıcaklarda cabasıydı.sukur sonuna geldık kaldı 8 gunum ınsallah sag saglım kurtuluruz bebegımı kucagma almak nasıp olur saglıkla ınsallah...RABBIM ISTEYEN HERKEZE VERSIN DOGUMA GIRERKEN ISTEYEN HERKEZE DUA EDICEM HAMILELERIN DUASI CABUK KABUL OLURMUS..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?