- 20 Temmuz 2016
- 622
- 31
- 98
- Konu Sahibi lalezar8216
-
itici sözlerde sizi kast etmedim, eşinizin sözleri çok itici.Kapıyı hem açıp hem görünmeden geçemezdim şaşırdım beklemiyordum cunku Ve çay koy dediğinde yine de eve alacağını tahmin etmedim cunku daha önce hiç böyle.bisey yapmadı arkadaşları ile dışarıda olunca genelde kapıda bırakıp giderlerdi hiç eve çıktıklarını görmedim tamam tv yi.tasimis olabilirler ama çalışan kadınım o adamların da oturma isteğini anlamış degilim ya da eşim.ne kadar da davet etse zaten kabul etmemeliler doğrusu budur normali.budur kapıdan verir çıkarsın
Kapıyı yarim.acip içeri kaçmakta ki sebep üstüm.basim di kapinin ardında anahtar takılı olduğu için dışarıdan açamazdı cunku bendd az açıp içeri kaçtım üstüm.basimdan dolayı ben zaten yorgundum sabah ise gidip gelmiştim çoğul.mu konuştu tekil mi konuştu öyle dedi ama aklımın ucundan bile eve davet edeceği geçmedi hepsinin karısı colugu çocuğu var insan der ki eve geciktim.karim.bekler eşim.bekler der davet etsen bile gelmez yani ben öyle yapardım bende kızdım madem davet ettin bana mesaj olarak yazsaydın diye hep emri vaki yapıyor hep ne kadar kızdım sa kavga da ettim se durup böyle enteresan şeyleri çıkıyor bana gore normal.degil bu şekilde bende birine eşyasına yardım.etsem.belli bir saatten sonra girmem yani evlerine haksız mıyım
Degil mi benim.soylediklerim.itici ben dedim.ki ne işi var iki tane adamın benim evimde gecenin 12 sinde dedim
Eşim.bana dedi ben gavat miyim döverim.bak seni sen beni ne yerine koyuyorsun gibi kelimeleri eşim.bama söyledi
Hangimiz itici çok merak.edoyorum
Benim eşim kanepede uyumuş bile üstelik bugün evdeydi ve geç kalkmıştı
Ben sabah 6 buçuk ta kalktim eve geldim iki makine çamaşır yikadim astim başka işler ile ugrastim kavga kıyamet koptu ben şimdi uyuyamiyorum uyku hapi aldım.esim.uyumus ama ben burdayım sinirden boyunum agridi
Orayı herkes anladı bence, meme uçlarınızı gösteren, pembe askılı body. Sütyensizsiniz. Evet, askılı body ve heryer belli.Yaa daha açık.nasil.diyim göğüs uçlarım belliydi yaa üstümde pembe askılı.badi vardı yaa
Gecenijn12 sinde eve davet edeceği aklımın ucundan bile geçmedi yaa hiç beklemiyordum.madem.mesaj yazsaydın dedim bende arkadaşlarım.eve çay vikaye gelcek diye yazsaydın dedim
mutlu olma ihtimali çok yüksek bence konu sahibi hiç misilleme falan yapmasın .Çok pis ters tepebilir okeye 4. aramaya dönmesin işGecenin körü evde donuyla otururken iki kadını eve çaya getirsen ne düşünürmüş. .
Bişey demicem belki iş değiştirmelisiniz.Beni çoktan tanıması lazım aslında tanıyor da yaa huyumuz suyumuz çok farklı ben marmara da yetiştim.esim egede onlar biraz daha relakslar ama.biz değiliz yani ben böyle şeyleri normal.karsilamam gece 12 de ikitane arkadaşının benim evimde ne işi var bir de onlara servis yapacagim. Düşünsenize eşim hiç demiyor bu kadın çalışıyor yoruluyor evdd tek parça birşey yapmaz ev işi namına çöpü bile atmaz ben söylemeden evde.ne eksik.var bilmez ben söylemeden yeter ama bende insanım iş yerinde zaten kahpelerin arasında calisiyorum evde de böyle eşimin değişik degisik huyları ile.karsilasiyorum yaa kızdığımi biliyor
Haksız.miyim.iki tane adamın gece 12 de benim.evimde ne işi var ben dedim ki sen git.bakalim gece 12 de onlar karısı evdeyken seni alacaklar mi eve dedim yaa askılı badi sort ile evdeyim yaaa aklımın ucundan bile geçmedi çay köy demesi ile onlari da eve davet edeceği yaa düşünür dedim.yaa kapının önünden ayrılır dedim.yaa
Is değiştirmek ne alakası var pardonBişey demicem belki iş değiştirmelisiniz.
Ben Gavat mıyım dediğinde, Evet Gavatsın deseydin zira ben konuyu okur okumaz Gavatlık sendromu diye içimden geçirmiştim. Eşin de söylemiş ne güzel en azından sorununu biliyor çözüm için güzel bir adım olabilir. Bizim evde de böyle bir Gavat vardı. Adı lazım değil baş harfi Babam kendisi gece 3-4'de bulunduğumuz şehre düğün, hastalık, tatil, tarihi gezi, gastronomi turu vs. Akla gelebicek her konuda gelen 9.dereceden akrabalar, Köylülerini, Akrabalarının arkadaşlarını kollarından tutar bizim eve getirir gece 3 de arar yemek hazırlayın misafir derdi... Öyle geçiştirilen yemekleri de kabul etmez sofra ister o gece vakti 8 kişiye yatak, yemek, çay, Meyve, çerez servisinden sonra yatar uyur. O misafirleri günlerce evde tutar sonra bir teşekkür dahi almadan misafirleri işleri bitince arkalarına bakmadan giderlerdi he üstelik öyle sene de bir falan değil bu olay 15 yıl boyunca her allahın günü gerçekleşti. Bu Gavat Babamın yıllar boyu yaptıklarının ufacık bir fragmanı gerisini siz hayal edin. Tüm bu Gavatlıkları yapıp üzerine bir de Kıskanç oluyorlar. Yani gecenin 12 sinde eve rahatlıkla yabancı insanları sokup sabah işe gidip onları evde bırakabilir ama başka konuda Kıskançlık yüzünden şiddet uygularlar. Eminim senin bu Gavat kocanda kıskanç bir insandır. Yerseeen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?