çok sinirliyim lütfen yardim

havva63

Bir kez kaçar uçurtman sonra gökyüzne küser insan
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
1.874
107
slm ablam 5 yıllık evli ve 2 çocuğu var biri yeni doğdu daha bir haftalık yeni evlendiğinde kvsiyle yaşadı 2 yıl ve taşındı sora ev yatırmaya karar verdiler ve kv evine geri döndüler ev bitene kadar kalacaklardı ki kızı oldu ve kp ablama sormuş isim ne düşünüyorsunuz diye ablam eşim bunu*** ben bunu"" sizde bunu--- diyorsunuz demiş ve kızı kucağina almış ve kendi kızının ismini kendi düşündükleri isimi kimseye sormadan sanki kendi bebeğimiş gibi alıp ismini koymuş ve ablam şokta akşam eniştem gelmiş ablam olanları anlatmış nasıl koyar ben 9 ay karnımda taşıdım ona ne oluyor bizi adamdan sayıp sormuyor bile demiş yarın kimliğe benim ve onun koyduğu ismi kimliğinde yazsın biz kendi düşündüğümüz ismi söyleriz demiş eniştem sabah kimliği çıkarmış ama sadece kp koyduğu ismi yazdırmış kimliğe ablam çok kızmış

Son düzenleme:
slm ablam 5 yıllık evli ve 2 çocuğu var biri yeni doğdu daha bir haftalık yeni evlendiğinde kvsiyle yaşadı 2 yıl ve taşındı sora ev yatırmaya karar verdiler ve kv evine geri döndüler ev bitene kadar kalacaklardı ki kızı oldu ve kp ablama sormuş isim ne düşünüyorsunuz diye ablam eşim bunu*** ben bunu"" sizde bunu--- diyorsunuz demiş ve kızı kucağina almış ve kendi kızının ismini kendi düşündükleri isimi kimseye sormadan sanki kendi bebeğimiş gibi alıp ismini koymuş ve ablam şokta akşam eniştem gelmiş ablam olanları anlatmış nasıl koyar ben 9 ay karnımda taşıdım ona ne oluyor bizi adamdan sayıp sormuyor bile demiş yarın kimliğe benim ve onun koyduğu ismi kimliğinde yazsın biz kendi düşündüğümüz ismi söyleriz demiş eniştem sabah kimliği çıkarmış ama sadece kp koyduğu ismi yazdırmış kimliğe ablam çok kızmış ve şimdi konuşmuyorlar nasıl bir adam bu ya kp namuzsuzun teki karı kız ayakları var eniştem desen 2 defa ablamı aldattı boşanmaya kadar geldiler ablam intahr etti barıştılar şimdi çok iyiler. ismi konulan görümce desen kaynıyla yatmış bir or..pu kayın desen evli olduğu halde başka kadınla birlikte olup o kadına ev tutan bir adam kv ablamla ne kavgalar ediyor hırsızlığa kadar yeltendi o kadar yani böyle bi aileye nasıl düştük bilmiyorum ablam şuanda hastanede 2 gündür orda bebekte sarılık yüksek çıkmış ne yapsın ablam ismi değiştirmek istiyor nasıl yapabilir kızlar lütfen yardım ha ilk kızının isminide kv nin adını koydular sinirler

öyle adamla barışıp birde üzerine çocuk yaparsa daha ne olacaktı ki

Ben olsam kıyameti koparırdım vallahi. Gerçi ben beni değil iki, bir kere bile aldatan adamın totosuna tekmeyi basarım bir de çocuk yapmış pes.

Kimlikte yazan ismi nasıl değişebilirler ki,olan olmuş bir kere. Yalnız isimden daha önemli sorunlar var,ablanız evliliğini devam ettirmekle hata ediyor

e neden döndü o eve neden çocuk yaptı ?? bence ablanıza bunları sorun önce

eşinin ailesini böyle iğrenç bir aile olduğunu yeni öğrendi kızcağiz şokta aldatıldığını öğrendiğinde ise 2. cocuğa hamile idi sırf çocukları için katlandı ama bu kadarı fazla

eşinin ailesini böyle iğrenç bir aile olduğunu yeni öğrendi kızcağiz şokta aldatıldığını öğrendiğinde ise 2. cocuğa hamile idi sırf çocukları için katlandı ama bu kadarı fazla
2 sene beraber oturmadılar mı,nasıl yeni öğrendi bunca şeyi?
intihara teşebbüs ettiğinde hamile miydi yani? bu durumlara gelmişken ,ayrılmak daha mı kötü sanki anlamıyorum..

Klasık cocuklarım ıcın ablanız ıntıhar etmeye kalkısmıs oyle barısmıslar yazdınız hamıle ıken ıntahar etmek cok mantıklı degıl
Aıle normal degıl
Es normal degıl
Abla normal degıl
Sız hıc karısmayın

Hamileyken nasıl intihar ediyor??? Aldattığını öğrendiğinde hamile dediniz ya o bakımdan sordum , görümce or***bu , KP derin karı kız ayağı var enişte aldatmış ama bunlardan daha önemlisi bebegin ismi ne olacak pes vallahi!!!!!
FDurum cidden vahim.

slm ablam 5 yıllık evli ve 2 çocuğu var biri yeni doğdu daha bir haftalık yeni evlendiğinde kvsiyle yaşadı 2 yıl ve taşındı sora ev yatırmaya karar verdiler ve kv evine geri döndüler ev bitene kadar kalacaklardı ki kızı oldu ve kp ablama sormuş isim ne düşünüyorsunuz diye ablam eşim bunu*** ben bunu"" sizde bunu--- diyorsunuz demiş ve kızı kucağina almış ve kendi kızının ismini kendi düşündükleri isimi kimseye sormadan sanki kendi bebeğimiş gibi alıp ismini koymuş ve ablam şokta akşam eniştem gelmiş ablam olanları anlatmış nasıl koyar ben 9 ay karnımda taşıdım ona ne oluyor bizi adamdan sayıp sormuyor bile demiş yarın kimliğe benim ve onun koyduğu ismi kimliğinde yazsın biz kendi düşündüğümüz ismi söyleriz demiş eniştem sabah kimliği çıkarmış ama sadece kp koyduğu ismi yazdırmış kimliğe ablam çok kızmış ve şimdi konuşmuyorlar nasıl bir adam bu ya kp namuzsuzun teki karı kız ayakları var eniştem desen 2 defa ablamı aldattı boşanmaya kadar geldiler ablam intahr etti barıştılar şimdi çok iyiler. ismi konulan görümce desen kaynıyla yatmış bir or..pu kayın desen evli olduğu halde başka kadınla birlikte olup o kadına ev tutan bir adam kv ablamla ne kavgalar ediyor hırsızlığa kadar yeltendi o kadar yani böyle bi aileye nasıl düştük bilmiyorum ablam şuanda hastanede 2 gündür orda bebekte sarılık yüksek çıkmış ne yapsın ablam ismi değiştirmek istiyor nasıl yapabilir kızlar lütfen yardım ha ilk kızının isminide kv nin adını koydular sinirler
Bu nasıl ilişki böyle muhtar ile eşek muhabbetine dönmüşler, ablanın hatası böyle bir aileye girip bir de böylesi bir aileden bebek sahip olması, Allah kurtarsın :110:

Enişteniz 2 kez aldattı. Ablan intihar etti. Kayınpeder zaten her b...ku yiyen biri pislik
Ama ablan eniştenle şimdi mutlular öylemi. Hayırlı işler..

Oyle bir ortamda cocugun basina gelebilecek seylerin yaninda cok hafif kalir isminin annesinin dusundugunden farkli olmasi, kimbilir daha neler yasayacak... cok uzuldum bebek icin, sadece onun icin uzuldum...
Ahlaksiz baba, ayni model akrabalar, tum bunlari kabullenmis bir anne... cok yazik.

2 sene beraber oturmadılar mı,nasıl yeni öğrendi bunca şeyi?
intihara teşebbüs ettiğinde hamile miydi yani? bu durumlara gelmişken ,ayrılmak daha mı kötü sanki anlamıyorum..
evet hamileydi ama bilmiyordu hamile olduğunu evet bunca şeyi yeni öğrendi ne yapacağini bilemiyorr

X