Cokca sinir ve stres

sekerpare39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
145
2
Kizlar merhaba benim problemim bu siralar cok cok ve cabuk sinirlenmem. Tabi etkiye tepki meselesi sebeplerimin gecerli oldugunu dusunuyorum. Durup dururken sinirlenmiyorum. Ama bi olay oldugunda resmen kendimi kaybediyorum. Elime ne gecerse kiriyorum. Gecen ay bilgisayari bu ay telefonu firlattim. Tamam oldum olasi zaten sinirli bi insanim ama onceden kontrol edebiliyordum. Artik kontrolden ciktim. Kendi kendimi yiyorum. Sakinlesince ne yaptigima sasiyorum ve pisman oluyorum Uzuluyorum bu sefer. Ama o an sanki icime bisey kaciyor gozum donuyor. Psikolojik yardim almak istiyorum ama bulundugumuz yerde imkansiz. Nolur bana deyin hele napcam ben. Hep mi suc bende. Bende memnun degilim bu durumdan ama karsimdaki insan bir sorun oldugu halde yok diyor ve surat asip trip atarak moralimi bozuyor ve ben kendi kendime soylene soylene daha cok sisiriyorum beynimi. Cevap alamadikca cildiriyorum. bu seferde kendimi tam anlamiyla kaybediyorumm :KK43:

Yani kendi kendine zarar veriyosun farkindamisin ?
Hem ruhen kendine zarar veriyosun , hemde madi acidan ..

Karsidakini gormemezlikten ve duymamazliktan gelmeyi ogrenmelisin.
Bunu basarsan zaten sorun kalmayacak , tek basina ustesinden gelemiyorsan destek al sende canim.
Doktora gorun ..

23 yasimdayim ben oldum olasi şikayet ettiğin gibiyim. Sinirimi asla kontrol edemiyorum. Elimde ne varsa hic düşünmeden firlatirim ( bu kendimi tutabildigim ve kontrol edebildiğim halim), kendimi kontrol edemezsem sinirlendigime ya Allah deyip daliyorum. Birkaç senedir erkek arkadasim dişinda kimseye dalmisligim yok ama ona da rezil oluyorum bu kez. Hulk diye dalga geçiyor benimle, sinir hastasi belledi hepten.. Bir cozum bulursan bana da soyle yani :KK14:

Ağzını yastığa bastır ve çığlık at yastıktan dolayı sesi kimse duymaz azda olsa rahatlarsın .. Ben çok eskiden öyle yapardım .. Srni sinirlendiren kişinin adını bir kağıda yaz paramparça et sinirin geçene kadar tekrar et , yaz - parçala .. Pahalı aletlere zarar vermeden önce derin nefes al elinden bırak yada uzaklaş pahalı şeylerin yanında direkt yastığa çığlık moduna geç ..

Kizlar merhaba benim problemim bu siralar cok cok ve cabuk sinirlenmem. Tabi etkiye tepki meselesi sebeplerimin gecerli oldugunu dusunuyorum. Durup dururken sinirlenmiyorum. Ama bi olay oldugunda resmen kendimi kaybediyorum. Elime ne gecerse kiriyorum. Gecen ay bilgisayari bu ay telefonu firlattim. Tamam oldum olasi zaten sinirli bi insanim ama onceden kontrol edebiliyordum. Artik kontrolden ciktim. Kendi kendimi yiyorum. Sakinlesince ne yaptigima sasiyorum ve pisman oluyorum Uzuluyorum bu sefer. Ama o an sanki icime bisey kaciyor gozum donuyor. Psikolojik yardim almak istiyorum ama bulundugumuz yerde imkansiz. Nolur bana deyin hele napcam ben. Hep mi suc bende. Bende memnun degilim bu durumdan ama karsimdaki insan bir sorun oldugu halde yok diyor ve surat asip trip atarak moralimi bozuyor ve ben kendi kendime soylene soylene daha cok sisiriyorum beynimi. Cevap alamadikca cildiriyorum. bu seferde kendimi tam anlamiyla kaybediyorumm :KK43:
Sakinleş sekerpare39 sekerpare39 sakinleş tamam tamam sakinleş :-)

X