Tebrik ederim Tüp bebek de kaçinci gün embiryosu transfer edildi sizeÜçüncü seneme girmeden çok şükür pozitifi gördüm.RABBİM sonsuz şükürler olsunTüp bebekle hamile kaldım sormak isteyen olursa seve seve Yardımcı olurum.
Gözünüz aydın sevindimÜçüncü seneme girmeden çok şükür pozitifi gördüm.RABBİM sonsuz şükürler olsunTüp bebekle hamile kaldım sormak isteyen olursa seve seve Yardımcı olurum.
Teşekkür ederim 3.gün dondurulmuşTebrik ederim Tüp bebek de kaçinci gün embiryosu transfer edildi size
gozun aydin rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsinÜçüncü seneme girmeden çok şükür pozitifi gördüm.RABBİM sonsuz şükürler olsunTüp bebekle hamile kaldım sormak isteyen olursa seve seve Yardımcı olurum.
Teşekkür ederim arkadaşım. Dondurulmuş 3.gün bir tane transfer edildi. Hiç belirtim yoktu adet günü ve sonrasında adet sancılarım oldu hatta tutmadı diye düşünüp çok ağladım ama çok şükür RABBİM nasip etti. İsteyen herkese duacıyım inşaallahGözünüz aydın sevindimsizin adınıza.
Taze mi dondurulmuş embriyo transferi mi?
Kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildi?
Ne gibi belirtiler yaşadınız?
Amin amin inşaallah arkadaşım inşaallahHayirli olsun canim. Allah saglicakla kucagina almayı nasip etsin. Darisi benim gibi bekleyenlere olsun insallh
Tebrikler sağlıkla kucağına almanı dilerimÜçüncü seneme girmeden çok şükür pozitifi gördüm.RABBİM sonsuz şükürler olsunTüp bebekle hamile kaldım sormak isteyen olursa seve seve Yardımcı olurum.
gozun aydin rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsinbi sorununuz varmiydi ? Ilk tup bebeklemi gebe oldunuz?
[/QUOTE
Eşimde vardı önceden sonra düzeldi değer ama yine olmadı. İlk tüp bebekle hamile kaldım. RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşaallah
Amin inşaallah arkadaşımTebrikler sağlıkla kucağına almanı dilerim
Yaaa maşallah darısı bizim başımıza inşallahÜçüncü seneme girmeden çok şükür pozitifi gördüm.RABBİM sonsuz şükürler olsunTüp bebekle hamile kaldım sormak isteyen olursa seve seve Yardımcı olurum.
Amin amin inşaallah arkadaşım duacınızımYaaa maşallah darısı bizim başımıza inşallah
Eşimde vardı önceden sonra düzeldi değer ama yine olmadı. İlk tüp bebekle hamile kaldım. RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşaallahCnm yazin gozukmuo
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAmin amin inşaallah arkadaşım duacınızım❤
Amin amin inşaallah arkadaşım sizde bana dua edinAllah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Böyle güzel mesajlar okumak hoşuma gidiyor umut veriyor bana bize.Üçüncü seneme girmeden çok şükür pozitifi gördüm.RABBİM sonsuz şükürler olsunTüp bebekle hamile kaldım sormak isteyen olursa seve seve Yardımcı olurum.
Amin hayirli saglikli bi sekilde kucagina almak nasip etsin rabbim❤Eşimde vardı önceden sonra düzeldi değer ama yine olmadı. İlk tüp bebekle hamile kaldım. RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşaallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?