Çok üzgünüm kızlar !

yagmurrrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
796
2
Bi kaç kere konu açmıştım bebeğimin emme sorunuyla ilgili...
Başından beri bazen emdi bazen emmedi bi düzene giremedik bende aç kalmasın
diye sagıp veriyodum biliosunuz ..Ama bekledigim son oldu işte senağlama
Kızım emmio daha memeyi verdiğim an aglıyo istemio bende şu son 10 gündür
sagarak iciriorum ne kadar daha sürer bilmiorum ama Allah a her sütümü sagdıgımda
dua ediorum sütüm geri gitmedi die sagmaktan geri gider bi süre sonra dediler bende elimden geldigince sagıp vericem emdigi yere kadar ama cok üzgünüm inanın cok istedim
emzirmek ama olmadı :1no2: Kızlar inşallah sizinkiler emer hep ben basaramadım sanırım
 
canım benim üzülme.sen eminim sürekli deniyorsundur ama,denemeye devam et.
acaba iyice acıktırıp versen memeyi alır mı.sen bunu da denemişsindir ama yılma bence.
bazen benim de( şuan olduğu gibi mesala,memeye itmesi)başıma geliyor ama gazdan diyorum.üzülüyorum doymadı mı diye.ne bileyim işte..ama ısrarla sakinleştirip veriyorum.
stres yapma cnm..
umarım bebişin döner sana
 
Canım evet zor ve üzücü ama tanıdığım ve bebeğini sağarak emzirip 4-5 ay sadece anne sütü veren tanıdıklarım var. Sağınca gider diye kim dedi sana. Tamam beki kızının emmesinin yerini tutamaz ama onu doyurabilirsin pekala. Telaş, stres yapma ve her öğün biberondan önce memeni emzirmeye çalış. Her seferinde yorulsanız da denemekten de vazgeçme.
 
yağmurcum öncelikle aynı sorun bi dönem bizde de oldu.emzirmek için sakın pes etme.
2. ay asilik aylarıymış bebeklerin şiddetle bazı şeyleri reddediyormuş ki memede bunların başında geliyormuş.
bence sen yine sütünü sağmaya devam et ama mutlaka emzirmeye de çalış.çünkü sağıp verdiğinde biberona- lök lök içmeye - alışıyorlar sonrasında da memeden öyle gelmediği için memeyi istemiyor. benim arkadasımda sağıp veriyordu bu şekilde olduğu için ve şimdi bebeği 4 aylık ve kesinlikle emmiyor ..sürekli sağıldı için de artık maalesef sütü de bitti denecek kadar az ..çünkü pompa bebeğin emme vakumlamasından çok farklıymış ve süre sonra vakumlama tam olmadığı için süt geri kaçarmış..
bizim doktor son damlasına kadar emzirmeye gayret et dedi. bi süre sonra düzene gireceğini söylediki şimdi fena değil yani en azından biz memede artık öle çok kavga etmiyoruz.reddettiği zaman çekiyorum sakinleştiriyorum yarım saat sonra tekrar emzirmeye devam ediyorum.biraz yorucu ama olsun. zaten biz mama ile besleniyoruz bu sebeple iki lokma da olsun anne sütü alsın istiyorum ben .
inşallah en kısa zamanda sizinde düzene girer.
 
X