Çok şükür hamileyim 🙏

Yaa çok sevindim inşallah sağlıkla gelir bebişin. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Ben de dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Regl oldum yarin kontrole gidecem. Transfer kaç gün sonra oluyor? Bu aşamada iğne ilaç kullanılıyor mu
Adetin beşinci günü estrofem rahim kalınlaştırma ilacı transferden 5 gün önce antibiyotik iğne aspirin falan veriliyor arkadaşım benim yirminci günü oldu adetin inşaallah Yardımcı olmuşumdur

Üçüncü seneme girmeden çok şükür pozitifi gördüm.RABBİM sonsuz şükürler olsun Tüp bebekle hamile kaldım sormak isteyen olursa seve seve Yardımcı olurum.
HAmile kalamama sebebiniz neydi acaba bir sebep var mıydı? Nasıl süreçlerden geçtiniz ? Ve hamile kaldığınız ay hamile kalır mıyım diye düşündünüz mü

HAmile kalamama sebebiniz neydi acaba bir sebep var mıydı? Nasıl süreçlerden geçtiniz ? Ve hamile kaldığınız ay hamile kalır mıyım diye düşündünüz mü
Önce eşimin değerlerinde sıkıntı vardı ve sonra düzeldi. Hiç sıkıntı olmamasına rağmen olmadı herşeyi denedik aşılama klomen çatlatma iğnesi RABBİM nasip etmedi. Sonra karar verdik tüp bebeğe doktoruma çok güveniyordum tabiki önce ALLAH’A ben tüp bebeğe karar vermedim ama öncesinde aşılama falan yaptık prosedür gereği. Rüya gördüm ve tüp bebek olmazsa 15 sene de beklesen olmayacak diye bir doktor söylüyordu ve ben hep bir ışık istiyordum bu rüyayı gördüm arkadaşım ama korkuyordum ağlıyordum nasıl olacak diye ilaçlar kist yaptı önceki tedavilerde hep ara verildi neyse arkadaşım yumurta toplama yapıldı sonra polip olduğunu söyledi doktor histereskopi oldum tabi doktor rahim dinlensin dedi virüs girdi araya 4 ay bekledim sonra rahim kalınlaştırmak için ilaç kullandım adetin beşinci gününden yirminci güne kadar sonra trasfer oldum hiç düşünmedim arkadaşım olur mu olmaz mı diye ilaçlarımı kullandım düzenli bol bol su içtim dua ettim bol bol tevekkül ettim elimden geleni yaptım takdir senin diye de hep söyledim RABBİM’E hz. Zekeriya’nın duasını okudum önceki yazılarda var çektiğim zikirler hiç sabırsızlık etmedim test günüme kadar bekledim tabi o sıra annem beni hamile görüyor eşim çocuğumuz olduğunu görüyor ve bunları biz birbirimizden saklıyoruz umut olmasın diye ben güzel rüyalar görüyorum velhasıl kelam RABBİM unutturuyor arkadaşım hiç yaptırdığım aklıma gelmedi sadece adet günüm ve sonrasında ağrılarım oldu orda tutmadı mı diye bir şüphe oluştu ama çok şükür RABBİM nasip etti. Umarım anlaşılır olmuştur sabah sabah anca bu kadar olur. Duam sizlerle ALLAH’IM isteyen herkese nasip etsin inşaallah hiç sıkıntı stres yapma ne kadar rahat olursan bebeğin için o kadar iyi olur

Ne güzel ya çok sevindim ben sen 41 Yasin okumaya başladım. Klomenle tedavi görüyorum ama benim yumurtalar biraz fazla bu tedavide aşırı uyarılmışlar. Herkes beklemediğim bir anda oluyor diyince o yüzden sordum düşününce stres yapıyor vucud herhalde. Dua beklerim, hamilelerin duası kabul olur. Adım tuğba

İnşaallah RABBİM hayırlı bir evlat nasip eder sana ve tüm isteyenlere arkadaşım evet bol bol dua et

Canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin yani adet olucak gibi agrilarinmi oldu belirti olarak ondan once bisey yokmuydu

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben de başladım tüp bebeğe. Jelden bahsetmişsiniz ne amaçla kullandınız? Doktor mu yazıyor acaba

Canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin yani adet olucak gibi agrilarinmi oldu belirti olarak ondan once bisey yokmuydu
Amin inşaallah arkadaşım ALLAH razı olsun. Aynen adet olacak gibi ağrılarım vardı başka bir belirti yoktu bide çok sık lavaboya gidiyordum ama ona çok takılmıyorum ilaçlardandır diye düşünüyorum

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☺ben de başladım tüp bebeğe. Jelden bahsetmişsiniz ne amaçla kullandınız? Doktor mu yazıyor acaba
Amin inşaallah ALLAH razı olsun canım. İnşaallah hayırlı haberler alırsın sende arkadaşım Evet doktor veriyor tutunmasına yardımcı oluyormuş arkadaşım transfer olduğum gibi kullanmaya başladım hala da kullanıyorum

Oncelikle tebrik ederimm..canim..allah kucaginizada almayi nasip etsin insallah..nasil yaptirdiginizi akliniza getirmemeyi basardiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…