Cok sinirliyim.acil yardim

Kapıyı hem açıp hem görünmeden geçemezdim şaşırdım beklemiyordum cunku Ve çay koy dediğinde yine de eve alacağını tahmin etmedim cunku daha önce hiç böyle.bisey yapmadı arkadaşları ile dışarıda olunca genelde kapıda bırakıp giderlerdi hiç eve çıktıklarını görmedim tamam tv yi.tasimis olabilirler ama çalışan kadınım o adamların da oturma isteğini anlamış degilim ya da eşim.ne kadar da davet etse zaten kabul etmemeliler doğrusu budur normali.budur kapıdan verir çıkarsın
Kapıyı yarim.acip içeri kaçmakta ki sebep üstüm.basim di kapinin ardında anahtar takılı olduğu için dışarıdan açamazdı cunku bendd az açıp içeri kaçtım üstüm.basimdan dolayı ben zaten yorgundum sabah ise gidip gelmiştim çoğul.mu konuştu tekil mi konuştu öyle dedi ama aklımın ucundan bile eve davet edeceği geçmedi hepsinin karısı colugu çocuğu var insan der ki eve geciktim.karim.bekler eşim.bekler der davet etsen bile gelmez yani ben öyle yapardım bende kızdım madem davet ettin bana mesaj olarak yazsaydın diye hep emri vaki yapıyor hep ne kadar kızdım sa kavga da ettim se durup böyle enteresan şeyleri çıkıyor bana gore normal.degil bu şekilde bende birine eşyasına yardım.etsem.belli bir saatten sonra girmem yani evlerine haksız mıyım
Degil mi benim.soylediklerim.itici ben dedim.ki ne işi var iki tane adamın benim evimde gecenin 12 sinde dedim
Eşim.bana dedi ben gavat miyim döverim.bak seni sen beni ne yerine koyuyorsun gibi kelimeleri eşim.bama söyledi
Hangimiz itici çok merak.edoyorum
Benim eşim kanepede uyumuş bile üstelik bugün evdeydi ve geç kalkmıştı
Ben sabah 6 buçuk ta kalktim eve geldim iki makine çamaşır yikadim astim başka işler ile ugrastim kavga kıyamet koptu ben şimdi uyuyamiyorum uyku hapi aldım.esim.uyumus ama ben burdayım sinirden boyunum agridi

itici sözlerde sizi kast etmedim, eşinizin sözleri çok itici.
Olayın kendisinden ziyade eşinizin sözlerine takıldım ben, öyle adamla, ne bileyim..
çalışan kadın kısmını çok ısrarla vurguluyorsunuz ama buradaki hemen herkes çalışan zaten

Vali çok haklısın, evli barklı adam gecenin 12 sinde eve iki tane herif getirmemeli. Hiç getirmemeli. Ev orası ya, üstelik salgın var ne işi var evde. Ben olsam müsait olmadığımı anlasınlar diye özellikle kaçmazdım, teşekkür edip gönderirdim. Sakinleştilten sonra da oturtup düşünmesini sağlardım. Gecenin körü evde donuyla otururken iki kadını eve çaya getirsen ne düşünürmüş. Olmaz yani.
Dışarda görüşüp gelsin yahu.
Her işi yüklenmeyin yardım etsin de görsün. Sal biraz evi.

Orayı herkes anladı bence, meme uçlarınızı gösteren, pembe askılı body. Sütyensizsiniz. Evet, askılı body ve heryer belli.
Ha birde çalışan kadınsınız. Onuda herkes anladı ise devam edebiliriz.

Valla hanımefendiciğim isterse ev hanımı olun ne farkeder, gece yarısı iki sapın sizde ne işi var Allah aşkına?? Kocanız saçmalamış. Siz gayet de haklısınız.

Ailesi de gelirken vakitlice sizde olacak üsturuplu bi saatte yola çıkıp normal bi saatte sizde olsunlar. Ben size hak verdim.

Eşin biraz mantıklı düşünebilse zaten senin haklı olduğunu anlar da maalesef arkadaşları varken çoğu erkeğin beyin fonksiyonları duruyor. O şimdi arkadaşları kendine yardımcı olduğu için kendince arkadaşlarına bir jest yapmak istedi. Seni de öyle görünce planları suya düştüğü icin seni günah keçisi seçmiş. Biraz rahatla, sabah o da sakinleşmiş olur. Kendini de hatalı görmez. Bende gece rahatsız olurdum elalemin adamları eve gelse. Eşiniz kendi arkadaşları olduğu icin onları yakın ve zararsız görüyor. Ama siz sonuçta rahatsız olabilirsiniz saygı duymalıydı. Yada arkadaşlarına iki dk bekleyin eşime sizin de geleceğinizi söylememiştim diyebilirdi.

Yerden göğe kadar haklısınız.
Ayrıca bu salgın zamanında kimseler evine misafir kabul etmezken.... Allah yardımcın olsun kardeşim

Bu toparlanamayacak ve büyütülecek bir mevzu değil, üzerinize hemen bi şey alabilirdiniz ya da kapıyı görünmeyeceğiniz şekilde açar, eşinize "Siz geçin" der, sonrasında üzerinizi giyinir gelir "Ya kusura bakmayın ben sizlerin de geleceğini anlamamışım, müsait olamadım" deyip, ilk çayları verip, "Müsaadenizle ben bugün biraz uykusuzum, size iyi sohbetler" der kaçardınız yine. İnsanlık hali olabilir, adamlar da yoldan gelmiş eşiniz de madem davet etmiş mahcup etmeden idare eder, ikincisinin yaşanmaması için sonradan uyarırdınız kavga haline dönüştüreceğinize.

Oldukça gereksiz sinirlisiniz.

Aklıma telefon faciamız geldi, anlatayım; rezillik böyle olur:

Eşim araçla yolda, telefonu hoparlöre alıp konuşuyor tabi ama ben arabada yanında arkadaşları olduğunu bilmiyorum, aradı beni "Ne lazım" tadında, ben de klasik ev yolunda-tek diye rahat rahat başladım konuşmaya "Ay regl olmuşum deli karnım ağrıyor, çikolata al bacaklarımı da yeni almıştım ya" filan ne varsa başka heriflerin yanında konuşulmaması gereken sıradan geçtim 10 sn içinde ki eli direksiyonda, tel bluetoothta olduğundan kapatamış da "Gang hoparlör açık!" dedi ve ben anlamayarak devam ediyorum. "Yanımda arkadaşlar var bi sussan artık tamam ben seni sonra ararım" dedi kapattık.

Eve geldi ve bana "Konuşmaya öyle dalınır mı?" tadında çıkışıyordu ki bu bir görgü kuralıdır, yanında başkaları varken hoparlörde konuşuyorsan, aradığın kişiye bunun bilgisini geçmen gerekir konuşmaya başlamadan önce, ya da kulaklık takarsın vb. Neyse konuştuk anlaştık ve ikinciye böyle bir olay yaşamadık.
Siz de eşinizin daha açık konuşmasını talep edebilir, anlamadığınızı söyleyebilir, ani misafir davet işini kurala bağlayabilirsiniz, büyütülecek bir şey değil.

Bişey demicem belki iş değiştirmelisiniz.

Kurallara uyan bir insan değil ailesi ablasının evinde 3 ay kaldı benim eve de gelmek istiyorlar bazı sağlık problemlerinden gelemediler gelseler 3 ay üstüme yatarlar bunlar evlenmeden önce konuştuk ben çalışan insanım çocukluğumdan beridir uzuun kalan misafi sevmem dedim en fazla 3 hafta kalsınlar dedim çok şeyi soyledim çok ama hiçbiri tutulmuyor hicbir söz konuşma yeterli olmuyor 3 yıllık evliyim ablası başka şehirlere gezmeye gidiyor hafta ici evime gece 2 de giriyor 3 kere gece 12de n sonra geldi 3 yıllık evliyim bir normal.misafiri olmadi Çok kavga ettik yok benim halimi yine yine anlamiyor

Sakin ol ve lütfen sessiz kal kendi gelsin yanına .aşırı büyütülecek bir konu değil huzurunuzu bozmayın.erkeklerin patavatsizligi işte ..

Sinir hastası oldum artik tam iyi gidiyoz derken pat birşey çıkıyor ben o sözleri nasıl unutucam bak seni döverim sen ne düşündün ben gavat miyim falan uyku hapi iyi uyudum bakın saat 6 54 uyandım boyunum acayip agriyor çok üzülüyorum.cok başka adamlar var ya ev kadını olan çalışmayan kadınların bokunu yiyor el üstünde tutuyor aman karım üzülmesin diyor Benim eşim benim değerini kıymetini bilmiyor hep ne yaptın ki diyor hem çalışıp hem evi çekip çevirmek ne kadar zor biliyorsunuzdur birde eşinizin size hicbir yardımı yoksa her şeyi önüne istiyorsa yıprandım 37 yasinsayim saçlarım beyazladı şimdiden stres ve sıkıntıdan başımı kaldiramiyorum oysa ben sadece aile olmak mutlu olmak istemiştim başka bir şey istememiştim hayat buna rağmen isteğim ile uyumsuz şeyler yaşatıyor bana mutlu olamiyorum böyle relask olamiyorum

Ölsem kurtulsam bu hayattan annem babam da oteki tarafta onların yanına gitsem ahh iste öleyim demekle de ölunmuyor ki insanligimdan çıktım ben herkes te bana kötülük yaptı iş yerinde hiçbiri de ödemedi bu hayatta yaptıklarının karşılığını görmedi olan bana oldu Sonra evde de böyle oldu

Ben Gavat mıyım dediğinde, Evet Gavatsın deseydin zira ben konuyu okur okumaz Gavatlık sendromu diye içimden geçirmiştim. Eşin de söylemiş ne güzel en azından sorununu biliyor çözüm için güzel bir adım olabilir. Bizim evde de böyle bir Gavat vardı. Adı lazım değil baş harfi Babam kendisi gece 3-4'de bulunduğumuz şehre düğün, hastalık, tatil, tarihi gezi, gastronomi turu vs. Akla gelebicek her konuda gelen 9.dereceden akrabalar, Köylülerini, Akrabalarının arkadaşlarını kollarından tutar bizim eve getirir gece 3 de arar yemek hazırlayın misafir derdi... Öyle geçiştirilen yemekleri de kabul etmez sofra ister o gece vakti 8 kişiye yatak, yemek, çay, Meyve, çerez servisinden sonra yatar uyur. O misafirleri günlerce evde tutar sonra bir teşekkür dahi almadan misafirleri işleri bitince arkalarına bakmadan giderlerdi he üstelik öyle sene de bir falan değil bu olay 15 yıl boyunca her allahın günü gerçekleşti. Bu Gavat Babamın yıllar boyu yaptıklarının ufacık bir fragmanı gerisini siz hayal edin. Tüm bu Gavatlıkları yapıp üzerine bir de Kıskanç oluyorlar. Yani gecenin 12 sinde eve rahatlıkla yabancı insanları sokup sabah işe gidip onları evde bırakabilir ama başka konuda Kıskançlık yüzünden şiddet uygularlar. Eminim senin bu Gavat kocanda kıskanç bir insandır. Yerseeen....

Şunların heryeri koca olsa ne yazaaaaaar baba olsa ne yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…