- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Seni sevmek sevmemek değilde biberona kolay alışıyor bebekler , anne memesine uygun biberonlar var hani çok kolay akım sağlamıyor, aventin vardı galiba. Ama emmiyorsa da sağarak ver mutlaka, önemli olan anne sütü gibi kıymetli bir besinden mahrum kalmasın. Emziremeyen mama vermek zorunda olan pek çok kadın var, onların da evlatları annelerine bağlanıyor , üzülme sağarak da olsa ver, önemli olan onun sağlığıTam anne sütünü artırdım sadece memeye döneceğiz diye sevinirken 2 buçuk aylık bebeğim birden bire memeyi emmeyi bıraktı. . Sanırım biberona alıştı. .o bizim aramızda bir bağdı.. çok Üzgünüm .. beni sevmiyor mu bebeğim. . Ben ona yeterince yakınlık hissettiremiyor muyum annesi olarak.. neden bıraktı beni.. bi arkadaşıma bahsettim o da aranızda bağlanma olmamış dedi.. Bundan sonra da beni emmedigi için olmayacak mı hiç. . Çok moralim bozuk.. neler denedim emzirme destek sistemi vs olmadı olmadı olmadı. . şimdi sütüm artar mi sağarak .. pes etmek istemiyorum. .
Ahh kuzumm seni çok iyi anlıyorum. Aynrn böyle bir konuda ben açtım. Ama malesef devam edemedim emzirmeye , biberona alıştı tosunum bıraktı beni. Ağladım sızladım , aç bıraktım beni emsin diye .oturdum onada ağladım kuzumu aç bıraktım diye. Olmayınca olmuyor, şöyle düşün dünyanın sonu değil emmesin ne olacak. Etraftan gelen o saçma sapan adamı deli eden cinsten gelen boş uorumlara ve eleştirilere şimdiden kulaklarını tamamen kapa , yoksa çok üzüleceksin. Bak başlamış bile densizin biri ne demek bağlanma olmamış çokk saçma hemde çok. İki ay niye emmiş o zaman. Elektrkli pompa aldık birkaç ay sağabildik ama ben devamını getiremedim malesef ve sütümüde yeterince artıramadım ve tamamen devam sütüyle büyüttüm. Şimdi düşünüyorumda neden ağlamışım çok gereksizmiş , boşuna kendimi üzmüşüm diuorum. Üzülme lütfen..bebeğini büyütmenin tadını çıkar...hoşçakalTam anne sütünü artırdım sadece memeye döneceğiz diye sevinirken 2 buçuk aylık bebeğim birden bire memeyi emmeyi bıraktı. . Sanırım biberona alıştı. Emzirmeye calisinca kiyameti kopariyor. .o bizim aramızda bir bağdı.. çok Üzgünüm .. beni sevmiyor mu bebeğim. . Ben ona yeterince yakınlık hissettiremiyor muyum annesi olarak.. kendini guvende hissetmiyor mu kollarimda..neden bıraktı beni.. bi arkadaşıma bahsettim o da aranızda bağlanma olmamış dedi.. Bundan sonra da beni emmedigi için olmayacak mı hiç. . Çok moralim bozuk.. neler denedim emzirme destek sistemi vs olmadı olmadı olmadı. . şimdi sütüm artar mi sağarak .. pes etmek istemiyorum. . Ne kadar yorulsam da O benim herşeyim..
O arkadaşın saçmalamış ..fikirlerine değer verip kendini sıkıntıya sokma ..muhtemelen gazı vardır ve hem ağrı çekip hem de emmeye çalışmak istemiyordur .biberondan kuvvet uygulamaya gerek olmadan beslenebildigi için kolayına gelmiştir ..emmeye zorla ,gaz için de (varsa)sana özelden bir takviye tavsiye edebilirim. .bu sayede sıkıntı çekmeden uyur ve emer .Tam anne sütünü artırdım sadece memeye döneceğiz diye sevinirken 2 buçuk aylık bebeğim birden bire memeyi emmeyi bıraktı. . Sanırım biberona alıştı. Emzirmeye calisinca kiyameti kopariyor. .o bizim aramızda bir bağdı.. çok Üzgünüm .. beni sevmiyor mu bebeğim. . Ben ona yeterince yakınlık hissettiremiyor muyum annesi olarak.. kendini guvende hissetmiyor mu kollarimda..neden bıraktı beni.. bi arkadaşıma bahsettim o da aranızda bağlanma olmamış dedi.. Bundan sonra da beni emmedigi için olmayacak mı hiç. . Çok moralim bozuk.. neler denedim emzirme destek sistemi vs olmadı olmadı olmadı. . şimdi sütüm artar mi sağarak .. pes etmek istemiyorum. . Ne kadar yorulsam da O benim herşeyim..
7 aylık doğmuşum tembelliğimden emmemişim ama kardeşimi 3 yaşına kadr emzirdi şimdi ise aksine ben anneme daha düşkünüm kardeşim dha normalTam anne sütünü artırdım sadece memeye döneceğiz diye sevinirken 2 buçuk aylık bebeğim birden bire memeyi emmeyi bıraktı. . Sanırım biberona alıştı. Emzirmeye calisinca kiyameti kopariyor. .o bizim aramızda bir bağdı.. çok Üzgünüm .. beni sevmiyor mu bebeğim. . Ben ona yeterince yakınlık hissettiremiyor muyum annesi olarak.. kendini guvende hissetmiyor mu kollarimda..neden bıraktı beni.. bi arkadaşıma bahsettim o da aranızda bağlanma olmamış dedi.. Bundan sonra da beni emmedigi için olmayacak mı hiç. . Çok moralim bozuk.. neler denedim emzirme destek sistemi vs olmadı olmadı olmadı. . şimdi sütüm artar mi sağarak .. pes etmek istemiyorum. . Ne kadar yorulsam da O benim herşeyim..
Ne gibi avantajı olabilir kiAy hic oyle sey olur mu? Mamanin da cok avantajli taraflari var. 19aydir deliler gibi emziren bir anne olarak ben yildim,keske hep mama yeseydi diyorum su an. Ileride goreceksiniz. Ama olumsuz seyler dusunup de yok ere moralinizi bozmayin
Ben soyleyeyim,cocugunuz ek gidalara zor alisir,size asiri bagimli olur bir yere kipirdayamazsiniz,calismak asiri derecede zor olur. Memeden kesmek istersiniz kesilmez, 10. Aydan sonra kilo alma ve beslenme sorunlari yasar. Bunlar hep meme bagimliligindan iste. Mama bebekleri cok daha kolay adapte oluyor yetiskinlerin hayatinaNe gibi avantajı olabilir ki
Keşke 19 ay emzirebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?