cok zor durumdaym

pudra sekeri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
53
49
31
Slm kızlar bosaniyorum ama tek derdim bu değil öncelikle boşanma sebebim eşim beni bariz aldatiyo MSN sinde hep hayat kadınlarıyla sohbetlerini yakaladm ayrıca geçen şubat ayında benden habersiz batum. gitmiş bunu iki hafta önce ogrendm neyse çok kötü şeyleryyaşattı bana üstünde dayak şimdi bosaniyorum kizimla birlikte babamın evindeym asıl sorunda babam ondan olmasa dertsiz tasasız bosanacam ama yok illaki kızını vereceksin hiçbirşey çeyiz eşya nafaka ziynet eşyası vs istemiyceksn anlaşmalı bosanacaksn neymiş efendm o insanlarla uğraşmakistemiyomus aayrıca annem ve abim de destek çıkıyorlar ona kızını istemiyoruz ona bakınca o geliyor aklımıza diyolar benden habersiz bana sorulmadan eş m bi avukat tutmuş ve bi protokol hazırlamış babamın haberi var tabi bu protokolden bitek ben maddeleri bilmiyorum çünkü adam yerine koyup soran olmadı babam ve annemle avukatın yanına gittik protokolü okudum agladm kabul edemem dedim çünkü protolde bir yaşındaki kızımın vilayetinin babaya verileceği ve benim ilerde velayet davası acamayacagm çeyiz ziynet eşya tazminat nafaka hiçbirşey talep edemeyeceğim yazıyordu ben sağlayınca avukat git bi hafta düşün öyle gel imzala dedi ama babamin oradaki baskısıyla imzaladı tabi anında pişmanlık şimdi mahkemenin bizi çağırmasını bekliyoruz orda protokolü bozacam hâkime baskı altında imzaladagimi soyliycem kızımı ve her hakkımı isteycem böyle bisey yapabilir miym ve yapabilceksemde açıkçası biraz cesarete ihtiyaçm var galiba tsk

Yok artik yaaa !!! Ne demek kızını ver? Tövbe yarabbi sanki ayakkabi,çanta,herhangi bir eşya!

Kızım yoksa bende yokum deyip direnin. Gerekirse ayrı ev açın ama kızınızı o adama bırakmayın! Sizi asla affetmeyecek büyüdüğünde...

Babasız çocuk büyür ama annesiz çocuk karanlıkta kaybolur...

Aklı fikri uckurunda olan adam nasıl baba olabilir kızınıza?

E yok artık. Aynen mahkemede söyleyin "baskı altında imzaladım, durumum budur çocuğumun velayetini vermek istemiyorum." Boşanma sebeplerinizi varsa bu aldatma olayları ile alakalı kanıtlarınızı sunun. Sanırım ekonomik sebeplerden ötürü ailenizin yanındasınız, kendiniz bir avukat tutacak durumda değil misiniz?

Bu nasil aile ya. Siz onlarin gercek kizi oldugunuza emin misiniz? Sanki esinizin ailesi gibi davraniyolar. Ne kadar uzarsa uzasin para sizin hakkiniz kiziniz da sizle kalmali

Insan evladinda nasil ayrilir olur mu oyle sey tabiki zorla imzaladiginizi falan soyleyin hakime.. calisiyor musunuz ?

Aferdersiniz ama ömrümde böyle salaklik görmedim.Sirf babaniz aileniz istiyor diye cocuktan vazgecmek demek ne demek?!
Esinizden suclu oldugu halde birsey talep etmemek ayri bi enayilik.
Bosanmadan baba evine döneydiniz madem o kossaydi bosanmak icin pesinizden,neydi bu acele
ne yapin edin alin cocugunuzu,baski altindami imzaldim dersiniz ne derseniz deyin ama vermeyin cocugunuzu

Ayrıca annesi sakat babası felçli kız kardeşleri hepsi evli onlar daha bakıma muhtacken kızına bakacak kimseside yok o da bakma kizim bi haftada olur gerçi istersen pamuklar içinde buyutsunler ben kızımı annesiz kendimide yavrumsuz birakanam

Ayrıca annesi sakat babası felçli kız kardeşleri hepsi evli onlar daha bakıma muhtacken kızına bakacak kimseside yok o da bakma kizim bi haftada olur gerçi istersen pamuklar içinde buyutsunler ben kızımı annesiz kendimide yavrumsuz birakanam
O zaman neden Imzaladiniz ?

Maalesef cnm gerçi olsam bile babam izin vermezdi ya tutmama aslında talep edersem baro bana ücretsiz avukat verecek ama babam engel offf onunla mecbur aram bozulacak ama olsn isterse ceksn vursn kızımı asla birakmiycam isterse dışarı atsn bizi her hakkımı da isteycem "elune, post: 41788336, member: 566648"]E yok artık. Aynen mahkemede söyleyin "baskı altında imzaladım, durumum budur çocuğumun velayetini vermek istemiyorum." Boşanma sebeplerinizi varsa bu aldatma olayları ile alakalı kanıtlarınızı sunun. Sanırım ekonomik sebeplerden ötürü ailenizin yanındasınız, kendiniz bir avukat tutacak durumda değil misiniz?[/QUOTE]
Maalesf

Ağzım açık okudum.
Anne ve babanıza diyecek söz bulamıyorum.
O imzayı nasıl attınız bilemeyeceğim ama yavrunuzu ne pahasınaolursa olsun bırakmayın. Nasıl iştir bu.
Güçlü olun, yavrunuzun size ihtiyacı var.
Babam da olsa feriştahı da gelse yavrunu bırak diyecek adamı gözüm görmez heralde.

acaba çocuğunu bırakacaksın diyen babalar kızı boşnamasın diye mi bu psikolojik baskıyı yapıyor. alın efendim çoccuğunuzu da alın nafakanızı da alın, baba istemezse uygun bir iş ve ev bakın kendinize. Allah her şeyi yoluna sokar dilerim. Bababnız baba ise zaten siz bu kararı verince sizi sokağa atmaz.

Haklisn cnm nasıl imzaladm bende kendime kiziyorum silah bile dayansaydı imzalamamam gerekirdi biliyorum ama daha gelişimin üçüncü günü yaptılar bunu ayrıca geldiğim ilk günden itibaren babamın kavgaları kiyametleri bide kandirmalari yok sonra alicam vs biliyorum akıl işi değil ama o zaman inandm hem bide kızımı nasıl böyle buyuturm falan filan anliycanz o kadar depremin üstüne bide bunlar kafami çok karıştırdı günlerce yemek yiyip icmedm hastanelik oldm serumu kolumdan çıkarıp gittm avukatın yanına anliycanz ruhen ve bedenen sağlıklı değildim aayrıca babamın bana ve kızına yaşayacakları da da korkmustm ama dedim ya anında pişman oldm ve bunu mahkemede dile getirecem ne olursa olsn meleğini birakmiycam çünkü o yaşama sebebim

Sizin kizinizin annesi kendi ailesi yerine kendisini secmis olsun. Boyle bir protokolle boşanırsanız ileride nasil duracaksiniz kizinizin karsisinda evlat bu
Anne babanız da cok saglikli psikolojik durumu iyi insanlar degil bence
Babaniz uğraşmasın siz ugrasin

Size diyecek lafım yok neymiş baskıyla imzalamış pehh
Cnm peki sence niye imzalamış olabilirim yada baskıyla imzalamış olmasam burada çözüm cesaret arayışın niye kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz nelere maruz kaldgmi bilemezsiniz ayrıca onca baskıya tehtide yalnız kalacagimi bile bile inatla kızımı istiyorum canım pahasına vermem şimdi belkide cayma sansimin olduğunu bildiğim içindi lütfen yorum yaparken can acitmayn

E yok artık. Aynen mahkemede söyleyin "baskı altında imzaladım, durumum budur çocuğumun velayetini vermek istemiyorum." Boşanma sebeplerinizi varsa bu aldatma olayları ile alakalı kanıtlarınızı sunun. Sanırım ekonomik sebeplerden ötürü ailenizin yanındasınız, kendiniz bir avukat tutacak durumda değil misiniz?
elune uzun suredir yoktun, hosgeldin :KK5:

X