- 21 Haziran 2015
- 53
- 49
- 31
- Konu Sahibi pudra sekeri
Slm kızlar bosaniyorum ama tek derdim bu değil öncelikle boşanma sebebim eşim beni bariz aldatiyo MSN sinde hep hayat kadınlarıyla sohbetlerini yakaladm ayrıca geçen şubat ayında benden habersiz batum. gitmiş bunu iki hafta önce ogrendm neyse çok kötü şeyleryyaşattı bana üstünde dayak şimdi bosaniyorum kizimla birlikte babamın evindeym asıl sorunda babam ondan olmasa dertsiz tasasız bosanacam ama yok illaki kızını vereceksin hiçbirşey çeyiz eşya nafaka ziynet eşyası vs istemiyceksn anlaşmalı bosanacaksn neymiş efendm o insanlarla uğraşmakistemiyomus aayrıca annem ve abim de destek çıkıyorlar ona kızını istemiyoruz ona bakınca o geliyor aklımıza diyolar benden habersiz bana sorulmadan eş m bi avukat tutmuş ve bi protokol hazırlamış babamın haberi var tabi bu protokolden bitek ben maddeleri bilmiyorum çünkü adam yerine koyup soran olmadı babam ve annemle avukatın yanına gittik protokolü okudum agladm kabul edemem dedim çünkü protolde bir yaşındaki kızımın vilayetinin babaya verileceği ve benim ilerde velayet davası acamayacagm çeyiz ziynet eşya tazminat nafaka hiçbirşey talep edemeyeceğim yazıyordu ben sağlayınca avukat git bi hafta düşün öyle gel imzala dedi ama babamin oradaki baskısıyla imzaladı tabi anında pişmanlık şimdi mahkemenin bizi çağırmasını bekliyoruz orda protokolü bozacam hâkime baskı altında imzaladagimi soyliycem kızımı ve her hakkımı isteycem böyle bisey yapabilir miym ve yapabilceksemde açıkçası biraz cesarete ihtiyaçm var galiba tsk