Üçüncü cocuguma hamileyim ama çok usandim ayrılmak istiyorum yalniz yapabilirmiyim uç çocukla bilmiyorum artik benim için bu evlilik hicbir anlam taşımıyor okadar çok şey yaşadım ki unutamiyorum güvenmiyorum adam ne istediğini bilmiyor her seferinde söz veriyor yola çıkıyoruz sonra yine hayal kırıklığı! Kısa anlaticam doğuda yaşıyorum eşim un ilk evliligi bittikten sonra 2006 severek evlendik ben lisedeydim ailesi beni istemedi sebebi de ilk eşini de tekrar sahiplenme sini istedi ki bu çirkin birşey ama zaman zaman eşimin de isine geldi sanki her bu konu açıldığında ayrılmak istedim söz verdi bu konu kapanicak seni çok seviyorum sensiz yapamam diye ailesini bile attı yeri gelince ama tekrar iki çocuğu için konuşuyorlar zaten ilk esi ayrılmasına rağmen ailesinin içinden çıkmıyor önemli her günde orda ben gorusmuyorum zaten onlarla çünkü ben o kadını kuma olarak kabul etmiyorum bu cirkef gurursuz hayata asla razi gelmem diye benden nefret ediyorlar okadae çok şey var ki anlatacak ama bildiğim şey ben bu konuların bile arasında artik yasamak istemiyorum cok mu zor olur yalniz ama gururlu şerefli yasamak ?