Çok tuhaf değil mi?

Nazlican333

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
477
182
Kizlar eşim 4 kardeş. En büyük. Çocuk bir erkek kardeşi iki tane de kız kardeşi var. Erkek kardeşi 35 kız kardeslerden biri 37 digeride 30 yaşı da. Tuhaf olan kardeşlerinden hiçbiri evliliği düşünmüyor. Sizce bu durum çok tuhaf değil mi. Esime sorsanız dünyanın en iyi ailesine sahip. Ama ben bu durumu mantigima sigdiramiyorum. Siz ne dersiniz.

Olabilir bence çok doğal, evlenmek istemeyebilirler. Karşılarına doğru insan çıkmamış olabilir bu da kötü insan olduklarını göstermez zaten. Bence en iyisini düşünüyorlar güvenecek insan mı kaldı burada da okuyoruz konuları. "Bana kalırsa" bu sizi ilgilendirmez yani kendi tercihleri siz haz etmiyorsanız az görüşürsünüz.

Kizlar eşim 4 kardeş. En büyük. Çocuk bir erkek kardeşi iki tane de kız kardeşi var. Erkek kardeşi 35 kız kardeslerden biri 37 digeride 30 yaşı da. Tuhaf olan kardeşlerinden hiçbiri evliliği düşünmüyor. Sizce bu durum çok tuhaf değil mi. Esime sorsanız dünyanın en iyi ailesine sahip. Ama ben bu durumu mantigima sigdiramiyorum. Siz ne dersiniz.
ne var bunda ?

demek ki mantıklı insanlar sırf evlilik için evlenmiyorlar.

Yanlış anlaşıldı sanırım. Bu kadar iyi bir ailesi varken neden kardeşler evliliği düşünmez bunun için cabalamaz anlamiyorum

Yanı günün birinde yuva kurmak isteyen insanlar bunun için adım atar. Tabikide ilk gordukleriyle evlenecek değiller ama onlarda evlilik dusuncesi yok.

Hepsinin birden mi? Ayrıca öyle bir istek ve çabaları da yok. Tuhaf olan bu.
yani ben sizin bu fikrinizi mantığıma sığdıramıyorum.. Evlilik elbette kimine göre olmazsa olmaz, kimisine göre olsa da olur olmasa da..belli bir yaştan sonra çevredeki olumsuz örneklerden veya anlaşacağı hayatını tamamlayacağı birini henüz bulamamaktan dolayı askıda bırakmış olma ihtimalleri de var.
Sizin tek sorununuz bu mu? Evlilik, eşsiz yaşayamama, illa her şeyi birlikte yaparak mutlu olmaya, hayatı birinin yanıbaşında sürekli olmasıyla yaşamayı odak haline getirmiş ne çok kişi var..

Belki onlar öyle mutlu olmaz mı olabilir??

Tercih meslesi birazda doğru insanla karşılaşmama durumu ve artık yaş ilerledikçe dahada seçici oluyor insanlar.
Sizi rahatsız eden ne? Dahada doğrusu kötü yaftası yakıştırmak neden? Evlenmedilerse kötü bir aile mi oluyorlar sizce? Kötü değillerdir en fazla seçicilerdir.

Tuhaf değil.
Sizin bunu tuhaf bulmanız bana tuhaf geldi açıkçası.

Sırf evlenmiş olmak için saçma sapan insanlarla evleneceklerine, beklesinler daha iyi.

Ekleme: Bizim aile de bir kaç sene önceye kadar aynen böyleydi. Kimse evlenmeyi düşünmezdi ve ben dışında herkes 30'u devirmişti.

Evlenmeyi düşünmemeleriyle iyi olup olmadıklarını nasıl bagdastırdınız cok merak ettim. Acık olacagım size ne herkesin özel hayatıyla ilgili kararlarından,hayret bişey :KK14:

X