- 3 Eylül 2024
- 145
- 42
- 29
- Konu Sahibi Aysenur38ao
Kızlar kese görünmedi neden yaa nedennnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba yazını gördüm ve çok üzüldüm. Dilerim Rabbim'den en kısa zamanda size bir evlat nasip etsin. Durumunuzu bilmiyorum ama bazen farklı doktorlara gitmekte fayda var.Kızlar kese görünmedi neden yaa nedennnn
Belki geç döllenme dediMerhaba yazını gördüm ve çok üzüldüm. Dilerim Rabbim'den en kısa zamanda size bir evlat nasip etsin. Durumunuzu bilmiyorum ama bazen farklı doktorlara gitmekte fayda var.
Her ne olursa olsun, morelinizi her zaman yüksek tutun. Çünkü bu çok önemli. Benim polikistik over sendromum vardı, benimde olmuyordu.Çok üzülüyordum ve sonra umursamadım. Daha sonra doktora gittim,bir iki aya ilaçla düzene girmişti ve gebelik haberini almıştım. Bu yüzden lütfen kendinizi üzmeyin,Her işte her zaman da bir hayır vardır elbet. .Kızlar kese görünmedi neden yaa nedennnn
Kaç haftalık hamilesiniz ben 6+3 haftalikken baya zor karından ultrasonla görmüştük 8 haftada zar zor kalp atışı duymuştum geç dollenmeydi benimkideKızlar kese görünmedi neden yaa nedennnn
Hayırlısı olsun yaaa yarın bakalım sonuç gelecekHer ne olursa olsun, morelinizi her zaman yüksek tutun. Çünkü bu çok önemli. Benim polikistik over sendromum vardı, benimde olmuyordu.Çok üzülüyordum ve sonra umursamadım. Daha sonra doktora gittim,bir iki aya ilaçla düzene girmişti ve gebelik haberini almıştım. Bu yüzden lütfen kendinizi üzmeyin,Her işte her zaman da bir hayır vardır elbet. .
Doktorun hesaplamasına göre 4 haftaKaç haftalık hamilesiniz ben 6+3 haftalikken baya zor karından ultrasonla görmüştük 8 haftada zar zor kalp atışı duymuştum geç dollenmeydi benimkide
Adet öncesi şüpheli öğrenmiştim adet olacağım gün 50 idi 8 gün geciktim beta verdim yarın sonuç gelecekDoktorun hesaplamasına göre 4 hafta
inşaAllah güzel haberler alırsınız.Hayırlısı olsun yaaa yarın bakalım sonuç gelecek
Ozaman görünmemesi normal Şuan görünecek kadar değil çünkü boşuna evham yapmayın binli rakamları geçince görünürAdet öncesi şüpheli öğrenmiştim adet olacağım gün 50 idi 8 gün geciktim beta verdim yarın sonuç gelecek
Kaç gün bekleyim canm onzamanOzaman görünmemesi normal Şuan görünecek kadar değil çünkü boşuna evham yapmayın binli rakamları geçince görünür
Şöyle söylim zaten sağlıklı mı ilerliyor diye iki güne bir test vermeliydin ama sanırım bi defa vermişsin verebilirsen en kısa zamanda tekrar değerine baktır atıyorum ilk 50 ise iki güne bir iki katı bile olsa binli sayılara henüz ulaşmamış olabilir Oyüzden görünmez dediğim gibi yaptırabilirsen bi değerine tekrar baktır boşuna doktora gitmemiş olursunKaç gün bekleyim canm onzaman
4 hafta çok erken iyide 5 haftada anca görülüyor diye biliyorum ben 6 hafta bitti 7 ci hafta içinde zar zor kasıktan görmek için baya uğraşmisti doktorDoktorun hesaplamasına göre 4 hafta
Ay ben sanırım acele ettim heyecan ilk olunca4 hafta çok erken iyide 5 haftada anca görülüyor diye biliyorum ben 6 hafta bitti 7 ci hafta içinde zar zor kasıktan görmek için baya uğraşmisti doktor
İşte bugün boşa gitmiş oldum daha erken adet öncesi supheliydi adet günü 50 idi şuan 7 gün gecikmem var bugün kan verdim ne çıkacak bakalimŞöyle söylim zaten sağlıklı mı ilerliyor diye iki güne bir test vermeliydin ama sanırım bi defa vermişsin verebilirsen en kısa zamanda tekrar değerine baktır atıyorum ilk 50 ise iki güne bir iki katı bile olsa binli sayılara henüz ulaşmamış olabilir Oyüzden görünmez dediğim gibi yaptırabilirsen bi değerine tekrar baktır boşuna doktora gitmemiş olursun