çok usandım artık guvenmiyorum hersey anlamsız ama ucuncu cocuk !

Snnicnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
8
0
37
Üçüncü cocuguma hamileyim ama çok usandim ayrılmak istiyorum yalniz yapabilirmiyim uç çocukla bilmiyorum artik benim için bu evlilik hicbir anlam taşımıyor okadar çok şey yaşadım ki unutamiyorum güvenmiyorum adam ne istediğini bilmiyor her seferinde söz veriyor yola çıkıyoruz sonra yine hayal kırıklığı! Kısa anlaticam doğuda yaşıyorum eşim un ilk evliligi bittikten sonra 2006 severek evlendik ben lisedeydim ailesi beni istemedi sebebi de ilk eşini de tekrar sahiplenme sini istedi ki bu çirkin birşey ama zaman zaman eşimin de isine geldi sanki her bu konu açıldığında ayrılmak istedim söz verdi bu konu kapanicak seni çok seviyorum sensiz yapamam diye ailesini bile attı yeri gelince ama tekrar iki çocuğu için konuşuyorlar zaten ilk esi ayrılmasına rağmen ailesinin içinden çıkmıyor önemli her günde orda ben gorusmuyorum zaten onlarla çünkü ben o kadını kuma olarak kabul etmiyorum bu cirkef gurursuz hayata asla razi gelmem diye benden nefret ediyorlar okadae çok şey var ki anlatacak ama bildiğim şey ben bu konuların bile arasında artik yasamak istemiyorum cok mu zor olur yalniz ama gururlu şerefli yasamak ?

Cok haklisin ben olsam bende görüşmem onlarin gelni sizsiniz ogullarinin mutluluğu icin gorusmemeleri gerekiyodu hem niye yalniz kalacaksin ki kendine yeni bi cevre yaparsin oyle düşünme ama 3 cocukta senin mi eski esinden var mi cocuk?

Ailem her şekil arkamda zaten ayni şehirde ve evlerimiz yakin ben yalniz yasamak istiyor kendi düzenimi bozmadan babasız bu cocuklarla yalniz bu konunun her seferinde acilip bana verdigi skntdan daha daha mi zor olur acaba diye düşünüyorum bu konunun açılması bile beni bu evlilikten soğuttu önümü göremiyorum artik
ailenin yanına gidemez misin??

Zaten esimle her seferinde kavga ediyorum ailesinin bu tutumu yüzünden tamam beni bu sebeple kabul etmemelerini anladım ki hic umurumda değil ama bi taziyeleri düğünleri olsa eski eşini çağırıyorlar kadında hic gurur yapmadan gidiyor eşimi de çağırıyorlar ayni yerde ikisi ben yokum tamam ama neden o kadın orda gururuna dokunuyor kavga ediyorum ki çoğu zaman zaten gitmiyor hic bireylerine ama bu defa adam yalniz hissediyor aileden sülaleden uzak çok tuhaf oluyor anlamıyorum o da psikolojisi bozuk bu durumdan zaman zaman bu ailesinin beklentisi ona normal geliyor çünkü ilk evliliğinden iki çocuğu var bu yüzden kafası mi karışıyor işine mi geliyor anlamıyorum inan ona en çok kiziyorum artik hic güvenmiyorum da

Ailem her şekil arkamda zaten ayni şehirde ve evlerimiz yakin ben yalniz yasamak istiyor kendi düzenimi bozmadan babasız bu cocuklarla yalniz bu konunun her seferinde acilip bana verdigi skntdan daha daha mi zor olur acaba diye düşünüyorum bu konunun açılması bile beni bu evlilikten soğuttu önümü göremiyorum artik
bir süre ailenle kalıp çocuklara annen bakar sen bir iş bulup biraz para brktrirsin ev tutarsın ondan sordum

anlamıyorum evliliğin yolunda gitmediğini düşünüyorsan birde çocuk sürüklemeyeceksin peşinde....

Zaten esimle her seferinde kavga ediyorum ailesinin bu tutumu yüzünden tamam beni bu sebeple kabul etmemelerini anladım ki hic umurumda değil ama bi taziyeleri düğünleri olsa eski eşini çağırıyorlar kadında hic gurur yapmadan gidiyor eşimi de çağırıyorlar ayni yerde ikisi ben yokum tamam ama neden o kadın orda gururuna dokunuyor kavga ediyorum ki çoğu zaman zaten gitmiyor hic bireylerine ama bu defa adam yalniz hissediyor aileden sülaleden uzak çok tuhaf oluyor anlamıyorum o da psikolojisi bozuk bu durumdan zaman zaman bu ailesinin beklentisi ona normal geliyor çünkü ilk evliliğinden iki çocuğu var bu yüzden kafası mi karışıyor işine mi geliyor anlamıyorum inan ona en çok kiziyorum artik hic güvenmiyorum da
Ailenin gerçek niyetini bilemem ama arada 2 çocuk varsa eşinde ailesi de diğer kadinla zaten görüşmek zorunda. Niye ayrilmişlar peki?
Ayrica bu kadar soruna neden üçüncü çocuk?

eşinin ailesi ne istiyor tam olarak? nasıl bir sahiplenme yani. ona para versin çocuklarına baksın gibi mi yoksa gelsinde sizle yaşasın gibi mi. yoksa ben konuyu tamamen yanlış mı anladım?

Çocuk için herkes ayni söylüyor ama korundugum halde en küçük yaşadığım sknti arasında küçücük ihmalim yuzunden her seferinde istemeden gebe kaldım ama hic birine kiyamadim aldiramadim çocuklarım için hic pişman değilim ben mutlu olabilirsem onlarda mutlu olucak inanıyorum

Onunda kocası ol evine git gel bir gece orda bir gece burada bildiğimiz kuma hayati diyor kadında beni arıyordu zaman ne olur kabul Etsen bu kaderimiz falan filan ben buraya güzel şeyler duyup manevi olarak daha güçlü olmak fikir almak için konu actim yargilamanizi tasvip etmiyorum bu herkesin başına gelebilir insanlar anlık duygusal anlarında hatalar yapabiliyor olamayacakları yasabiliyor kimse zor olanı yasamak istemez

Onunda kocası ol evine git gel bir gece orda bir gece burada bildiğimiz kuma hayati diyor kadında beni arıyordu zaman ne olur kabul Etsen bu kaderimiz falan filan ben buraya güzel şeyler duyup manevi olarak daha güçlü olmak fikir almak için konu actim yargilamanizi tasvip etmiyorum bu herkesin başına gelebilir insanlar anlık duygusal anlarında hatalar yapabiliyor olamayacakları yasabiliyor kimse zor olanı yasamak istemez
Anlamadiğim neden ayrilmiş bunlar?

eşinin ailesi ne istiyor tam olarak? nasıl bir sahiplenme yani. ona para versin çocuklarına baksın gibi mi yoksa gelsinde sizle yaşasın gibi mi. yoksa ben konuyu tamamen yanlış mı anladım?

İknci evlilikte nikah olmadığını bile düşündüm bir an, neden yeni eşi çağırmaz ki aile düğüne derneğe hala eskisini çağırmaya devam eder?

İknci evlilikte nikah olmadığını bile düşündüm bir an, neden yeni eşi çağırmaz ki aile düğüne derneğe hala eskisini çağırmaya devam eder?
Bende ilk evlilikte nikah olmadiğini düşündüm nedense. 2 kere sordum neden ayrilmişlar diye cevapta gelmedi.

Evet niye ayrılmışlar. Madem ikisi de tekrar birleşmeye gönüllü ee bunlar niye ayrılmış. Ekşın mı istemişler

X