• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok stresliyim :(

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlar ben össye hazırlanıyorum ve psikolojim dağıldı iyice :bbo:
çalışıyorum çalışıyorum ama sani yetersiz gibi ve derslerim de süper bu arada
okul derecesindeyim dersanede derece sınıfındayım ama sanki hala yetersiz geliyor bana bunlar
nisana az kaldı çok stres basıyor aklıma geldikçe
okul dersleri de bir yandan onları da aksatmak istemiyorum ama onlara önem verirsem
dersane sınavlarında netlerim düşüyor
sınıftaki öğrenciler müthiş zaki
onlar benden yüksek alınca daha da moralim bozuluyor
bu durumu nasıl düzeltebilirim
nasıl pozitif olabilirim yardım edin bana yoksa bu sene içinde saçlarımı ağartacağım :bbo:

yerim seni öss yi okudun mu, yada benzer motivasyon kitapları, vaktini almaz, sakinleşmek için günde 20 dk bu kitaplara ayır bence

canım benim, önce bir sakinleş
bak sen bu kaygı içinde olduğun sürece doğru yoldasın emin ol
ama kendini de gereksiz strese sokma
dersanedeki sınavlar genellikle asıl sınavdan daha zor olur.
ya da asıl sınavdaki sorular seçilmiş olduğu için ara sıra sorun olsa da dersanedekilerden daha mantıklı olur diyeyim.
dersanede seviye sınıfındasın, dersine de düzenli çalışıyorsun, boş vermiş de değilsin
sen üstüne düşen yerine getiriyorsun yani
bundan sonrası da kısmet işi artık.
inşallah istediğin yere girersin canım.

uyumaya vakit bulamıyorum ki :(((
tv izlerken bile aklım derste geziyorum
diyorum ki ben niye gezdim
ay bu ne vböyle psikolojim bozuldu bnm yaa :delphin:

canım benim, önce bir sakinleş
bak sen bu kaygı içinde olduğun sürece doğru yoldasın emin ol
ama kendini de gereksiz strese sokma
dersanedeki sınavlar genellikle asıl sınavdan daha zor olur.
ya da asıl sınavdaki sorular seçilmiş olduğu için ara sıra sorun olsa da dersanedekilerden daha mantıklı olur diyeyim.
dersanede seviye sınıfındasın, dersine de düzenli çalışıyorsun, boş vermiş de değilsin
sen üstüne düşen yerine getiriyorsun yani
bundan sonrası da kısmet işi artık.
inşallah istediğin yere girersin canım.

inşallah cnm ya sorun da orada zaten
sanki elimden geleni yapmıyormuşum gibi geliyor bana mafoldumben

uyumaya vakit bulamıyorum ki :(((
tv izlerken bile aklım derste geziyorum
diyorum ki ben niye gezdim
ay bu ne vböyle psikolojim bozuldu bnm yaa :delphin:

valla canım, psikolojine ve sınav stersine katkısı olcaksa ayırcaksın vakit, en kötü 10 dk, tv den 10 dk kıs bu kitaplardan oku, yani böyle titreye titreye, heyecandan tüm sindiirm ve boşaltım sistemin faaliyet halindeyken sınava girsen daha mı iyikaydirigubbakcemile3
bence en azından bu yerim seni öss yi al, yatarken 10 dk oku, süper bi öğrenci olabilirsin ama bu süper öğrencilerin yarısı sınav stresi yönetiminde başarısız oldukları için sınavda da başarısız oluyorlar biliyorsun, yani psikolojide çok önemliyerimseniben

Elinden geleni yap derslerine çalış ama sosyal hayatını kısıtlayacak kadar kaptırma kendini derslere.

Stresten daha çok çuvallarsın ki bu çalıştıklarının da boşa gitmesi demek. Başarılar şimdiden Allah zihin

açıklığı versin canım.

Elinden geleni yap derslerine çalış ama sosyal hayatını kısıtlayacak kadar kaptırma kendini derslere.

Stresten daha çok çuvallarsın ki bu çalıştıklarının da boşa gitmesi demek. Başarılar şimdiden Allah zihin

açıklığı versin canım.

teşekkür ederim tatlım inşallah herşey yolunda gider :Saruboceq:
gün yaklaştıkça heyecan had safhaya çıkıyor :1closedeyes:

canım derslerini belli bir sisteme oturt. hem okul hemde üniye hazırlığı dengelemeye çalış. kendini en iyi sen tanırsın. mesela ban şunu hiç yapamadım işte şu saatler arası matemetiğe su saatler arası fiziğe çalışayım diye bir program yapamadım denedim ama olmadı kaymalar oldu hep. bende kendime yeni bir sistem kurdum öyle belirli saatler değilde soru sayısı kotası koydum şu dersten 100 tane bu dersten 100 tane diye. onuda uyguladım. çokta iyi dereceler yaptım dersane sınavlarında.

canımm böle stres yaparsann o sınawda ne yapıcaan.stresden heyecandan bişey yapamazsınkiii.elinden geldiği kadar rahat ol.hep ders olmazz.tabiki düzenli çalışcann.çokda çalışcann.emeksiz ekmek olmaz.ama çalışırken kendinide unutmuycann.

allah emeğini boşa wermesinn.inş istediğin gibi sonuç alırsınn:Saruboceq:

canım derslerini belli bir sisteme oturt. hem okul hemde üniye hazırlığı dengelemeye çalış. kendini en iyi sen tanırsın. mesela ban şunu hiç yapamadım işte şu saatler arası matemetiğe su saatler arası fiziğe çalışayım diye bir program yapamadım denedim ama olmadı kaymalar oldu hep. bende kendime yeni bir sistem kurdum öyle belirli saatler değilde soru sayısı kotası koydum şu dersten 100 tane bu dersten 100 tane diye. onuda uyguladım. çokta iyi dereceler yaptım dersane sınavlarında.

anladım tatlım teşekkür ederim uygulamaua çalışıcam
ben de dersaneden program aldım günlük 250 soru hergün belli derslerden
hepsini yapamadığım zaman da çözebildiğim kadarını çözüyorum
özellikle eksiklerim olan derslere öncelik veriyorum umarım doğru gidiyorumdur... :Saruboceq:

hiç stres olma. planına uygun birşekilde ilerlemeye devam et. hergün kendine bir adet mümkünse 2 adet öss sınavı yap. tabii bunlar normal çalışmandan hariç. şöyle düşün bu sınavı kazanınca hayatında bir daha böyle bir tempoda ders çalışmak zorunda kalmayacaksın:lepi:

hiç stres olma. planına uygun birşekilde ilerlemeye devam et. hergün kendine bir adet mümkünse 2 adet öss sınavı yap. tabii bunlar normal çalışmandan hariç. şöyle düşün bu sınavı kazanınca hayatında bir daha böyle bir tempoda ders çalışmak zorunda kalmayacaksın:lepi:

ah canım zaten hayaller olmasa ölürdüm herhalde o zamanların hayaliyle çalışıyorum valla kaydirigubbakcemile3

ah bitanem benim ya durumumuz aynı bende hazırlanıyorum sınava ustelik benim ikinci senem.tabiki arada kendimizi yetersiz hissedicez bu boyle herkeste bi donem olmustur.moralini yuksek tut tatlım eminim basarıcaz

ah bitanem benim ya durumumuz aynı bende hazırlanıyorum sınava ustelik benim ikinci senem.tabiki arada kendimizi yetersiz hissedicez bu boyle herkeste bi donem olmustur.moralini yuksek tut tatlım eminim basarıcaz

inşallah tatlım inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz allah herkesin gönlüne göre versin inşallah hakkımızda hayırlısı artık cnm yerimseniben

inşallah tatlım inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz allah herkesin gönlüne göre versin inşallah hakkımızda hayırlısı artık cnm yerimseniben

inşallah tatlım bak derece sınıfındaymişin bide eee daha ne:sm_cool:

bende hazırlanıyorum senin gibi benm onyılık bi geçmişim var durum dahha vahim amma yılmadık.amma ders çalışırken saçlarım inceliyo gibime gelio okadar stres var yani

Back
X