Çok sinirliyim çok!!

Ne tası ya ,ıslak mendil yokmu!kardeşin niye ağladı? Cok karışık yazmışın ya

Hala yada teyze ne farkede bilen yapar yada söylenene kulak asar.ben kardeşimken emzirirken tepesine dikilip bakmıyorum süt yok saçmalığına girmiyorum..anne olan bunun rahatsız edici olduğunu bilir.anneyle bebeği yalnız bırakmak gerektiğini yeni anneye cahil muamelesi yapılmaması gerektiğini anne gibi sahiplenmemesi gerektiğini bilir.etrafındakileri yok sayıp saygısızlık yapma hakkını mi veriyor hala olmak?!

Bi de hareketlerini cok fevri buldum, yok pamugu firlattim, yok elimde kalacakti, cekil ya falan demeler...
Belki senin dedigin dogru olandir ama senin uslup cok yanlis. Sevmemis olabilirsin ama kardesinin gozunun onunde bunlarin olmasina izin vermeyecektin. Bazen en iyisini bilsen de ya susacaksin ya da fikrini soyleyeceksin, uygulayip uygulamamak onlara kalmis.
Yani yipratma kendini bu kadar.
Herkesin cocugu kendine.

Kardeşim kadına kızdığı için ağladı.yemek taşı değil tası kardeşimden istedim o da uygun kucuk bi kase verdi.bundan sonra kullanılmicak.kızım doğduğunda iki küçük çam kase ayirdim tuvalet işi bitince de çöpe..bizde kor cahil değiliz nedir bu havası onu anlamadım.ayrıca uzamasın diye çıktım evime geldim daha ne yapayim

valla haklisin. islak mendil cok zararli. ben bile silmem onla totomu. ilik suya pamuk konur onla silinir. ya haklisin sonucta annenin de mudahale etmesi lazimdi.

Kimseye fevri davrandigimi dusunmuyorum.doğru düzgün uyarilarim dinleseydi oturur izlerdim.ama resmen küçümser gibi konuştu evet yapı olarak sinirli biriyim.ama bu kadinin ilk terbiyesizligi değil katlanamiyorum.kardeşime de kizmadim neden konusmadin demedim aksine gönlünü alıp gittim.ama içime oturdu yalan yok.benim yeğenim nasıl banane ddiyom sağlık söz konusu.

Ve kardeşim bna güveniyordu ilgilenmemi istedi çünkü büyükler çok bunaltiyor.refakatçi kalacaktim rahatsızlandım kalamadım. Bütün gece aklım ikisindeydi.sabahı zor ettim.kadının biri geldi huzurumu bozdu resmen.enisteyle sakalisirken kardeşini muhabbet arası korumalar sanki kız evi.

yaptığınız yöntem doğru ,fakat sizin de halanın da üslubu çok agresif..o kağıt mendille silince canım istersen acıtmasın bebişin tenini pamukla silelim gibi bi cümle kullansaydınız,hani o başlamış ya işe o bitirseydi gene ,doğru veya yanlış tartışılacak zaman değil,orada en ufak bir tartışma loğusa anneyi gerer,napsın kadıncağız belli ki görümce biraz çirkef ,ya kocasına söyleyip böyle bir zamanda kendisine karşı doldurtursa ? öfkelenmeyin annenize ve kardeşinize,öyle zamanlar vardır ki deyim yerindeyse acıyı bal eylemek gerekir,bu da öylesi..

[QUOTEorbirsecim, post: 42026502, member: 692512"]Allah analı babalı buyutsun.
Kusura bakmayın ama güldüm.
Bir atasözü var ya nasıldı. ..gormemisin (lafın gelisi) oğlu olmuş tutmuş pipisini koparmis
Çocuk elinizde kalacakmis neredeyse.[/QUOTE]
Allah askina gerçekten komik mi? Kakalı popoyla bez kapatıyor uyarıyor ve gormemiş mi oluyorum.sadece duyarliyim yada vicdanlı.aman aman bebek hastalığım da yok çocuk düşkünü değilim.ama bu aptallık dur dememek daha büyük aptallık.

Hanımlar gerçekten sert konusmadim ya dediğiniz gibi kaseyi pamugu getirip verdim önce pişer dedim terslemeden yok kadin kucumsuyor

Ve kardeşim bna güveniyordu ilgilenmemi istedi çünkü büyükler çok bunaltiyor.refakatçi kalacaktim rahatsızlandım kalamadım. Bütün gece aklım ikisindeydi.sabahı zor ettim.kadının biri geldi huzurumu bozdu resmen.enisteyle sakalisirken kardeşini muhabbet arası korumalar sanki kız evi.
Gorumce ne zaman gidecek?
O gidince nasil olsa bol bol ilgilenirsin. Gorumcenin yasi var demissin, pek gelip gidip cocuk bakamaz zaten.

[QUOTEorbirsecim, post: 42026502, member: 692512"]Allah analı babalı buyutsun.
Kusura bakmayın ama güldüm.
Bir atasözü var ya nasıldı. ..gormemisin (lafın gelisi) oğlu olmuş tutmuş pipisini koparmis
Çocuk elinizde kalacakmis neredeyse.
Allah askina gerçekten komik mi? Kakalı popoyla bez kapatıyor uyarıyor ve gormemiş mi oluyorum.sadece duyarliyim yada vicdanlı.aman aman bebek hastalığım da yok çocuk düşkünü değilim.ama bu aptallık dur dememek daha büyük aptallık.[/QUOTE]
Estağfurullah size demedim görmemiş diye.
Siz anlatırken gözümde canlandı sanki el kadar bebek başında teyze hala kim alacak bu kakayi...
Bebek de bakıyor bu ne ayak diye. :KK70::KK70:
Yoksa tabi pamuk olur cici popoya .

X