Çok şükür hamileyim 🙏

Üçüncü seneme girmeden çok şükür pozitifi gördüm.RABBİM sonsuz şükürler olsun Tüp bebekle hamile kaldım sormak isteyen olursa seve seve Yardımcı olurum.
Gözünüz aydın sevindim sizin adınıza.
Taze mi dondurulmuş embriyo transferi mi?
Kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildi?
Ne gibi belirtiler yaşadınız?

Üçüncü seneme girmeden çok şükür pozitifi gördüm.RABBİM sonsuz şükürler olsun Tüp bebekle hamile kaldım sormak isteyen olursa seve seve Yardımcı olurum.
gozun aydin rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin bi sorununuz varmiydi ? Ilk tup bebeklemi gebe oldunuz?

Gözünüz aydın sevindim sizin adınıza.
Taze mi dondurulmuş embriyo transferi mi?
Kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildi?
Ne gibi belirtiler yaşadınız?
Teşekkür ederim arkadaşım. Dondurulmuş 3.gün bir tane transfer edildi. Hiç belirtim yoktu adet günü ve sonrasında adet sancılarım oldu hatta tutmadı diye düşünüp çok ağladım ama çok şükür RABBİM nasip etti. İsteyen herkese duacıyım inşaallah

Tebrikler sağlıkla kucağına almanı dilerim

Böyle güzel mesajlar okumak hoşuma gidiyor umut veriyor bana bize.
Bizde bu sürecin içindeyiz heyacanli stresli haldeyiz. Rabbim sağlıcakla kucaginiza almayi nasip etsin. Bizlere de dua ederseniz Rabbim bizlere de nasip etsin insallah. Benim de ilk denemem olacak. Allah büyük bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…