- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Kizlar bir onceki konumda komsularla olan sorunlarimizi yazmistim. Tek bizim degil annemin butun arkadaslarinin da sorunlu oldugu dort aile oturuyo sokagimizda. Aslinda aile derken ailenin kadinlari asil sorunumuz cok genel konusmiyim. Cunku fesatlar. Karsimizdaki binada oturan iki fesat kadin var. Normalde selam vermem pek. Bunlara x ve y diyim. X genc y orta yasli. Gecen hafta mahallede cikan kavganin sebebi de bu x ve y kisileriydi. Bunlari goren diger iki ailenin kadinlari da kudurmustu. Dordu birden iyice dusman oldu annem ve arkadaslarina. Neyse bugun yoldan geciyodum. X ve y beraber kapinin onunde oturuyomus. Gormedim. Oyle gecerken x dedi ki patatees artik bize pas vermiyosun bakiyorum da. Ben de farketmedim dedim. Artist oldun basimiza dedi. Bisey demedim donup yurudum sakaya alip gulsem laf soktugu icin mutlu olucakti ben de hic arkama bilr bakmadan gulmeden gayet ciddi yurudum. Cok sinirlerim bozuldu ama. Benle muhattap olmayan adam sanki onunla cok konusuyomusum gibi laf sokuyo. İlla ortaligi karistircak. Ama cok pisman oldum sen de az artist degilsin demedigime. İcime oturdu yaa. Hic beceremem insanlara laf sokmayi. Sinirden deli oldum ben naptim sanki ona. İcime dert oldugu icin de yazmak istedim sinirlerim bozuldu keske laf sokabilseydim