Bu cok yanlis bir dusunce. Kiziniza bakici dogurmuyorsunuz -sizin icin soylemiyorum, insanlar icin soyluyorum-. Daha dogmadan bir insanin hayatini bu kadar agir bir sorumlulukla ipotek altina almak cok agir bir vebal.Haklısınız bu arada kızım çok konuşuyor ağır değil ama uyumuyor ve ağlıyor mızmız sürekli ilgi istiyor onu iyi okullara gönderiyoruz maddi manevi herşey ona.saçım bu yaşta bembeyaz oldu.insanlar siz gidince yalnız mı kalıcak kız diye baskı yapıyor kardeş lazım diyorlar ama senelerdir desteksiz geceleri uykusuz tek bakıyorum yardımcı yok anca bildikleri kardeş lazım demek
Doğunca günah değil mi ? Mesela şu an size bir şey olsa sizin sabrınızın çeyreğini herhangi biri o çocuğa gösterir mi ?O kadar kötüyüm ki fikir istiyorum yargılamadan.tek çocuğum var 8 yaşında otizmli bir kızım var. O doğduktan sonra psikolojik olarak sorun yaşadım çünkü doğduğundan beri ağlıyor ve uyumuyor ilaçla uyutmaya çalışıyorz doktor desteğiyle.yıllarım uykusuz geçti ağır depresyon yaşadım.şuan korunmamıza rağmen hamile kaldığını öğrendim yıkıldım hiç istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum.aklımda sürekli intihar düşünceleri var engel olamıyorum. eşim bana bıraktı.sana da üzülüyorum diyor ama çok günah aldırmak diyorum psikolojik olarak kaldıramıyrm.kızım doğduğundan beri hiç bir bebek görmek istemiyorum çocuk bakmak istemiyorum sevmek istemiyorum.ikinci çocuğunda otizmli olma riski oluyor örnekleri toplumda çok var.hiç bir sorunda olmayabilir tabi bu da ayrı konu
Yuk diye gördüğünüz bir cocugu gunah diye dogurdugunuzda ona muhtemelen kotu davranacaksiniz bu daha buyuk gunah, aldirin ve psikolojik tedavinizi ihmal etmeyinO kadar kötüyüm ki fikir istiyorum yargılamadan.tek çocuğum var 8 yaşında otizmli bir kızım var. O doğduktan sonra psikolojik olarak sorun yaşadım çünkü doğduğundan beri ağlıyor ve uyumuyor ilaçla uyutmaya çalışıyorz doktor desteğiyle.yıllarım uykusuz geçti ağır depresyon yaşadım.şuan korunmamıza rağmen hamile kaldığını öğrendim yıkıldım hiç istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum.aklımda sürekli intihar düşünceleri var engel olamıyorum. eşim bana bıraktı.sana da üzülüyorum diyor ama çok günah aldırmak diyorum psikolojik olarak kaldıramıyrm.kızım doğduğundan beri hiç bir bebek görmek istemiyorum çocuk bakmak istemiyorum sevmek istemiyorum.ikinci çocuğunda otizmli olma riski oluyor örnekleri toplumda çok var.hiç bir sorunda olmayabilir tabi bu da ayrı konu
Psikolojiniz cok onemli tabii, mutlaka uzman destegi almanizi oneririm. Fakat ben gunah kismini onemsiyorum. Cocuk dusuncesine bakis aciniz boyleyse bu konuda azami ozenli olmaliydiniz. Onlemlerinizi birkac sekilde saglamaliydiniz. Simdi yasam hakki sorgulanan bi cocuk var karninizda. Benim dusuncem, madem onlem konusunda ozenli davranmadiniz, o halde sorumlulugunuzu da cesaretle karsilayin. Tabii ki psikolojik anlamda destek alin. Sizin karariniz ama ben fikrimi belirtmek istedim. Diger kiziniza da sifalar diliyorum. Sizin icin cok zordur, Allah yardimciniz olsun. Ancak cocuklarinizin yaninda bu dusuncelerinizden asla bahsetmeyin lutfen. Yorgunluklarinizi, hissiyatinizi mumkun mertebe yansitmayin. Onlarin hic sucu yok hicbir seyde.O kadar kötüyüm ki fikir istiyorum yargılamadan.tek çocuğum var 8 yaşında otizmli bir kızım var. O doğduktan sonra psikolojik olarak sorun yaşadım çünkü doğduğundan beri ağlıyor ve uyumuyor ilaçla uyutmaya çalışıyorz doktor desteğiyle.yıllarım uykusuz geçti ağır depresyon yaşadım.şuan korunmamıza rağmen hamile kaldığını öğrendim yıkıldım hiç istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum.aklımda sürekli intihar düşünceleri var engel olamıyorum. eşim bana bıraktı.sana da üzülüyorum diyor ama çok günah aldırmak diyorum psikolojik olarak kaldıramıyrm.kızım doğduğundan beri hiç bir bebek görmek istemiyorum çocuk bakmak istemiyorum sevmek istemiyorum.ikinci çocuğunda otizmli olma riski oluyor örnekleri toplumda çok var.hiç bir sorunda olmayabilir tabi bu da ayrı konu
çok zor olan bir hayata bu şekilde konuşarak nasıl bir yük yüklediğinizin farkında mısınız? 1. İmtihanı başarmışsınız demişsiniz de çocuk daha 8 yaşında ve anne tükenme noktasına gelmiş. Cinayetle itham ediyorsunuz yani bir günü sadece bu anne yerinde geçirmek lazım böyle radikal konuşmak için. Bence bize düşen tek söz uzman desteği alarak böyle bir karara varmasını önermektir. Bir anneyi bebeği için cinayet ithamında bulunmak ne ağır yük yükler onun omuzlarına. Siz çok güçlü bir karakterdesinizdir ama o değildir, siz olaylara akılcı yaklaşırsınız ama o duygusal yaklaşr gibi gibi …Başına gelen şeylerin tesadüfen mi olustuguna inaniyorsunuz? Tabii ki Allah size imtihan vermiş. Allah'ın izniyle birinci imtihanı basarmişsiniz. Bir insanın dünyaya gelmesi Allah tarafindan kararlaştirilmissa ne ederseniz edin o insan yaşar. Allah'ın size emanet ettiği cana kiymak cinayetten farksızdır.
Ben de kızımda benzer bir süreç yaşadım, kızım çok büyük oranda düzeldi, ikinci cocuğum normal gelişim gösteriyor. Ben de hep yine aynı şeyleri yaşar mıyım diye tedirgindim.İkinci hamileliğim sürecinde işlenmiş gıda, paketli gıda, şeker neredeyse hiç yemedim.O kadar kötüyüm ki fikir istiyorum yargılamadan.tek çocuğum var 8 yaşında otizmli bir kızım var. O doğduktan sonra psikolojik olarak sorun yaşadım çünkü doğduğundan beri ağlıyor ve uyumuyor ilaçla uyutmaya çalışıyorz doktor desteğiyle.yıllarım uykusuz geçti ağır depresyon yaşadım.şuan korunmamıza rağmen hamile kaldığını öğrendim yıkıldım hiç istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum.aklımda sürekli intihar düşünceleri var engel olamıyorum. eşim bana bıraktı.sana da üzülüyorum diyor ama çok günah aldırmak diyorum psikolojik olarak kaldıramıyrm.kızım doğduğundan beri hiç bir bebek görmek istemiyorum çocuk bakmak istemiyorum sevmek istemiyorum.ikinci çocuğunda otizmli olma riski oluyor örnekleri toplumda çok var.hiç bir sorunda olmayabilir tabi bu da ayrı konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?