çok üzgünüm

eşiniz haklı tabi şiddet olmaması lazım ama sinirlenmesi normal kendınızı bir yerıne koyun anlarsınız zaten

merhabalar, üye olduğumdan beri hep heyecanlarımı paylaştım nişanımı, düğün müziklerini, çeyizimi... ama bugün çok mutsuzum. iki aylık evliyim. eşimle 27 aydır birlikteyiz. bana çok aşık, çok ilgili, hayatının merkezinde olduğum bi kocam var çok şükür. ama dün akşam öyle birşey yaptı ki ikimizde tüm gece uyumadık. çok içerledim çok ağladım o da pişmanlıktan mahvoldu ama bi kere olan oldu. iki yıldır görüştüğümüz bi çift var arkadaşlarımız epey samimiyiz de.onlarda yemekteydik, bulunduğumuz beldede ben iki yıldır çalışıyorum eşim geleli 9 ay oldu.ben burada bekar olarak da çalıştım yani o dönemde beldenin doktoru epeyce beni bunaltmış ısrarla aramızda birşeyler olmasını istemişti. bende bundan o zamn sevgilim olan eşime bahsetmiştim o da çok sinirlenmişti tabi.bunlar olalı bir yıl oldu neredeyse. masaya oturduktan sonra eşim bugün o doktor olacak tipsizle tanıştım dedi bende gayri ihtiyari yoo tipsiz de değil dedim. eşim bir sinirle şimdi sana bi çakarım sinek gbi yapışırsın duvara demez mi şok oldum. şimdiye kadar hiç böyle bi tavır böyle bi laf duymamıştım.ne ondan ne ailemden çok kaba saygısızcaydı. o da sözü biter bitmez pişmn oldu ama laf ağızdan çıktı bi kere. bütün akşm öyle oturduk. biran önce eve gidip boğazını sıkmk istedim.dönünce ben konuyu acmadan o özürler diledi benm o adamla ilgili öyle birşey söylemiş olmama delirdiğini söyledi htta diğer erkeklerle ilgili hoşmuş yakışıklıymış iyi çocuk dememin onu çileden çıkardığını kendini kaybettiğini fln fln... öyle kırgınım ki... bi türlü olmuyo... özür dilemesi hiç birşey ifade etmio şimdi. ikimizde uyumadık bütün gece ben yatağın bi kenrına kaçtım o yakalamaya uğraştı hiç yüzüne bakmadım sabah uğurladım ama öyle işte... içimdeki bu kırıklık geçer mi ki yoksa hep burda böyle kalacak mı?

edanuru arkadasım öncelikle üzüldüm böyle bi durum yaşadığına helede bunun arkadaslarınızın yanında yasadıgına işte üzücü olan kısmı bu zaten ama erkekler malesef buonuda hassas oluyor senide agzından çıkan ' hiçte tipsiz deegil' cevabıda onu kışkırtmış sanırım bence öncelikle bunu takmamatya çalış sadece evlilkte degil hayatının herdöneminde bu tarz şeyler yaşabiliyor insan ve gercekten insan kendi ni kötü hissediyor birde onun tarafınfdan bak tamam onun o konuyu açtığı yer hoş degil siz sizeyken söyleyebilirdi ama sende bence böyle bir cevap vermemelisin erkekler kıskanç olurlar ve gurur konusu yaparlar bu 1+1:2 yaptığı gibi yadsınamaz bir gercek ..Bunu yüzyüze konuşup haledebilirsiniz düzelmeyecek bisey degil...

merhabalar, üye olduğumdan beri hep heyecanlarımı paylaştım nişanımı, düğün müziklerini, çeyizimi... ama bugün çok mutsuzum. iki aylık evliyim. eşimle 27 aydır birlikteyiz. bana çok aşık, çok ilgili, hayatının merkezinde olduğum bi kocam var çok şükür. ama dün akşam öyle birşey yaptı ki ikimizde tüm gece uyumadık. çok içerledim çok ağladım o da pişmanlıktan mahvoldu ama bi kere olan oldu. iki yıldır görüştüğümüz bi çift var arkadaşlarımız epey samimiyiz de.onlarda yemekteydik, bulunduğumuz beldede ben iki yıldır çalışıyorum eşim geleli 9 ay oldu.ben burada bekar olarak da çalıştım yani o dönemde beldenin doktoru epeyce beni bunaltmış ısrarla aramızda birşeyler olmasını istemişti. bende bundan o zamn sevgilim olan eşime bahsetmiştim o da çok sinirlenmişti tabi.bunlar olalı bir yıl oldu neredeyse. masaya oturduktan sonra eşim bugün o doktor olacak tipsizle tanıştım dedi bende gayri ihtiyari yoo tipsiz de değil dedim. eşim bir sinirle şimdi sana bi çakarım sinek gbi yapışırsın duvara demez mi şok oldum. şimdiye kadar hiç böyle bi tavır böyle bi laf duymamıştım.ne ondan ne ailemden çok kaba saygısızcaydı. o da sözü biter bitmez pişmn oldu ama laf ağızdan çıktı bi kere. bütün akşm öyle oturduk. biran önce eve gidip boğazını sıkmk istedim.dönünce ben konuyu acmadan o özürler diledi benm o adamla ilgili öyle birşey söylemiş olmama delirdiğini söyledi htta diğer erkeklerle ilgili hoşmuş yakışıklıymış iyi çocuk dememin onu çileden çıkardığını kendini kaybettiğini fln fln... öyle kırgınım ki... bi türlü olmuyo... özür dilemesi hiç birşey ifade etmio şimdi. ikimizde uyumadık bütün gece ben yatağın bi kenrına kaçtım o yakalamaya uğraştı hiç yüzüne bakmadım sabah uğurladım ama öyle işte... içimdeki bu kırıklık geçer mi ki yoksa hep burda böyle kalacak mı?

eşinin yerinde hangi erkek olsa hemen hemen aynı şeyi yapardı..kendini eşinin yerine koy senin gıcık olduğun birine eşin çok güzel deseydi sen ne yapardın..bnce özürünü kabul et ve barış uzatmayın .

olmayacak yerde olmayacak bir laf etmişsin. başkalarının yanında, üstelik de zamanında seni çok istemiş bir erkek için nerdeyse yakışıklı demeye getirmişsin. eşin tabiki delirir, iyi ağzından daha kötü bir laf çıkmamış. karısının böyle konuşması bir erkek için ne kadar gurur kırıcı o an. tabi onun da verdiği cevap senin gururunun kırılmasına neden olmuş insanların içinde. yani şöyle olmuş kısacası, ikiniz de birbirinizi rencide etmişsiniz. öyle büyük bir problem değil bu, üzerinde durup durup büyütme. eşine de soğuk davranma, adam pişman olmuş dediğine.

Son düzenleme:
Ne sen haklısın ne de eşin haklı. İkinizde de hata var ama arkadaşların da dediği gibi türk erkekleri bu konuda hassas ve fevri hareketler sergileyebilirler. Eşin de yaptığı hatanın farkında karşılıklı özürlerinizi dileyin bence dargınlığı uzatmayın.

eşinizin sözleri tabi ki hiç hoş değil, doğru bulmuyorum
ama sizin de hatanız var...
kendinizi eşinizin yerine koymayı deneyin bir de...

hepinize çok teşekkür ederim yazmaya değer bulduğunuz için. aslında bi tarafım onu affetmeyi çok istiyo bi yandan da gerçektn üzgünüm. affedersem kendime saygımı kaybedeceğimi düşünmüştüm ama yazdıklarınız öyle tarafsızca ki ikimizinde bağışlanması gereken şeyler söylediğimiz ortada. inş. akşama kdr daha ii hissederim. eşim sabahtan beri bi kaç kez aradı yine mahçup bi sesle konuşuyo... belki de yaklaşık 3 yıldır ilk kez bana böyle davrandığı için şaşkınım. çok ince, süprizleriyle şaşırtan çok naif biridir aslında ağzında öyle çarparım fln hiç duymamıştım şaşırdım.

bak ne kadar pişman olmuş ettiği lafa adamcağız. çok naif bir insandı diyorsun, ne kadar sahipleniyor seni demekki ki, ağzından nasıl bir laf çıkmış. bence senin de özür dilemen gerekiyor onun gurunu kırdığın için.

valla ağır tahrik var :53:

sizz başkalarının yanında elalemin adamına hoş demişsiniz
oda başkalarının yanında çarparım demiş...
gayet karşılıklı olmuş olay büyütmenin bi anlamı yok hiçbişi demeseydinin eşinizde
bu tarzda konuşmazdı..gayet acık durum bazen kişiler hızlı cevap vericek die olmadık seyler söleyebilir
büyütmenin hata karşılıklı olmuş sıkma canını :20:

önce cevapladığınız için hepinize çok teşekkür ederim. herkes kendimi eşimin yerine koymamı istemiş sanırım problem burda ben onu bu kıskançlık konusunda pek anlayamıyorum ama dediğiniz gibi klasik bi Türk erkeği ve çok çok kıskanç. eşim benm ilk sevgilim yani ben 23 yaşındaydım biriyle ilk çıkmaya başladığımda erkeklerle ilgili hiç bir kanaatim yoktu yani onunla öğrendim bi sürü şeyi ya da herşeyi. bir erkeğin ne kadar kıskanç olduğunu da öğrendim tabi gerçi pek öğrenmişim gibi durmuyo da :) ben genel olarak yani tüm ilişkilerimde kıskanç biri değilim ve onu bu yüzden anlayamıyorum çok kez. bana hep çok abartıyomuş gibi gelio.
ayrıca bi huyum var illa doğru kelimeler seçilecek yanlış olmicak bi şey bir olay anlatılırken. ne demek istediğimi umarım ifade edebilmişimdir. bu yüzden sanırım o adama tipsiz deyince düzeltme ihtiyacı duydum bizim adamla problemimiz tipsiz olmasından değil terbiyesiz olmasındandı. işte öyle ben düşünmeden hemen atladım o da saolsun cevabı yapıştırdı.

bazı erkekler böyle şakaları kaldırmaz ki canım, sana yapılsa seninde hoşuna gitmez
ama misafirlikte bu kadar delirip bunları söylemesini hak ettinmi etmedin bence
bence bundan sonra birbirinize bu tarz şakalar yapmayın
bir süre sonra barışırsınız merak etme
daha yolun başındasınız ne kırgınlıklarınız olcak ne

alemsin chess nası teselli o öyle :D
daha ne kırgınlıklar olacak demek :1:

bencede uzatılacak bişey yok ortada
tabi eşinin dediği yanlış ama
sende yanlış bi kelime kullanmışsın
doğal olaral kızmış ve gerçekten eşin seni önemsiyor, kırdığını farketmiş ve özür dilemiş
bunu yapmayan erkeklerde var
değerini bil ;)

önce cevapladığınız için hepinize çok teşekkür ederim. herkes kendimi eşimin yerine koymamı istemiş sanırım problem burda ben onu bu kıskançlık konusunda pek anlayamıyorum ama dediğiniz gibi klasik bi Türk erkeği ve çok çok kıskanç. eşim benm ilk sevgilim yani ben 23 yaşındaydım biriyle ilk çıkmaya başladığımda erkeklerle ilgili hiç bir kanaatim yoktu yani onunla öğrendim bi sürü şeyi ya da herşeyi. bir erkeğin ne kadar kıskanç olduğunu da öğrendim tabi gerçi pek öğrenmişim gibi durmuyo da :) ben genel olarak yani tüm ilişkilerimde kıskanç biri değilim ve onu bu yüzden anlayamıyorum çok kez. bana hep çok abartıyomuş gibi gelio.
ayrıca bi huyum var illa doğru kelimeler seçilecek yanlış olmicak bi şey bir olay anlatılırken. ne demek istediğimi umarım ifade edebilmişimdir. bu yüzden sanırım o adama tipsiz deyince düzeltme ihtiyacı duydum bizim adamla problemimiz tipsiz olmasından değil terbiyesiz olmasındandı. işte öyle ben düşünmeden hemen atladım o da saolsun cevabı yapıştırdı.

belli ki ikiniz de cok iyi niyetlisiniz evet iki taraf da hatalı bu durumda
ama birbirinizi üzmeyin daha fazla
Benim tavsiyem sizden cok özür dilemiş butun gun aramıs bu gece özel bir sofra ayarlayın daha ozel romantık bır ortam yapın ınanın nasıl yumusayacaksınız ve unutulup gıdecek gercekten bu sorun degıl Allah dert vermesın hep mutlu etsın
böyle ufak kırgınlıkların sonu guzel baglanmalı evliliğin tadı da bu bence :46:

belki ozel olacak ama ben böyle zamanlarda esımın ıyı nıyetlı oldugunu hısettıgım ıcın kızgın da olsam daha özen gösteriyorum Bunu da sırf Allah rızası için kocama yapıyorum ve o zamanlarda fark ediyorum kı o da aynı dusunmus cıcek getırmekten anlamayan adamcagız cıcekle gelmıs vs...
Yuva huzuru kolay bulunmuyor cnm kıymetini bilin yaşatın sevginizi öyle hemencecik öldürmeye kalkmayın duyguları

Son düzenleme:
kendi düşüncemi aktarıyorum.

başkalarının yanında tpisiz değil demen olmamış.onunda çarparım demeside hoşdeğil.sizden özür dilemiş. kırıldım diyorsunuz.

peki siz eşinizden orda öyle söylemek istemedim. kırdıysam özür dilerim dediniz mi?

başkalarının yanında zamanında eşinize aşık bi kadından bahsedilse eşiniz gayet güzel bi kadındıdese üzülmezmiydiniz kavga etmezmiydiniz. tamam söylediği hoş değil. ama erkek diyede suçluda olsa suçsuz da olsa onlar suçlu biz suçsuz mu olacağız.
herşeyin hakkını vermeli.

koca, karısına asılan bir adamı gördüğünü anlatıyor,
kadın, adamın tipsiz olmadığını söylüyor,
koca, karısını sinek gibi duvara yapıştıracağını söylüyor

ve işin en trajikomik yanı, tüm bunlar başkasının evinde, milletin yanında, sofrada oluyor

şaka gibi bir ilişki

Siz eşinizi başkasının yanında kıskandırmak için bir şeyler söylemişsiniz
ama eşiniz kaldıramayıp , hakaret tarzında sözler sarf etmiş size.
İki tarafta da suç var tabiki ama eşiniz haklı bana göre.
Bence hiç bir kadın sevgilisinin ya da eşinin yanında şu yakışıklı , bu yakışıklı dememeli,
çünkü bunlar yanındaki erkeği direkt komplekse sürükleyen davranışlardır.

Aranız düzelir düzelmesine de bir daha böyle şakalar yapmayın
ve birbirinizin hassas olduğu durumları, zaaflarını göz önünde bulundurun.

Son düzenleme:
Back
X