çok sinirliyim..

adelebeyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
314
50
Kendime engel olamıyorum en ufak şeye sinirleniyorum.. Üniversite hayatından sonra hala alışamadım eve o kadar zor geliyor ki anlatamam.. Bu sinirli olmamda iş bulamamam en büyük neden zaten ama nereye kadar gidicek bu sinir kendime engel olmak istiyorum.. Bu akşam yemek yicez.. Herkesten sonra oturdum on dk sonra falan gittim yemeğe kardeşim koymamış tabağına yemeği bana da koyarmısın dedi bende kendin koy beni mi bekledin dedim haksız mıyım ama niye koymamışta ben gelince benden istiyo? Herkes beni suçlu buldu tabiki.. Yok çok sinirlisin falan filan.. Bu cümleleri duymaktan çok sıkıldım ama engel olamıyorum en ufak şeyde patlıyorum hemen ama onlarda anlamıyo beni çok bunalıyorum evde ve hep haksız olmak asıl canımı sıkan şey..

Bence psikolojik destek almalısınız, mutsuzsunuz diye ufak şeyleri buyutuyosunuz, kendinizi dolduruyosunuz galiba, keyifli olsaydınız kardesinize kizmazdiniz, öfke kontrolunuzu kaybetmissiniz belli ki...

Okul bitince sudan cikmis baliga donuyor insan. ben 1 senedir falan evdeyim.

ilk gunlerde boguluyorum sandim. neyseki sinav minav hazirlaniyorum vs. iyi oluyor ama yine de cok skliyorum. :KK43:

Zamanla gecer merak etme. hemeb de is bulunmuyo zaten rahat ol biraz evdesin keyfini cikar.

Kendime engel olamıyorum en ufak şeye sinirleniyorum.. Üniversite hayatından sonra hala alışamadım eve o kadar zor geliyor ki anlatamam.. Bu sinirli olmamda iş bulamamam en büyük neden zaten ama nereye kadar gidicek bu sinir kendime engel olmak istiyorum.. Bu akşam yemek yicez.. Herkesten sonra oturdum on dk sonra falan gittim yemeğe kardeşim koymamış tabağına yemeği bana da koyarmısın dedi bende kendin koy beni mi bekledin dedim haksız mıyım ama niye koymamışta ben gelince benden istiyo? Herkes beni suçlu buldu tabiki.. Yok çok sinirlisin falan filan.. Bu cümleleri duymaktan çok sıkıldım ama engel olamıyorum en ufak şeyde patlıyorum hemen ama onlarda anlamıyo beni çok bunalıyorum evde ve hep haksız olmak asıl canımı sıkan şey..

Acaba kimsenin seni anlamadığını mı düşünüyorsun?

Kişisel gelişim kitapları oku. Herhangi bir işe gir çalış evden uzaklaşman gerek çünkü bu stresle evdekilere patlıyorsun. Şimdilik iş seçme en azından öfken azalır çalışınca yorulunca

Rahatla bi nefes al. O evin içindesin beğenmesen de istemesen de. Ne yapacaksın, tadını çıkarmaya çalış. Keskin sirke küpüne zarar. Kendini yıpratmaya değmez. Kardeşine yemek koyarken iyi bi şey yaptığını falan düşün.

Evet eger gercekten seni beklediyse insan kizabilir ama ya denk geldiyse ya iyi niyetle yapilan bsyse :) brz rahatla kotu niyetli bile olsa bunun icin ne canini uzmeye ne kardesini uzmeye deger

Kardesinizin yemek istemesinde sorun yok siz sadece fazlasiyla bunalmissiniz. Kendinize aktiviteler yaratsaniz iyi gelir.

Spor öneriyorum..bir yürüyüş yapmak bile seni feci gevsetecek..enerjini bu tip şeylere harcaman lazim

Yerinde olsam, bu kusurumun da farkındayım madem, inadina tahammüllü olmayı telkin ederim kendime. Bir daha böyle bişey olduğunda "tabii ablacim, ver tabağını" derim. Emin ol sen de iyi hissedeceksin. Ailen mutlu olunca daha da iyi hissedeceksin.

Sabır antremanlari yap yani :))

Üniversite okurken okulum da stresliydi. Ben de stresliydim. Otobüste sisko teyzeler carpinca bile sinirden kudururdum. Emin ol sinirlenmekle bitmiyor hayattaki aksilikler. Hep aksilik hep düşüncesizlik olacak hayatta. Bunlara nasıl reaksiyon verdiğin önemli.

X