Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 haftaya gırdık2. 3 ay hızlı geçiyor canım. Kaçıncı Haftadasın şuan?
hamılelıge adapte olamadıgımdan bıan once olsun ıstıyorum hamılelık surecınden cıkmak ıstyrm sdeceNeden hızla gecsın ıstıyorsunuz kı
Bedenınızde buyuyen bebegınızı her gun her dakıka hıssetmek varken...
hıc sıkıntım olmadıgından banada zaman gecmıyo gıbı gelıyor :)[/QUOTE][QUOTE="wish-hope-love, post: 40926505, member:ay sonra hızlı geçiyor canım nasıl geçtiğini anlamadım. diğer aylara göre sıkıntıların bitmiş oluyor daha rahat hissedelıyor ılk uc iyorsun kendini belki de ondandır
hamılelıge adapte olamadıgımdan bıan once olsun ıstıyorum hamılelık surecınden cıkmak ıstyrm sdece
aman canım masallah nazar değmesin sıkıntı mı istiyorsun yoksa sen varsın olmasın da yavaş geçsin insanlar neler neler çekiyor hastaneden çıkmıyorlar sürekli serum iğneyle falan ayakta duruyorlar [/QUOTE]hıc sıkıntım olmadıgından banada zaman gecmıyo gıbı gelıyor :)
hareketlerını hıssetmeye basladıgımda belkı daha ıyı olur hersey suan bsey hsetmedıgımden sıkıcı gelıyorAslında bir yandan hamilelik bebek sahibi olmanın hazırlık Süreci gibi doğuma kadar yaşadıklarını bir şey zannediyorsun bebek doğunca hamilelik mi o da ne diyoruz.. Ama sen yine de bu dönemin tadını çıkart çünkü bebeğine en yakın olduğun dönem bu ve tadı çok farklı.. Hareketlerini içinde hissetmenin keyfi başka birşeye yok.. Bir süre sonra konuştuğunda ya da kanına dokunduğunda tepki vermeye Başlıyor çok farklı umarım değerini bilirsin de sonradan keşke demezsin