Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spor yaparken birden su ve kan geldi cok utandim basina boyle bisey gelen var mi?
Hayir regl de olmadim idrar da kacirmadim ama su geldi ilk basta eve gidip baktigimda az kanamam oldugunu gordumRegl mi oldunuz yani? Anlamadım tam.
Hayir sadece su geldiNasil yani regl mi oldunuz yada idrar mi kacirdiniz anlayamadim
Sagolun en yakin zamanda gidecegim ;(Aa geçmiş olsun bi doktora gidin bence ciddi bi şey olmasın
Hmm anladim siz oyle diyince ben yanlis anladim heralde tuhaf bi durum en yakin zamanda doktora gorunmenizde fayda var o zamanHayir sadece su geldi
Hayir regl de olmadim idrar da kacirmadim ama su geldi ilk basta eve gidip baktigimda az kanamam oldugunu gordum
Bi kac gun icerisinde gitmeyi dusunuyorum ama birden boyle biseyle karsilasinca tedirgin oldum bende yeni basladm spora sanirim bende de zorlanma olduŞöyle bir açıdan bakabiliriz bende de kanama olmuştu bir gün. Spora yeni başladığım zamanda daha ikinci günden çok fazşa yürüyüş ve şu belediyelerin parklara kurduğu spor aletlerinde oyalanmıştım yani fazla zorlamıştım kendimi bu sebeple idrarımda kan vardı ilk başta çok korktum bişey mi oldu diye sonra araştırınca aşırı spor yapımı ve zorlamada idrarda bir kaç gün kanlanma olabiliyormuş 2 gün olmadan normale dönmüştü. Ancak siz yinede bir doktora danışın derim.
Ayni yerde bakan kisilerin bakislari rahatsiz etti beni birden utandim ve acikcasi kendimi kotu hissettimİnsanlık hali. Olabilir böyle şeyler bence. Boşuna utanmayın. :) Ben birisini böyle görsem hiç yadırgamam açıkçası.
Ayni yerde bakan kisilerin bakislari rahatsiz etti beni birden utandim ve acikcasi kendimi kotu hissettim
oyle yapym mademBelki onlar da kötü amaçla bakmamışlardır,bir şey olduğunu sanmışlardır size. Düşünmemeye çal
ışın en iyisi. :)