çok zayıf, çok halsiz olma...

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
şu sıralar, aslında birkaç ay da oluyordur, çok halsizim kızlar. aşırı yani.
hani bazen öylesine, bilgisayarda takılırken parmağınızı saçınıza dolar oynarsınız ya amaçsız, kolunuz da hafif havadadır dirsekten bükülü, işte onu bile yaparken en fazla 5-10 saniye sonra kolumda ağrı hissediyorum, çok güçsüz hissediyorum kendimi. sırf bu örnek de değil, en basit aktivitelerde bile çok yoruluyorum. sürekli uyku hali..

kilom da azaldı yine baya, dikkat edeyim alayım istedikçe düşüyorum.. çok komik rakamlarda geziyor kilom, ilk okul çocukları bile daha yapılı benden :)

üniversite sınavına hazırlanıyorum. insanlar kaçıncı sınıfta olduğumu sorduklarında, lise son dediğimde şaşırıyorlar :) 9. sınıf, 8. sınıf sananlar var. küçük gösteriyorum yani baya. canımı sıkıyor tabi bu durum biraz, ama eskisi kadar değil. :)

yine de insanların bilmeden de olsa canımı sıkmalarına ben izin veriyorum, kilo almayarak, yemeklerimi aksatarak.
artık bir şeyler yapmam lazım ama, o kadar halsizim ki.. :27:

benim gibi olanlarınız var mı kızlar? nasıl geçer bu halsizlik, kilo alırsam geçer mi..​

canım tiroid tahlili yaptırmalısın
dahiliyeye gidip şikayetlerini söyle, bir de zayıfladığını söylemişsin, yani tiroidler fazla çalıştığında hem vücud kilo kaybediyor hem de halsizlik yorgunluk bitkinlik gibi şikayetler baş gösteriyo

bu arada kansızlık ve demir eksikliği de olabilir

Son düzenleme:
Canım ben zayıflıkla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Çünkü zayıfken ben, yorulma, halsizlik vs. hissetmezdim. ocwmays'ın tesbitleri ve önerileri çok doğru. Bir doktora git . Mutlaka neler yapman gerektiğini anlatırlar sana. :34:

Off off kimi canı istemediği için yemez
biz istesekte yiyemiyoruz
Su bile yarıyor ya:37:
Her lokmanın hesabını yapar oldum
Çok merak ediyorum ne zaman stres yapmadan doya doya yiyip içicem:1:
Obeziteler gibi konuştum topu topu 68cik kiloyum:)

Canım sen bu kiloyla dirseğini bükünce yorulmayı bırak,parmağını kaldırsan yorulursun kusura bakma :(

Bir an önce kilo almaya bak üniversite sınavlarına hazırlanıyormuşsun,yemek yemeden dersleri nasıl anlayacaksın ?

Ayrıca bir doktora görünüp sistemli bir şekilde kilo almalısın.
Yemek yerken güzel şeyleri düşün ve sevdiğin yiyecekleri yemeye çalış böylece iştahın açılır.

Kolay gelsin :)

çok utandırıcı bi rakam canım ya.. 40'ın da altı yani..

2 yıl önce tiroid için bakınmıştım, bişey çıkmamıştı. üstelik o zaman şu halimden bile daha zayıftım.
35,5 kiloydum.. :) komik değil mi.. boyum 1.55 bu arada.​

canım tiroid bir ayda düzensiz çalışsa bütün dengeyi alt üst eder
sen 3 yıl önce tahlil yaptırmışsın, değişmiş olma olasılığı var
bence dahiliyeye kesinlikle görün, tiroid sorunun olmasa bile demir eksikliği vardır muhtemelen ilaç verir
vitamin hapı verir, iştahın açılır kilo almaya başlarsın

ben de senin gibiydim, kaşıkla kilo alıp kepçeyle veriyordum, dahiliyeye gidince düzeldim
ne kadar zayıf olsan da bu kadar halsizlik bence normal değil, sonuçta boyuna göre çok zayıf olan insanların hepsi senin gibi değil

canımm ben de zayıflıktan ve halsizlkten şikaytçiyim.42 kiloyum ben de.ve halsizliğin zayıflıktan kaynaklandığını düşünüyorum kesinlikle.çünkü yemek yediğimde kendimi çok dinç hissederim mesela ama yemesem dediğim gbi kolumu kaldırcak halim kalmaz..
biliyosun düzenli ve iyi beslenmek psiklojiden tut vücudun her şeyini etkiliyo.bu yüzden biraz kilo almaya çalışmalısın.hoş kelin ilacı olsa kendi başına sürcek ama umarım sen yapabilirsin....

Kilo alinca babayit goruneceklerini herkez dusunuyor. Oysa bana top gibi geliyor..
Sen gercekden biraz zayifmissin. 10 kilo kadar al harika gorunursun. En azindan biraz dinc hisedersin kendini.
bundan iki yil once xxs bile olmuyordu bana, okulu bitirdikden sonra xs, gecdim hemen hizli bir sekilde beden s gecdim.
yine bu zamanlarda kendime dikat edemedigim icinde tekrar xs dusdum. Ve umuyorumki xxs dusmem, cunku dedigin gibi cocuk gibi bir gorunum ortaya cikiyor, hele yuzun yasina gore kucuk bir gorunumu varsa. Benim boyum Orta boylarda, 1,68 ama inan, 24 yasinda iken sigara almaya giderdim..benden kimligimi isterlerdi.. sevinirdim:52: bazen kimligimi unuturdum ozamanda vermeyeceler diye korkar, tarticmak sorunda kaliyordum. ( ozelikle alkol almak istedigimde cok sorun cikariyorlardi) hala sigara almaya gittigimde soyle bir bakiyorlar..kararsiz kararsiz, fakat artik kimligimi sormuyorlar:27: ama annem cocuk gibi gorunuyorsun kilo al diye kafamin etini yediginde cildiriyordum:84:

cok eskilerde kilolu kadinlar modaymis simdi ise zarif ve ince kadinlar daha cok tutuluyor. Ve eski toprak olan buyuklerimiz hala toplu, etli kadinlardan hoslaniyorlar. Bos ver bu yuzden uzulme. Ne demisler vaslasida zararli...

Zadece sagligina kezinlikle dikat et! ve biraz kilo almaya calis tatlim. Sende kucuk tansiyonda olabilirmi?

şu an bende de bir halsizlik ve bitkinlik durumu var kı anlatamam. seni çok iyi anlarım. kesinlikle kilo ile alakakı değil. ben de zayıf biriyim ama doğumdan sonra halsiz olduğum için kansızlığa bağlıyorum. bir de gizli taşıyıcı olduğum için kandaki demirin emilmesinde problem oluyor.

sana tafsiyem sabahları 1 tane folic asit iç. hiçbir yan etkisi olmaz. kendini zinde hissedersin. 2 tane bile içen arkadaşlarım var.

aynı problem bende de var çözümünü bilen söylesin:))
benim de 1.75 boyum var 38 kiloyum :( halsizlik, kronik yorgunluk var hep. tiroid veya kansızlık yok.
çözümü yok mu ki bunun?

aynı problem bende de var çözümünü bilen söylesin:))
benim de 1.75 boyum var 38 kiloyum :( halsizlik, kronik yorgunluk var hep. tiroid veya kansızlık yok.
çözümü yok mu ki bunun?

Nasıl yaa valla nasılsın çok merak ettim canım yaa. Çok şaşırdım boyun baya uzun ve çok zayıfsınn.
Herkes bana zayıf derdi seni görseler halimee şükrederlerr heralde.
Senn hemen bir doktora git ya.
Bende 1.68 boyundayım kilom 44.
Hem kansızım hemde kalbim delik o yüzden kilo alamiyorumm
:31:

Nasıl yaa valla nasılsın çok merak ettim canım yaa. Çok şaşırdım boyun baya uzun ve çok zayıfsınn.
Herkes bana zayıf derdi seni görseler halimee şükrederlerr heralde.
Senn hemen bir doktora git ya.
Bende 1.68 boyundayım kilom 44.
Hem kansızım hemde kalbim delik o yüzden kilo alamiyorumm
:31:

geçmiş olsun sana da.
kürdanın insan suretindeki hali gibiyim işte :) yani dert etmiyorum görünüşümden memnunum ama halsizlik mahvediyor beni :/ 24 saat uyusam yine uykum gelir o derece:(

demek ki bu sorunu sadece ben çekmiyormuşum..napsakta şöyle adama benzesek ya, beni gören afrikadan mı geldin deyip moralimi bozuyorlar..

kilo alırsan gecer
bu arada gercekten asırı zayıfsın bir an önce kilo almaya bak
oooffffff ben zayıflamaya çalısıyorum sende kilo alıyım diyorsun
degişelim bnce :27:

Son düzenleme:
demek ki bu sorunu sadece ben çekmiyormuşum..napsakta şöyle adama benzesek ya, beni gören afrikadan mı geldin deyip moralimi bozuyorlar..

bende geçen gün sevgilimin iş yerine gittim herneyse iftarımızı orada ettik ben pek bi şey yiyemiyorum acaip zayıfım zaten günde 1245454545... kere söyleniyodur belki :26: herneyse arkadası atlayıp demesin mi biraz karartsak saçları flnda kestirelim tam somaliler gibi olur iyi yardım toplarsınız fln diye reklam şirketi ya afişleride biz basarız yırttın oğlum fln dedi acaip bozuldum belli etmedim :47: ben de iğne fln vurulmayı düşünyrm inşallah yararrr vitaminler yaramıyoo :5:

Back
X