- 30 Ocak 2011
- 1.530
- 448
Merhabalar hanımlar bir konuda içim içimi yiyor nasıl anlatacağımi bilmiyorum karışık biraz söyle başlayım 1 ay önce aile dostumuzla gorusmustuk beni bir arkadaşının oğluyla düşünmüş. O gün babası beni görmüştü. Annem bu durumu bahsetti biraz . Ben uzakta zorunlu hizmet görevimi yapıyorum . Bugün o aile dostumuz görev yaptığım yere geleceklerini söyledi ama böyle bir iş için değil ben durumu çaktım ama suphelerim vardı. Asıl gelelim mevzuya bu görüşmeye tek gidemedim .Bir arkadaşım da geldi. Defalarca ima ettim özel bir iş için gittiğimi ama geldi yanımda yani görücüye çıkmaya iki kız gitmiş olduk. Annem bu işlerde tek gidilmesi gerektiğini söyledi. Ama olmadı işte mecburdum gelme diyemedim. Zaten o aile dostumuz burada turistik bir yer var orayı gezmek bahanesiyle kalabalık Aile grubuyla gelmişler aile dostumuz söyle bir durum var onun için gel demedi zaten arkadaşını da al gel dedi. Yani ortamda da çok konuşan biri ..... Ama esas kız bendim sonuç olarak görmeye geldikleri belliydi yani bilmiyorum nolur anladınız umarım kendi ailem bu tabloya çok kızdilar ama napayim keske arkadaşım dusunebilseydi? ????? Yani beğenen kısmet nasipse her türlü olur aslında ama esas arkadaşıma kızdım gelmeyi bu kadar istemesi için